Ryuk 1 451 Opublikowano Niedziela o 15:33 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:33 Co za debil to jest. Goatifi 2.0 andrew newey widzac to: Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano Niedziela o 15:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:37 Co tu się dzieje, a nawet się nie zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano Niedziela o 15:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:38 Są jacyś kibice sTrolla na forum? (na świecie?) Lepiej teraz, niż gdyby miał kogoś skosić na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano Niedziela o 15:40 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:40 Sędziowie powinni tego Strolla nie dopuścić do wyścigu po takiej rozgrzewce Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano Niedziela o 15:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:42 1 minute ago, D.B. Cooper said: Sędziowie powinni tego Strolla nie dopuścić do wyścigu po takiej rozgrzewce Nie dopuszcza, zasady sa proste. Jak by sam wyjechal to tak, ale ze go wyciagneli to nie moze wrocic. 3 minutes ago, Ps4Player said: Są jacyś kibice sTrolla na forum? (na świecie?) Lepiej teraz, niż gdyby miał kogoś skosić na torze. kolega widze na twitter nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano Niedziela o 15:43 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:43 RPM jest wielkim fanem: Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano Niedziela o 16:09 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:09 Ależ Max idzie, trzeba przyznać że piękny pościg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano Niedziela o 16:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:10 Powiem tak, jak bardzo chce żeby Max i RB przegrali oba mistrzostwa, to ten dębił Lando nie zasługuje. 8 na 9 wyścigów, gdzie miał PP, stracił je niemal natychmiast. Liam widze mial rozmowe na temat bronienia sie przed RB.. Perez pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 815 Opublikowano Niedziela o 16:20 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:20 (edytowane) ciekawe że jeden Merc jedzie na P1 a Hamilton mówi że taczka i nie da się juechać Swoją drogą to Tsunoda robi robotę dla Lando trzymając całą stawkę Edytowane Niedziela o 16:24 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano Niedziela o 16:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:29 Pieknie Ferrari czy oni sie kiedys naucza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano Niedziela o 16:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:31 Lance Stroll: To był impuls, podjąłem decyzję świadomie, nie czuje się dobrze na mokrej nawierzchni, nie chciałem żeby ktoś zginął na torze, jestem z siebie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 815 Opublikowano Niedziela o 16:35 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:35 2 minutes ago, Ps4Player said: Lance Stroll: To był impuls, podjąłem decyzję świadomie, nie czuje się dobrze na mokrej nawierzchni, nie chciałem żeby ktoś zginął na torze, jestem z siebie dumny. Z jkednej strony dobrze powiedział, ale z drugiej pokazuje jak bardzo nie zasługuje na to aby być w F1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano Niedziela o 16:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:38 Czerwona wjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano Niedziela o 16:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:39 Co za cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano Niedziela o 16:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:39 Jakby to był Perez to byłoby zabawniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano Niedziela o 17:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:08 Brak widoczności dla wszystkich z tyłu dobrze Oconowi póki co pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano Niedziela o 17:13 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:13 41 minutes ago, Ps4Player said: Lance Stroll: To był impuls, podjąłem decyzję świadomie, nie czuje się dobrze na mokrej nawierzchni, nie chciałem żeby ktoś zginął na torze, jestem z siebie dumny. Nie ma szans ze to prawdziwy tekst Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano Niedziela o 17:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:21 No i Max spokojnie teraz do mety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano Niedziela o 17:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:23 Max klasycznie mistrz restartów Lando Cytuj Odnośnik do komentarza
Ps4Player 16 Opublikowano Niedziela o 17:25 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:25 5 minut temu, Ryuk napisał(a): Nie ma szans ze to prawdziwy tekst Nie ma szans że Lanc by kogoś nie zabił, gdyby wystartował, patrząc na to jak radzą sobie inni. Może i tak nie powiedział, ale na pewno tak pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano Niedziela o 17:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:57 Można nie lubić Maxa czy RB, chociaż ja mu tam zawsze kibicuje, ale dzisiaj udowodnił dlaczego jest #1. Przez cały wyścig a tych warunkach praktycznie zero błędów, idealny pościg i szczęście z taktyką. W pełni zasłużona wygrana i oby tytuł, bo takie wyścigi pokazują kto jest dużym chłopcem, a kto nie. Ten kto obstawił dzisiaj jego wygraną nieźle się wzbogaci Alpine też sporo szczęście, ale udało się im utrzymać. Dzień konia dla nich, jak nie lepiej. Ładnie wykorzystana szansa. Lawson i Yuki też ogarnęli, biorąc pod uwagę co się działo. Najlepszy wyścig sezonu, bez dwóch zdań. Szkoda, że teraz same tory na pustniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano Niedziela o 18:01 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:01 Co za weekend Max pięknie wyjaśnił dzisiaj jak się jeździ w deszczu. Lando dzisiaj w skórze Maxa, nie wytrzymał nerwowo, sporo błędów. brawo dla Alpine! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano Niedziela o 18:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:05 Lando Norris? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 256 Opublikowano Niedziela o 18:14 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Santi 28 Opublikowano Niedziela o 18:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:18 Nie ma szans że Lanc by kogoś nie zabił, gdyby wystartował, patrząc na to jak radzą sobie inni. Może i tak nie powiedział, ale na pewno tak pomyślał. Tylko Stroll w deszczu nieźle sobie radził, wygrał nawet deszczowe kwalifikacje kilka lat temu jeżdżąc w RP Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi