Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

oglądam z doskoku na Eleven. nie widziałem wszystkich bolidów ale do tej pory tylko Vicap na propsie, reszta malowań nudna i powtarzalna. szkoda że nie mają jaj żeby więcej zmieniać i mocno odświeżyć grafiki. fajnie że Merc wraca do srebra.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Która grę ogrywać w trakcie trwania transmisji formuły 1? Chce miec na drugim tv relacje z wyścigu i w trakcie jego trwania grać w którąś F1. 

2022 ?

2023 ?

2024 ?

2025 pewnie sie nie doczekam do niedzieli :facepalm:

Opublikowano
21 godzin temu, Kaczi napisał(a):

można w ciągu dnia odespać

1. Nie usnę.

2. Serwisy pozwalają na cofanie (biblioteki pod różnymi nazwami), zarówno Eleven, wp pilot jak i F1 Pro. Na Pro najdłużej, na wp długo, ale nawet 12h Eleven to nie problem.

Nowy Perez wypada podobnie jak poprzednie: Gasly Albon Perez. Karty zostaną odkryte w kwalifikacjach. Ale póki co podobno McLaren jest najmocniejszy, a RB ma nadzieję na walkę z Ferrari (i Mercem).

Opublikowano

kupiłem pakiet na elevensports.pl, ale dopiero później zobaczyłem, że nie mają apki na webos. próbuję oglądać przez przęglądarkę, ale co kilka minut stream freezuje i dostaje błąd "za mało pamięci, by otworzyć stronę www" i muszę odświeżać stronę :( ale dobrze, że tylko na jeden miesiąc, więc najwyżej będę przesyłał obraz z kompa na tv, a później wykupię na wp - ktoś wie o ile godzin można u nich cofnąć? albo czy w canal plus online działa przewijanie kanałów eleven?

Opublikowano

No fajne kwali, będzie się działo jutro. Oby jeszcze rzeczywiście popadało.

Największa beka póki co to Lawson i Tsunoda. Jak Liam nie ogarnie się w przeciągu 3-4 wyścigów to wymiana w połowie sezonu więcej niż pewna. No, ale to pierwsze kwali więc dajmy temu czas.

Williams i Toro Rosso największe zaskoczenie chyba. Oby w wyścigu ogarnęli jeszcze.

Opublikowano

Tsunoda beka? proszę Cię, Japończyk poskładał najlepszy czas w swoim weekendzie, i nie popełnił błędu. OK w wywiadzie przynzał że Norris holując go troche mu pomógł, jednak jak dla mnie bardzo dobry występ.  Hadjar też całkiem nieżle

• WTF 1
Opublikowano

No przecież kurwa chodzi mi o sytuację, że wszyscy stawiali Lawsona wyżej od Yukiego. Z tego mam bekę, a nie z niego. 

Ja tam zawsze chciałem japończyka zobaczyć w RB, może się jeszcze doczekamy. 

• Plusik 1
  • This 1