Ps4Player 8 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Forza Ferrari, dzielnie bronili podium przed evil Dżordżem, a nawet Forza Lewis, a co - wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Maxowi karny kutas się należy, dopiero co chwaliłem za spinkę z Dżordżem, przytaknąłem na ewentualny następny jego sezon w dominującym bolidzie Red Bull, a on takie szopki robi, i w ostatnim wyścigu oddaje Dżordżowi dwa miejsca za free. Podobało mi się jak dziadek Hamiltoniarz dojechał Dżordża, ta cała gonitwa za nim. Dobry komentarz Piastriego w radio na sytuację z początku wyścigu. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia 1 hour ago, Chmielinski said: W sumie nie ma co się po tobie spodziewać czytania ze zrozumieniem. Nie - w 1958 mistrzostwo kierowców rozstrzygnęło się dopiero w ostatnim wyścigu. Zapytalem chatgpt wiec z tymi prywatami to sobie daruj. 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia następny sezon będzie kozak, Hamilton w Ferrari, wewnętrzna walka Lando z Oscarem, nawet George może się włączyć do walki o tytuł, czyli potencjalnie aż 6 kierowców w walce o majstra. No i jak będzie siię prezentował Aston Martin. Cytuj
Chmielinski 214 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia W Astonie kolejny sezon raczej na straty. Newey wchodzi dopiero w marcu no i jest tam po to, żeby pracować nad bolidem na 2026, więc Alonso będzie się dalej wściekał. Merc cholera wie w sumie - po euforii w połowie sezonu okazuje się, że cały czas są w tym samym miejscu, jedynie w niskich temperaturach dają radę, a w większości wyścigów po letniej przewie było przeciętnie. Ja bym stawiał jednak na jeszcze mocniejszego McLarena - kończą sezon najmocniejsi, do końca roku nadal mają alokację CFD i tunelu aero dla 3. miejsca w konstruktorach, więc start sezonu powinien być tym razem mocny. Red Bull za to nadal ma alokację liderów, więc trudniej będzie im odbić. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Historia chyba lubi się powtarzać. Paczajcie na to, co ziomek mi podesłał na łocapa. Niezły stat --> 2 Cytuj
gtfan 3 297 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Nadredaktor Sokół już potwierdzony Aldona poniekąd też została zdradzona przypadkiem przez Michała Pola. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Jeszcze Gąsiorowski, a resztę niech sobie darują. sezon pełen wrażeń. Nie tak magiczny jak 2021 ale mieliśmy ciekawą rywalizację i spory miks zwycięzców. W końcu ktoś przełamał dominację Mercedesa oraz Red Bulla i poznaliśmy mistrza świata jadącego 3 bolidem w stawce. Przyszły rok zapowiada się ciekawie. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Oby tylko Sokół więcej komentował, bo to gość, który ma tam jakąś konkretną wiedzę i potrafi ją przekazać. Z tego co pamiętam to na Eleven wolał biegać za kierowcami po paddocku niż komentować. Cytuj
gtfan 3 297 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia 35 minut temu, Moldar napisał(a): Jeszcze Gąsiorowski, a resztę niech sobie darują. Jermakow pewnie też wróci. Reszta pewnie uzależniona będzie od tego czy będą robili studia i analizy czy nie. Cytuj
Artur_K 205 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Godzinę temu, gtfan napisał(a): Jermakow pewnie też wróci. Już wolałbym Aldonkę ;), jakoś Jermakow najmniej mi pasuje z całego tego towarzystwa. Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia Olśniło mnie: Bottas Kick Sauber Ferrari. W całym sezonie 0 pkt karnych, a ostatni wyścig aż 5 (2+3). 1. Tydzień temu wjeżdża w lusterko (ślepy czy co? owszem musiał będąc dublowanym, leżało długo, wszyscy mieli info przez radio) - bardzo korzystnie dla Ferrari, a włoska firma Pirelli ściemnia, że to zbieg okoliczności że 2 opony pękły (tak jakby 20 pękało co wyścig). 2. Teraz ładuje się na chama w Kevina (też Ferrari by nikt się nie czepiał) by wywołać Safety Car niezbędny dla Ferrari (zwykle na 90% w takiej sytuacji jest, a przy takiej chamówie w 99%, ale cudem uszkodził za mało). Coś za dużo tych zbiegów okoliczności. Dużo bardziej podejrzane niż sprawa Alonso Piquet. 1 Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia (edytowane) Chyba Ci się fora pomyliły Może czytaj, co napisałeś zanim wyślesz, a jeszcze lepiej nie pisz. Edytowane 9 grudnia przez Luqat Cytuj
gtfan 3 297 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia (edytowane) i to jest news Edytowane piątek o 09:16 przez gtfan Cytuj
gtfan 3 297 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia W dniu 9.12.2024 o 12:21, Artur_K napisał(a): Już wolałbym Aldonkę Mówisz masz 1 Cytuj
gtfan 3 297 Opublikowano piątek o 09:15 Opublikowano piątek o 09:15 (edytowane) jest też jakaś nowa twarz Edytowane piątek o 09:16 przez gtfan Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu https://www.formula1.com/en/latest/article.perez-and-red-bull-agree-to-part-ways-following-conclusion-of-2024-season.4W2fhxOqQQX47kx3FY5Cpp.html no i elegancko, szkoda tylko że ponoć Lawson wbija do red bulla a nie Yuki 1 Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu to byłby dynamiczny duet Ver + Yuki. Szkoda ale Lawson to chyba nie najgorszy wybór Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi