Kmiot 13 624 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 No ta celebracja trochę cyrkowo wyszła. Było, nie było, wysłał typa do szpitala po takim gongu, że nieprzystosowany organizm najprawdopodobniej zaliczyłby zgon. Ale "wygraliśmy, hehe, nie poddajemy się nigdy, doskonała praca zespołowa, woohoo". Niezła postawa xd 1 Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Mało oglądam f1 ale dzisiaj sobie włączyłem i trochę beka jak Hamilton się zachowywał po wygranej. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Oczywiście brytyjskie media wzięły Hama w obronę i hur dur to za Euro Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Przypomnę tylko, że w 2018 Raikonnen za podobny przypadek na Hamiltonie (tyle, że bez zniszczenia bolidu HAM) dostał 10 sek Stop & Go... Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 10 sekund to ostatnio dostał Tsunoda za dwukrotne najechanie na linię prowadzącą do pitów. Nic na tym nie zyskał, nikomu krzywdy nie zrobił ;] Cytuj
drozdu7 2 736 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Kurwa ale przecież na zdrowy rozsądek to jest przyjebane. Dostał karę, więc sędziowie uznali go winnym tego incydentu. Ofiara incydentu nie dojeżdża do mety i ląduje w szpitalu. A winowajca ma naprawiony bolid, karę jak za przekraczanie limitów toru i dojeżdża na pierwszym miejscu. To przecież nie jest normalne. 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 No nie jest 15 lat już ten sport oglądam i serio mam już powoli dość. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Obiektywnie to dobry wyścig był, szkoda tylko Maxa i Leclerka z przerywającym silnikiem. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Dopiero skończyłem oglądać z odtworzenia ale właśnie wynik mówi wszystko jak nieadekwatna kara to była to zagrożenia jakie niósł ten manewr Hama. Nie pierwszy raz eliminuje przeciwnika w ten sposób. Max mógł zginąć. Gdyby jechał przodem na bandę, ok normalny wypadek, ale IMO niewiele brakło a mógł rolować na tym żwirze i trochę mi to przypomniało sytuację z Grosjeanem. 51G! Faktycznie brak szacunku i wpis Maxa bez pier.dolenia się. Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Ponoć Max zrobił unfollow Hamiltona na Insta, więc sprawa robi się POWAŻNA. 1 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Kompletnie niepoważna sytuacja, że po takim dzwonie Hamilton mógł sobie elegancko wyrobić bufor tak, że kara ostatecznie kosztowała go 1 miejsce po pitach, bo bądźmy poważni, Bottas się nie liczy. Do tego po 50 okrążeniach wyprzedził auto ze środka stawki z przerywającym silnikiem, a świętował jakby co najmniej wygrał w Williamsie. Ogólnie żenujące zachowanie, ale cóż, nigdy nie miałem go za uczciwego sportowca. Oby tylko Max był w stanie wrócić na Węgry. 2 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 18 lipca 2021 Opublikowano 18 lipca 2021 Gdyby jeszcze ktoś miał wątpliwości oto grafika z podręcznika FIA 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 Tu tylko ham i Merc mieli wątpliwości, cała reszta świata doskonale wie, że to jego wina. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 Słabo to wyglądało wczoraj, przez moment na sky było ujęcie jak kibice buczeli na Hamiltona ale szybko zmienili obraz. W ogóle prawie wszyscy dziennikarze wzięli go w obronę, gdzie starsi kierowcy powiedzieli ze to błąd Hama. I ta jego cała celebracja, jakby nic się nie stało……. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 lipca 2021 Autor Opublikowano 19 lipca 2021 jego mina i reakcja na 51G mówi wszystko. śmieszna ta kara, śmieszna w chuj. w Austrii Perez dwukrotnie wypchnął rywala na pobocze w szuter - 10 sekund, Tsubasa dwa razy najechał na linię przed pitstopem - 10 sekund. cHam prawie zakończył karierę i żywot rywala - 10 sekund. mam szczerą nadzieję że na Węgrzech albo innym najbliższym GP karma tak go dojedzie że się posra. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 https://www.formula1.com/en/latest/article.formula-1-fia-and-mercedes-condemn-online-racist-abuse-of-hamilton.1Ml2uo6t9cGtHOglVYxNce.html Ja wiem, że na necie są po/j/eby co zaczną komentowanie od N-worda i gorzej, ale już zaczyna się granie kartą ofiary i odwracanie kota ogonem. Ehh, ale liczę na to że Max i Red Bull zachowają zimną krew i będą po prostu robić swoje chociaż nie zdziwie się jak przy kolejnej przewadze Maxa +25 pkt zobaczy podobny "myk"... Cytuj
Kmiot 13 624 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 Hejt się Hamowi należy, bo to burak i wczoraj to pokazał. Normalny człowiek z choćby śladową ilością empatii tak się nie zachowuje. To jest nienaturalne. To tak jakbyś samochodem potrącił przechodnia, odesłał go do szpitala, a potem wsiadł z powrotem do auta i pojechał potańczyć, albo obejrzeć w kinie jakąś komedię. Nawet jeśli - zakładając - pieszy wszedł ci przed maskę i obiektywnie nie jesteś winny, to jednak nadal ty jesteś sprawcą i w jakimś stopniu czujesz się odpowiedzialny. Bo mogłeś to przewidzieć, bo się zamyśliłeś, bo mogłeś zareagować lepiej, albo jechać wolniej. A tutaj nic, ego wyjebane na orbitę, pierdolenie o równości, fair play, BLM, a przychodzi taki test prostego człowieczeństwa i hipokryta oblewa go śpiewająco. W ogóle najbardziej mnie rozjebała ta babka, co cały czas biega za Hamiltonem i wczoraj tuptała za nim z jakąś kurwa dmuchawą, tak jak kiedyś niewolnicy chłodzili swojego pana machając liściem palmy czy innym wachlarzem. Ja pierdolę, jakie poniżenie, czułem się zażenowany. Żaden inny kierowca nie ma przybocznego sługi, asystenta, lokaja i niewolnika w jednym, to tylko pokazuje jak bardzo napompowany samouwielbieniem jest Ham. 3 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 Straciłem resztki szacunku do czarnucha. Tfu Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 Po wydarzeniu Toto napisał maila do szefa FIA, prawdopodobna treść poniżej: Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 Myśle ze może być tak jak Gutowski mówi ze jak będzie miał okazje to Max odegra mu się na torze tym samym. W Brytyjskim internecie oczywiście wylał się rasizm na winowajcę, i teraz Merc odwraca kota ogonem ze Ham ofiarą rasizmu. Żeby nie było nie popieram rasizmu, mogli by już nie egzegerować tak i straszyć ludzi sądami…. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 A Ham lubi ostatnio te tylne prawe koła rywali. Max zostawił mu kupę miejsca. Dla mnie odpowiednią kara powinno być przejazd przez aleje zaraz po wznowieniu. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 (edytowane) Smoczyński po GP Silverstone: Z całą pewnością Hamilton nie zrobił tego specjalnie Taaaaak? Edytowane 20 lipca 2021 przez Kron997 Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 3 godziny temu, Szymek napisał: A Ham lubi ostatnio te tylne prawe koła rywali. Max zostawił mu kupę miejsca. Dla mnie odpowiednią kara powinno być przejazd przez aleje zaraz po wznowieniu. Przerażające, choć z drugiej strony to,że Max wyszedł z tego właściwie bez szwanku jest pięknym triumfem myśli technicznej,i pokazuje niesamowity poziom zabezpieczenia kierowcy. 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lipca 2021 Autor Opublikowano 20 lipca 2021 5 godzin temu, Gregorius napisał: Przerażające, choć z drugiej strony to,że Max wyszedł z tego właściwie bez szwanku jest pięknym triumfem myśli technicznej,i pokazuje niesamowity poziom zabezpieczenia kierowcy. warto tu przypomnieć jakie swoje zasługi w tym temacie miał chociażby Sid Watkins, co wymuszał od organizatorów i inżynierów. wielu kierowców już mu dziękowało na kolanach. w ogóle to jest kosmos. każdy inny przy 51G już by praktycznie prasował sobie garniaka do trumny a tutaj sam wyszedł, ledwo ale wyszedł. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi