Arek_ 23 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca 3 godziny temu, Patricko napisał(a): No fajne kwali, będzie się działo jutro. Oby jeszcze rzeczywiście popadało. Wszystkie modele prognozują deszcz. Ale blisko toru i zanikający, przy tak ogromnej różnicy aż 14 godzin pomyłki są bardzo realne, gdy ten deszcz obejmie tor na 10 km, wystarczy lekki skręt frontu i idzie 50 km bokiem. Co oznacza szanse na dużą loterię, stały mocny deszcz niewiele zmienia, ale schnięcie i polewanie dużo. W każdym razie wcześniej będzie ostro lało. 3 godziny temu, Patricko napisał(a): Największa beka póki co to Lawson i Tsunoda. Jak Liam nie ogarnie się w przeciągu 3-4 wyścigów Hejterzy anty-Perezowi (na innych forach też) nadal wierzą w nagłe spadki formy 4 kolejnych Perezów. Nagle Lawson "stracił" umiejętności (tak jak Perez Gasly Albon). Takie są efekty skrajnego faworyzowania Maxa, bolid tragiczny w prowadzeniu i dostosowany wyłącznie pod Maxa, nawet on robi kupę błędów (w tym na czystych okrążeniach) i walczy. To nie tak, że tych 4 Perezów nagle straciło umiejętności o 0,5-0,8 sek., ale bolid. Im jest potrzebny drugi zawodnik jeżdżący idealnie stylem Maxa, choć niezbyt wierzę Tsunodzie że mu bolid RB pasował. Ferrari katastrofa, ale się domyśliłem że chodzi o ustawienia na deszcz, plotki to potwierdzają. Cytuj
Kaczi 853 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca zarwać nockę czy próbować pójść wcześniej spać aby obejrzeć wyścig? Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Dla mnie weekend to jedyne dni kiedy mogę pospać, więc wyśpię się jak prawdziwy pańcio i cofnę sobie na Eleven do początku wyścigu. Wstawanie o 5 to przeginka już. Cytuj
Kaczi 853 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca ja będę musiał o 4 . Eleven nie mam a F1 TV w UK nie ma na żywo opcji Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Ja odpuszczam. Za tydzień wyścig o w miarę ludzkiej porze, to się live obejrzy. Oglądanie powtórek to jednak nie to samo. Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Podobno myślą nad zmianą godziny startu przez deszcz, więc już tym bardziej nie ma sensu wstawać. Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Ja od kiedy używam F1TV, to oglądam kiedy chcę/mam możliwość. Wyścig rano czy o godzinie, która nie pasuje albo zajmuję się młodym/jedziemy gdzieś w weekend? Oglądam jak wrócę/wieczorem czy kiedy.mi pasuje, a to, że nie na żywo to żaden problem. Nie wchodzę na strony o F1 czy YT i luzik, oglądam tak jak na żywo. Dodatkowo ile czasu mogę zaoszczędzić jeśli są czerwone flagi, opóźnienia przez deszcz czy inne przerwy. Zamiast 3ch godzin przed tv i zastanawiania się w trakcie, ile to potrwa, to na spokojnie przewijam do restartu i wio. Co do wstawania rano, to nie mam z tym problemu, szczególnie na rozpoczęcie sezonu. Od początku mojej przygody z F1, zawsze z ekscytacją wstawałem o tej 5 rano i dodatkowo cieszyłem, że po wyścigu od 7 rano mam cały dzień dla siebie. No, ale teraz kiedy nie jestem uzależniony od transmisji, to oglądam kiedy mi pasuje. Polecam taki styl życia Cytuj
Mecenas 74 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca (edytowane) Haha beka chyba pierszy wyscig od 10 lat który chciałem oglądać, a tu nagle leje. xd Na 11 gadają jakby miałby ten wyścig wystartować . Edytowane 16 marca przez Mecenas Cytuj
Kaczi 853 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca siemano z rana Nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie wstawałem, chyba że na samolot ale to co innego. To co ja liczę ogólnie na Norisa, ale po ciuchu i po raz pierwszy bedę kibicował też Hamiltonowi Cytuj
Kaczi 853 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca pomyłka młodziaka, i tak jest lepszy od Strolla Cytuj
Mecenas 74 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca jużpierwszy chłopczyk się spłakał, kurwa niezła komedia ta F1 wystartują? Cytuj
Moldar 2 332 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Czy tylko u mnie dźwięk na eleven jest troche opozniony? Cytuj
Moldar 2 332 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Bez sensu zmiana w interfejsie, że przestali pokazywać różnice czasowe pomiędzy kierowcami. Cytuj
Moldar 2 332 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca McLaren z dbaniem o opony nie do pobicia dzisiaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi