Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Patricko napisał(a):

No fajne kwali, będzie się działo jutro. Oby jeszcze rzeczywiście popadało.

Wszystkie modele prognozują deszcz. Ale blisko toru i zanikający, przy tak ogromnej różnicy aż 14 godzin pomyłki są bardzo realne, gdy ten deszcz obejmie tor na 10 km, wystarczy lekki skręt frontu i idzie 50 km bokiem. Co oznacza szanse na dużą loterię, stały mocny deszcz niewiele zmienia, ale schnięcie i polewanie dużo. W każdym razie wcześniej będzie ostro lało.

3 godziny temu, Patricko napisał(a):

Największa beka póki co to Lawson i Tsunoda. Jak Liam nie ogarnie się w przeciągu 3-4 wyścigów

Hejterzy anty-Perezowi (na innych forach też) nadal wierzą w nagłe spadki formy 4 kolejnych Perezów. Nagle Lawson "stracił" umiejętności (tak jak Perez Gasly Albon). Takie są efekty skrajnego faworyzowania Maxa, bolid tragiczny w prowadzeniu i dostosowany wyłącznie pod Maxa, nawet on robi kupę błędów (w tym na czystych okrążeniach) i walczy. To nie tak, że tych 4 Perezów nagle straciło umiejętności o 0,5-0,8 sek., ale bolid. Im jest potrzebny drugi zawodnik jeżdżący idealnie stylem Maxa, choć niezbyt wierzę Tsunodzie że mu bolid RB pasował.

Ferrari katastrofa, ale się domyśliłem że chodzi o ustawienia na deszcz, plotki to potwierdzają.

Opublikowano

Ja od kiedy używam F1TV, to oglądam kiedy chcę/mam możliwość. Wyścig rano czy o godzinie, która nie pasuje albo zajmuję się młodym/jedziemy gdzieś w weekend? Oglądam jak wrócę/wieczorem czy kiedy.mi pasuje, a to, że nie na żywo to żaden problem. Nie wchodzę na strony o F1 czy YT i luzik, oglądam tak jak na żywo. Dodatkowo ile czasu mogę zaoszczędzić jeśli są czerwone flagi,  opóźnienia przez deszcz czy inne przerwy. Zamiast 3ch godzin przed tv i zastanawiania się w trakcie, ile to potrwa, to na spokojnie przewijam do restartu i wio.

Co do wstawania rano, to nie mam z tym problemu, szczególnie na rozpoczęcie sezonu. Od początku mojej przygody z F1, zawsze z ekscytacją wstawałem o tej 5 rano i dodatkowo cieszyłem, że po wyścigu od 7 rano mam cały dzień dla siebie. No, ale teraz kiedy nie jestem uzależniony od transmisji, to oglądam kiedy mi pasuje.

Polecam taki styl życia :hi:

Opublikowano (edytowane)

Haha beka chyba pierszy  wyscig od 10 lat który chciałem oglądać, a tu nagle leje. xd

Na 11 gadają jakby miałby ten wyścig wystartować .

Edytowane przez Mecenas
Opublikowano

siemano  z rana :)  Nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie wstawałem, chyba że na samolot ale to co innego. To co ja liczę ogólnie na Norisa, ale po ciuchu i po raz pierwszy bedę kibicował też Hamiltonowi