Opublikowano 21 października 20231 r Chyba wszyscy zapomnieli, że to weekend wyścigowy Dwie kwalifikacje za nami, a za ponad godzinę sprint. Piękne wyniki wczorajszego qualu do gp, gdzie Max będzie próbował wygrać z p6, a Charli zdobył pp. No i dziś świetny shootout, w którym co prawda Maksiu startuje z P1, ale pierwsza czwórka zmieściła się w 0,1 sekundy Czekam na sprint i jaram się na jutro jak notrdam
Opublikowano 22 października 20231 r Sprint mnie do tego stopnia znudził że zasnąłem, co mi się właściwie nigdy nie zdarza oby wyścig więcej dowiózł. Ponoć Perez dostał ultimatum że ma utrzymać P2 na koniec sezonu - nie spodziewałem się że kiedykolwiek będę kibicował Hamiltonowi ale w nim największą nadzieja
Opublikowano 22 października 20231 r 4 godziny temu, gtfan napisał: Ponoć Perez dostał ultimatum że ma utrzymać P2 na koniec sezonu - nie spodziewałem się że kiedykolwiek będę kibicował Hamiltonowi ale w nim największą nadzieja Horner już to zdementował.
Opublikowano 22 października 20231 r Leclerc to się dał objechać jak małe bobo. Coś Max tempa nie ma, przynajmniej na razie. Edit:Już nie ważne, zaczął się rozpędzać [emoji14]
Opublikowano 22 października 20231 r czy ja wiem zaraz będzie 3, w sumie chciałbym aby Lando wygrał ale to raczej pobożne życzenie
Opublikowano 22 października 20231 r Końcówka bedzie dobra jak zjadą na 2 wymianę opon. Nie sądze, że zbudują taką przewagę, żeby nie musieli gonić.
Opublikowano 22 października 20231 r główną zagadką jest to jak duża degradacja "twardych" opon będzie. Niby McLaren i Merc robią swoje ale nigdy nic nie wiadomo co będzie. Z punktu widzenia taktycznego ciekawy wyścig i Lando własnie zjechał na pit po drugie "twarde"
Opublikowano 22 października 20231 r Ale im te twarde padną, pytanie kiedy. Nie będą jechać takim tempem do samego końca. Będzie ciekawie.No i Norris już zjechał. Nie było szans na 1 pit stop, te opony by zdechły. Zaraz pewnie Ham zjedzie. Ale zamieszanko [emoji16]
Opublikowano 22 października 20231 r coś mi się zdaje że Mercedes tym kombinowaniem rozwalił sobie wyścig... chociaż zobaczymy, Ham P3 raczej weźmie, jak opon wystarczy to i P2 może się uda, Max wygląda raczej na takiego co skontroluje sytuację chociaż tempa standardowego tempa na przewagę 20s nie widać...
Opublikowano 22 października 20231 r Oj, Ham łyknie Norrisa raczej lekko. Ma Maxa mu raczej zabraknie.
Opublikowano 22 października 20231 r no i póki co wychodzi na wasze.... szkoda Lando, ale raczej to wynika z boilidu niż z umiejętności kierowcy
Opublikowano 22 października 20231 r HAM chyba to wyjmie, no ciekawe... chyba że VER zbiera energię do obrony... Edytowane 22 października 20231 r przez gtfan
Opublikowano 22 października 20231 r Co, że 1 miejsce? Nie ma takiej opcji, chyba że Max coś ewidentnie zyebie.
Opublikowano 22 października 20231 r co by nie mówić, Afla uratowała P1 dla VER... ale brawa dla Hamiltona, piękna pogoń Edytowane 22 października 20231 r przez gtfan
Opublikowano 22 października 20231 r Yuki 10 i okrążenie, a wspaniały Ric 17 miejsce. Jak oni tego typa wcisną do RB to będzie beka dekady w F1.