gtfan 3 303 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Claire w Williamsie nie ma, ale jej duch pozostał. Co za żenada. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Oby się wysrał w wyścigu i rozwalił kolejny bolid, ależ byłaby beka. 1 Cytuj
gtfan 3 303 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca (edytowane) On nie powinien mieć racji ale zapasowe podwozie, albo chociaż dwóch kierowców którzy mogą dowozić punkty żeby nie musieli odstawiać takich szopek. Wydymali biednego sierżanta niczym Kubicę w Rosji... Edytowane 23 marca przez gtfan 1 Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Do tego Perez -3 pozycje Ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo o 4 wstac zeby ogladac na zywo 1 Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Nie wiem, co w tym śmiesznego, ale ok Cieszymy się, że nie wiesz czy wstaniesz. Bardzo to interesujące. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Smutny ten 6 Drive to Survive. I jeszcze ten Gunter na sam koniec pokazany całkowicie zrezygnowany po jakże dołująco żenującym sezonie Bede tęsknić... Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca 1 hour ago, Luqat said: Nie wiem, co w tym śmiesznego, ale ok Cieszymy się, że nie wiesz czy wstaniesz. Bardzo to interesujące. Beka z pereza i ric Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Tsunoda cały weekend miał mocny więc 8 pozycja na starcie nie dziwi i zasłużenie. Wstawianie w środku nocy aby obejrzeć GP to trochę ciężki temat. Wydaje się że Ferrari trochę bliżej Byków no ale wyścig pokaże. Ja raczej sobie odpuszczę zwłaszcza że to jedyny dzień w tygodniu gdzie będę mógł się wyspać. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Nie no panowie, co to średniowiecze, żeby wstawać o 5 na wyścig? Wyspać się jak panisko i obejrzeć na luzie powtóreczke bez zaglądania do sieci 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Generalnie szkoda wstawać nawet bo wiadomo kto wygra. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Trzeba przyznać, że i tak miał długą serię bez awarii. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Nie po to wstawałem przed 5 żeby oglądać ściganie i walkę o pierwsze miejsce 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Ścigania z Norrisem chyba nie będzie bo odjeżdżał mu jak zawsze Max reszcie, ale przewaga nad LEC topnieje dosyć szybko, więc może tu coś będzie. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Niestety nudny wyścigNo dobra, Russel zrobił chociaż dzień. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Szału nie było, przynajmniej poprasowałem A NIE CZEKAJ Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Czyli co, to jednak nie wina VER, że wyścigi są nudne? Było troszkę walki w środku, ale nic nadzwyczajnego. Taki se ten wyścig. Liczyłem, że McLareny trochę powalczą, ale jednak trochę brakuje im jeszcze. No i Rus chciał chyba poprawić widowisko na sam koniec. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca 11 minutes ago, Patricko said: Czyli co, to jednak nie wina VER, że wyścigi są nudne? Było troszkę walki w środku, ale nic nadzwyczajnego. Taki se ten wyścig. Liczyłem, że McLareny trochę powalczą, ale jednak trochę brakuje im jeszcze. No i Rus chciał chyba poprawić widowisko na sam koniec. Przynajmniej nie wygral Imo calkiem spoko wyscig, 2x DNF dla mercedesa, Max piana na ryju bo mu sie auto pierwszy raz zespulo od ponad 20 wyscigow. Do tego Sainz znowu obiechal golden child Ferrari Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca (edytowane) Ostanie 3 zwyciestwa Sainz, konczyly sie dzwonem Rus. 20sek + 3pkt dla Alonso to lekki zart Plastus odjebal a Alonso dostaje kare Edytowane 24 marca przez Ryuk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi