Patricko 1 397 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Wyebali Pereza, to teraz Perez wyebał ich Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Sędziowie dzisiaj w formie widzę dają te kary na prawo i lewo….. Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 A Tsunoda wyjebał sam siebie i to dwa razy.Co za gość. Cytuj
Santi 29 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Russell blisko punktów dla Williamsa, ale jeszcze nie teraz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 lipca 2021 Autor Opublikowano 4 lipca 2021 Tsubasa żeby dwa razy samego siebie ukarać za to samo to trzeba być wyjątkowym. Nie wiem co Kimi odwalił, pewnie z Sebem sobie pogadają przy szkle. Lando mega plus i cieszy wynik Dżordża. Szkoda że bez punktu jednak ale bronił się elegancko. Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 (edytowane) Pięknie Lando, gdyby nie kara zrobiłby oba merce. Szkoda, ale i tak świetnie. Nie sądziłem, że McLaren będzie miał tyle tempa. Cieszy też poprawa Daniela i dobra forma Ferrari. Fajnie się Sainz i Leclerc uzupełniają. Inne strategie, ale wynik podobny. Nigdy za Carlosem nie przepadałem, ale daje chłop radę bardzo mocno. Alonso zaś pięknie wyczekał George'a i nie popełnił błędu, a potem przyatakował kiedy trzeba. Widać doświadczenie i klasę kierowcy, którego wysyłają na emeryturę, bo młodzi czekajo, a taki Tsunoda czy Mazepin odwalają maniany, że głowa mała. Z czym do ludzi? Szkoda, że go Seb wczoraj udupił w kwalifikacjach, bo mogło być wyżej. Co do Russella, to może gdyby nie stracił na pierwszym okrążeniu po raz kolejny pozycji - tym razem czterech - po starcie z ósmego miejsca, to dojechałby w punktach, a teraz znowu może będzie narzekał(jak we Francji), że kiedy ma dobry wyścig to odpada tylko jeden kierowca i bidula ciągle czeka na punkcik Edytowane 4 lipca 2021 przez Luqat Cytuj
drozdu7 2 736 Opublikowano 5 lipca 2021 Opublikowano 5 lipca 2021 Z wyścigu najbardziej zapamiętałem słowa Hamiltona o Lando, mimo że nie cierpię Lewisa to było to naprawdę miłe. Sam Lando leciał pięknie. Ale by się pooglądało Norrisa, Leclerca i Verstappena w porównywalnych bolidach Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 lipca 2021 Autor Opublikowano 6 lipca 2021 https://twitter.com/F1/status/1412302503551590400?s=19 Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 @Colin Proste zastepstwo w tym ukladzie... Bahrain outer loop, co za wyscig w zeszlym roku maja logistycznie szybki ogar z Saudami i Abu Dhabi. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 lipca 2021 Autor Opublikowano 6 lipca 2021 @Zimol absolutnie nie mam nic przeciwko. Najlepiej Ham znowu z niejednoznacznym wynikiem i GR63 w Mercu a Bottas umierający w środku 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 No i oczywiście po raz kolejny obowiązkowy, doroczny benny hill w boksach, co by tradycji stało się zadość Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 lipca 2021 Autor Opublikowano 13 lipca 2021 ciekawe co tam wymyślą i co udziwnią. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 13 lipca 2021 Opublikowano 13 lipca 2021 Bolid już krąży po necie od jakiegoś czasu. Wiadomo, prototyp, no ale mniej więcej wiadomo czego się spodziewać.Mnie za to bardziej interesuje jak wypadnie nowa forma kwalifikacji i sprintu. Zobaczymy czy sprawdzi się to na dłuższą metę. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 lipca 2021 Opublikowano 16 lipca 2021 jakie by nie było to tacy ludzie jak ty będą mówić, że brzydkie, leonardo da vinci by zaprojektował bolid to i tak marudy by mówiły, że brzydki trzeba być genetycznym malkontentem, żeby mówić, że te bolidy są brzydkie, fajne przednie uproszczone skrzydło, uproszczona podłoga, większe felgi, ciekawe tylne skrzydło czuć prędkość nawet jak stoi w miejscu 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 16 lipca 2021 Opublikowano 16 lipca 2021 Nie no, te bolidy są piękne. Po prostu malowanie z prezentacji jest chujowe. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 16 lipca 2021 Opublikowano 16 lipca 2021 a orientujecie sie czy nadal bedzie DRS czy idzie do kosza? Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 16 lipca 2021 Opublikowano 16 lipca 2021 Piękny komentarz Lewisa w treningu. Coś czuję, że Merce mogą dziś nie być nawet dwóch pierwszych rzędach Myślę, że quale mogą być bardzo ciekawe. No i to już zaraz Wrzucam też kilka zdjęć od brata 3 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 16 lipca 2021 Opublikowano 16 lipca 2021 Nowy bolid? Zbyt futurystyczny jak dla mnie. Bardziej przypomina prototyp który nigdy nie wejdzie w życie. No ale cóż, kwestia przyzwyczajenia. Widzę, że ostatni zakręt wynosi dupę co chwile, może będzie ciekawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi