mitra 1 838 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego (edytowane) Panowie, nie spać. Prezentacje zespołów lecą. Edytowane 18 lutego przez mitra Cytuj
Colin 2 003 Opublikowano 18 lutego Autor Opublikowano 18 lutego oglądam z doskoku na Eleven. nie widziałem wszystkich bolidów ale do tej pory tylko Vicap na propsie, reszta malowań nudna i powtarzalna. szkoda że nie mają jaj żeby więcej zmieniać i mocno odświeżyć grafiki. fajnie że Merc wraca do srebra. Cytuj
mitra 1 838 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Visa najlepsze malowanie, jak nie będą się rozbijać to fajnie będzie ich oglądać. W przyszłym tygodniu testy na żywo. W końcu będzie co oglądać. Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Jak mawiał klasyk, to spotkanie mogło być e-mailem... Max to tam niezłe katusze musi przechodzić Cytuj
mitra 1 838 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca A może Bottas. Mimo braku hajsu coś tam drobinek Mercedesie, Perez raczej grzeje tyłek na leżaku. A może jakaś niespodzianka oprócz Coltona. Cytuj
darkos 4 371 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Która grę ogrywać w trakcie trwania transmisji formuły 1? Chce miec na drugim tv relacje z wyścigu i w trakcie jego trwania grać w którąś F1. 2022 ? 2023 ? 2024 ? 2025 pewnie sie nie doczekam do niedzieli Cytuj
Moldar 2 332 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Premiera nowych F1 jest zazwyczaj w Czerwcu. Wydaje mi się, że 2023 najlepiej. Cytuj
Kaczi 853 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca To już ten weekend panowie. Godziny nie ludzkie ale chyba warto, można w ciągu dnia odespać @suteqpiękny! i duży. Chociaż odkurzanie go to będzie koszmar Cytuj
Arek_ 23 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 21 godzin temu, Kaczi napisał(a): można w ciągu dnia odespać 1. Nie usnę. 2. Serwisy pozwalają na cofanie (biblioteki pod różnymi nazwami), zarówno Eleven, wp pilot jak i F1 Pro. Na Pro najdłużej, na wp długo, ale nawet 12h Eleven to nie problem. Nowy Perez wypada podobnie jak poprzednie: Gasly Albon Perez. Karty zostaną odkryte w kwalifikacjach. Ale póki co podobno McLaren jest najmocniejszy, a RB ma nadzieję na walkę z Ferrari (i Mercem). Cytuj
qvstra 3 215 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca kupiłem pakiet na elevensports.pl, ale dopiero później zobaczyłem, że nie mają apki na webos. próbuję oglądać przez przęglądarkę, ale co kilka minut stream freezuje i dostaje błąd "za mało pamięci, by otworzyć stronę www" i muszę odświeżać stronę ale dobrze, że tylko na jeden miesiąc, więc najwyżej będę przesyłał obraz z kompa na tv, a później wykupię na wp - ktoś wie o ile godzin można u nich cofnąć? albo czy w canal plus online działa przewijanie kanałów eleven? Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Myślałem serio, że go jakiś Stroll czy ktoś inny sprzątnął Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca No fajne kwali, będzie się działo jutro. Oby jeszcze rzeczywiście popadało. Największa beka póki co to Lawson i Tsunoda. Jak Liam nie ogarnie się w przeciągu 3-4 wyścigów to wymiana w połowie sezonu więcej niż pewna. No, ale to pierwsze kwali więc dajmy temu czas.Williams i Toro Rosso największe zaskoczenie chyba. Oby w wyścigu ogarnęli jeszcze. Cytuj
Kaczi 853 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Tsunoda beka? proszę Cię, Japończyk poskładał najlepszy czas w swoim weekendzie, i nie popełnił błędu. OK w wywiadzie przynzał że Norris holując go troche mu pomógł, jednak jak dla mnie bardzo dobry występ. Hadjar też całkiem nieżle 1 Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca No przecież kurwa chodzi mi o sytuację, że wszyscy stawiali Lawsona wyżej od Yukiego. Z tego mam bekę, a nie z niego. Ja tam zawsze chciałem japończyka zobaczyć w RB, może się jeszcze doczekamy. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi