Kaczi 822 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca On, Sergeant, Stroll, Zhou i pewnie Perez mogli by ustąpić miejsca nowym kierowcom Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) O kurde Buxtona nieźle poniosło z tym porównaniem Przede wszystkim nikt wypadku Pereza nie zaplanował. Red Bull nic na tym jego popisie umiejętności nie zyskał, mógł jedynie stracić. Perez zostaje w bandzie? SC i po wyścigu. Perez wyjeżdża ale gubi skrzydło? Automatyczny SC i po wygranej Maxa. Nie ma tutaj scenariusza w którym RB cokolwiek zyskuje, może albo dużo stracić albo nic nie zyskać. Dojechał w całości do pit lane? Dojechał. Dostał karę za jazdę z uszkodzonym autem? Dostał. Tyle powinno być w temacie. A potem się ludzie śmieją jak Gutowski mówi o angielskiej mafii Edytowane 10 czerwca przez gtfan Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Jezu jak kisne https://www.reddit.com/r/formuladank/s/ja1KNT5c1d 1 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Mesjasz wrócił Szkoda że euro i le mans więc nie ma czasu na słuchanie. Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca (edytowane) LANDOOOOOOOOOOO On 6/15/2024 at 9:47 PM, gtfan said: Mesjasz wrócił Szkoda że euro i le mans więc nie ma czasu na słuchanie. widac ze spadla kaska na patreon Edytowane 22 czerwca przez Ryuk Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Czyli co, znowu tylko na SC mogą liczyć rywale. Szkoda, myślałem że będzie większa rywalizacja... A Perez widzę stabilnie, Max prowadzi wyścig a ten będzie walczył z Alpine i Haas. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Ja pierdole o Co za nudy. 2x usnąłem na tej paradzie 1 1 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 34 minuty temu, REZOK napisał(a): Ja pierdole o Co za nudy. 2x usnąłem na tej paradzie nie było tak źle, chyba zapominasz z ten tor pod względem emocji zazwyczaj może śmiało konkurować z Monaco Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca A to nie oglądam. Widziałem start i ceremonie rozdania pucharów podczas której komentatorzy strasznie propsowali walkę na torze. Cieszy tempo rywali Maxa, widzimy się na żywo za tydzień na domowym wyścigu Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 3 godziny temu, gtfan napisał(a): Czyli co, znowu tylko na SC mogą liczyć rywale. Szkoda, myślałem że będzie większa rywalizacja... No i ostatecznie rywalizacja była, tylko rywale sami sobie podłożyli kłody pod nogi dziwnymi strategiami no i Max pokazał większe jaja tym dohamowaniem do pierwszego zakrętu. Tempo McLarena lepsze od Red Bulla, ale nadal mają problem z wykorzystaniem go. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 czerwca Autor Opublikowano 28 czerwca Pamiętajcie że teraz jest sprint więc i struktura weekendu inna 1 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Perez prawie półtorej sekundy straty do Maxa na torze którego przejechanie zajmuje minutę xD on ośmiesza już nie tylko siebie ale i całego Red Bulla Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca (edytowane) 4 godziny temu, gtfan napisał(a): Perez prawie półtorej sekundy straty do Maxa A strata Alpine to co? Ocon blokował chamsko Pereza (i przy okazji Gaslego), zostawił sobie kosmiczną przerwę do Maxa, nie wiem jak to w ogóle możliwe i czemu za to nie ma kary? Przecież wystarczyłoby wyjechać jako pierwszy (czekając na ostatnią chwilę i blokując wyjazd z alei), jechać tempem ślimaka (czyli Ocona) i zdobyć Pole Position (bo pozostała 9-tka by nie dała rady zrobić czasu). Nie wiem co się stało z Leclerc-iem. Owszem samochód mu stanął, ale na krótko i za ślimakiem Oconem powinien nadążyć na wyjazdowym. W tym pechu ma o tyle szczęście, że nie jest frajersko 9-ty (cudem by się zmieścił za Gaslym i pokonał niczym Perez Ocona, a gdyby nawet wyprzedził naprawdę to i tak byłby wolniejszy od Ocona, mimo bycia najszybszym z całej czwórki). Edytowane 28 czerwca przez Arek_ 1 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca 5 hours ago, gtfan said: Perez prawie półtorej sekundy straty do Maxa na torze którego przejechanie zajmuje minutę xD on ośmiesza już nie tylko siebie ale i całego Red Bulla Tylko założę moją foliową czapeczkę Może to skutek nowej umowy że ma być w uj wolny Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Panie jaki sprint właśnie trwa Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Ok jednak to jednorazowa akcja Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Walka była dobra, ale szybko znowu Max wyjaśnił. Zniknął timing z lewej strony ekranu i nawet nie wiadomo które kółko jadą. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca poza tą akcją Lando to raczej spokojny sprint Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 czerwca Autor Opublikowano 29 czerwca kwalifikacje tym razem w miarę stabilnie. oby jutro w wyścigu McLareny miały lepsze tempo na całym dystansie. dzisiejszy sprint był bardzo spoko, szczególnie na początku. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca W sprincie gdyby nie walczyli ze sobą mieliby lepsze szansę na P1&P2 gdyby w tym kolejnym zakręcie Lando nie przegapił dohamowania czy tam bardziej zamknął drogę dla Maxa do by te P1 obronił Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca (edytowane) 9 godzin temu, Patricko napisał(a): Zniknął timing z lewej strony ekranu i nawet nie wiadomo które kółko jadą. Wkurzające jak diabli, zniknął i nie wrócił na pół sprintu! Chciałem oglądać na żywo na Xbox Series X (Edge), a tu nadal kicha, chyba jakaś blokada praw autorskich (działa tylko niższy rząd, nowości nie). W końcu obejrzałem to po 16:00, a kwalifikacje po 20:00. 2 godziny temu, Kaczi napisał(a): W sprincie gdyby nie walczyli ze sobą Jak mieli nie walczyć? Lando zrobił błąd podczas walki z Maxem, a potem się ciągnął jako trzeci (typowo nie mogąc ruszyć team mate), gdyby nie to to strata nie byłaby tak duża. 4 godziny temu, Colin napisał(a): kwalifikacje tym razem w miarę stabilnie. Niestabilne, ścisk jak diabli, 15-tu w 0,3 sek. Aż obejrzałem sobie onboardy Pereza i Maxa, jakim cudem aż tak przegrywa i nic nie widzę, Max chyba ostrzej atakuje tarki. Perez wyjaśnił, że w Q3 miał tylko używane opony (to rzeczywiście wpływa znacznie, ale sam je sobie załatwił przegrywając o 0,3 - ogólnie nieźle, ale tu mało brakowało by odpaść w Q1). Nie wiem skąd Max wyczarował taką masakrę - 0,4 sek (na pewno cała 7-ka rywali nie robiła aż tylu błędów). I to oba okrążenia w Q3 (oraz Q2). Edytowane 29 czerwca przez Arek_ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 czerwca Autor Opublikowano 29 czerwca @Arek_ stabilnie w sensie Max daleko z przodu, Ferrari zawsze z fakapem, Perez ciul. taka święta trójca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi