Kaczi 822 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca no ale jest trochę lepiej bo Mclareny są w czubie, Mrec powoli się odradza, Max w zasadzie walczy w pojedynkę z dwoma kierowcami z Woking, ewentualnie ktoś zawsze się dołączy z Ferrari, Merca. Ja to się dziwę tym podpisaniem kontraktu RB z Perezem bo jest jeszcze godzej niż w poprzednim sezonie Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Melduję się w ten upalny dzień. 6 2 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Max już prawie 4s nad Lando, zapowiada się chyba nudny wyścig Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Zły pitstop, starsze opony i Max już w zasięgu drs przez Lando Cytuj
suteq 183 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Norris jeszcze się musi sporo nauczyć bo takiej amatorki z jego strony co dzisiaj to dawno nie widziałem xD Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca No i mamy powrot Maxa z 2020-2021, jak nie moze odjechac na 10 sek i musi z kims walczyc to albo dajesz mu tor albo cie wyjebie Nie wiem jak mozna tego typa lubic. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca ta kara dla Maxa i tak niczego nie zmieni.... Szkoda Norrisa Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Świetnie że sędziowie szybko zdecydowali, obejdzie się bez pierdolenia jaka to Lando wina. Ewidentnie Max zjechał w lewą stronę i trącił Lando. Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Just now, MaZZeo said: Świetnie że sędziowie szybko zdecydowali, obejdzie się bez pierdolenia jaka to Lando wina. Ewidentnie Max zjechał w lewą stronę i trącił Lando. You sure about that 10 minutes ago, suteq said: Norris jeszcze się musi sporo nauczyć bo takiej amatorki z jego strony co dzisiaj to dawno nie widziałem xD Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Piękny przykład, że gdzie dwóch się bije to trzeci korzysta. Wielka przyjaźń Maxa i Lando pewnie długo nie pociągnie Końcówka wyścigu świetna, bo już zacząłem usypiać. Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca (edytowane) Reddit i fani RB juz zaczynaja dostarczac, nie wina max ze jest ''dirty driver''.. wina FIA bo za wolno kare dali Lando Edytowane 30 czerwca przez Ryuk Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Wina Maxa słuszna, ale Lando z wyprzedzaniem dalej ma problemy. Spory błąd Maxa, bo już raczej wiedzieli że Lando dostanie karę, trzeba było spokojnie to dowieźć. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca MAx z dziurawą oponą, zjebanym pit stopem, karą 10s, a Perez i tak traci do niego 15 s 1 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Chłopaki walczyły i tyle. Przynajmniej były jakieś emocje. Wytłumaczą se w garażu i lecimy dalej. Najgorsze, że kurwa plastuś był tym który na tym skorzystał... Gorzej trafić nie mogło. Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca (edytowane) 4 minutes ago, Moldar said: Wina Maxa słuszna, ale Lando z wyprzedzaniem dalej ma problemy. Spory błąd Maxa, bo już raczej wiedzieli że Lando dostanie karę, trzeba było spokojnie to dowieźć. Nazywanie tego bledem jest smieszne, on od lat tak sie zachowuje. To nie blad tylko jego styl I na radiu znowu winni Lando i ze FIA jest smieszna Jak ja tego typa nie cierpie, zawsze kogos winna tylko nie jego Edytowane 30 czerwca przez Ryuk 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Swoją drogą, czy Lando nie zostanie cofnięty w następnym wyścigu, za nieodbycie kary 5 sekund? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca (edytowane) Russel pipka jaki uhahany oglądając jak dobre chłopaki wyjebali się na zakręcie Edytowane 30 czerwca przez D.B. Cooper Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 czerwca Autor Opublikowano 30 czerwca Godzinę temu, D.B. Cooper napisał(a): MAx z dziurawą oponą, zjebanym pit stopem, karą 10s, a Perez i tak traci do niego 15 s plus jest taki że pełez był tylko dwie pozycje za maxem, dawno tak blisko siebie nie byli Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca (edytowane) Czy ten moze chociaz raz przyznac sie do winny? 1 hour ago, Moldar said: Swoją drogą, czy Lando nie zostanie cofnięty w następnym wyścigu, za nieodbycie kary 5 sekund? nie, bo skonczyl wystarczajaca ilosc okrazen zeby byl sklasyfikowany. Edytowane 30 czerwca przez Ryuk Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Max i RB bez klasy jak zwykle. Ewidentna zmiana linii podczas hamowania, a ci dalej swoje Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Godzinę temu, Ryuk napisał(a): Czy ten moze chociaz raz przyznac sie do winny? Przecież żaden kierowca w takiej sytuacji nie weźmie winy na siebie, nie wiem co oczekujesz... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Nieprawda, wiele razy w różnych sytuacjach kierowcy przepraszają, tutaj u Maxa refleksji brak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi