Arek_ 20 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października W dniu 22.10.2024 o 08:28, MaZZeo napisał(a): można robić divebomb Można jeśli jest się Maxem, bo są i inne zasady (np. o zostawianiu miejsca, a po takim divebomb nie mógł się zmieścić w zakręcie a tym bardziej zostawić miejsca). Wyjaśnione czym się różniła sprawa Russella (ten nie był przed Bottasem - minimalnie, Max był dzięki chamskiemu hamowaniu nie pozwalającemu przejechać zakrętu zgodnie z regułami). Nie wyjaśnione sprawy: Gasly i Tsunoda, też dostali kary a nie chce mi się tracić godziny na oglądanie wyścigu by wyszukać. To jest paranoja i wypadki mogą być bardzo efektowne. Teraz Perez łatwo może się znaleźć na 1st po divebomb z np. 7th, oni 100 km/h, on 300, to jest 55 m/s niczym Majtczak, błyskawicznie wyprzedzasz wszystkich, a że się nie zmieścisz to już sędziów nie obchodzi. Jedynie Perez może nie będzie chciał umrzeć, ale na takich zasadach skok z 3 na 1 miejsce to już łatwizna. Piastri powinien spróbować, może zgarnie oba Ferrari (które jest bliskie mistrzostwa). Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Profesor Perez uspokoił publiczność, żeby czasem sobie tam ktoś nadziei nie robił, że coś ugra w tym wyścigu. Jakim cudem on ma jeszcze kontrakt... (tak, wiem że ciężarówki hajsu). Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Czy RB może już w końcu wywalić tego patałacha? Sprzedali bilety na gp USA i Meksyku, niech już wypierdala. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 października Autor Opublikowano 26 października mam nadzieję że pełez faktycznie ma ochronę kartelu bo sam hajs go już chyba nie wybroni Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Piastri też widzę chce pomóc zespołowi w walce. Niby czas skasowany ale kurde, jako zespół chyba zbyt pewnie się poczuli jeżdżąc sobie na średnich oponach a potem zostawiając wszystko na jeden przejazd bez możliwości poprawy. Niech przejebią jeszcze mistrzostwa konstruktorów na rzecz Ferrari to będzie piękne podsumowanie dla ich nieudolności. 1 minutę temu, Colin napisał(a): mam nadzieję że pełez faktycznie ma ochronę kartelu bo sam hajs go już chyba nie wybroni On w tym sezonie już ma więcej zniszczeń niż Seargent w tamtym całym sezonie w którym wygrał "destructors championship", także jego jazda w dobie limitów budżetowych jest zbyt kosztowna żeby kasa od sponsorów coś zmieniła. Niech już sobie pójdzie, Lawson do Red Bulla, w do Racing Bulls niech biorą Argentyńczyka... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 października Autor Opublikowano 26 października krasnal cholerny atencjusz, zawsze musi być gwiazdą którejś sesji. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Sainz dzień konia, ciekawe czy się obroni do pierwszego zakrętu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Od przyszłego sezonu F1 wraca do Eleven i dobrze, przynajmniej będzie odpowiednia jakość, a nie jakieś HD ready jak na viaplay Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Oj czuje, że to nie był ostatni SC dzisiaj. Napierdalają się! Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października czekam na decyzje sędziów Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Takie f1 mogę oglądać Max 10 sekund. No i git, trochę go to zaboli. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 1 minutę temu, Moldar napisał(a): Max 10 sekund. No i git, trochę go to zaboli. (foliowa czapeczka mode) nie zaboli, wiedząc że max na co może liczyć to P4, wypuścił oba Ferrari do przodu żeby zebrali duże punkty, Norris weźmie max P3, więc Verstappen za nim dużo punktów nie straci. sprytne Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) Oby tylko to już nie był konwój do mety... Jezu, jak pięknie Lawson załatwił Pereza. Edytowane 27 października przez Patricko Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Perez chyba uszkodzenia, to pojeździl Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 2x 10s to akurat już lekka przeginka wg mnie... Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) Perez 4 minuty temu, Patricko napisał(a): 2x 10s to akurat już lekka przeginka wg mnie... za co te drugie 10s? edit: ja jebie napierw w USA nie karają za eweidentne przewinienia a teraz sypią karami z dupy, kolejny raz brawo sędziowie Edytowane 27 października przez gtfan Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października drugi dostał za opuszczenie toru i zyskanie przewagi Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) Pewnie jakiś wielbiciel brytola w składzie, nie ma innej opcji. 2x 10s to już przegięcie. Nie zdziwię się jak "przypadkiem" się rozjebią podczas walki Edytowane 27 października przez Patricko Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Ewidentnie kubeł zimnej wody, dzisiaj już nieobliczalnie się zachowywał. 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Zobaczymy teraz jak wysoko zajdzie. Jak dobije do tego 5 miejsca to prawie jak wygrać przy tym co się odpierdalało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi