Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Będzie, na luzie. Mechanicy Red Bulla to magicy. Bardziej się boję, że później coś zacznie się srać i go ściągną.
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Kurdwa, niech biora tego Russella do Merca. George bedzie chociaz patrzyl przede wszystkim na czubek wlasnego nosa, a nie bedzie takim przydupasem Lewisa... Jaka kara dla Bottasa? Ile mozna dowalic pkt za wyeliminowanie kilku samochodow w czubie i stworzenie zatoru, w ktory wbilo sie dwoch, trzech nastepnych? Grosjean dostal za podobny manewr w Spa 2010 bodajze bana i wprowadzono obecne pkt karne dla kierowcow...
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Nawet jeśli Max dojedzie do mety to tępa wyścigowego może tam nie być.
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Dopóki czarny jest w Mercu to można zapomnieć o konkurencyjnego kierowcę w drugim bolidzie. Russel niech lepiej szuka miejsca w innym teamie. Zresztą jakoś ten chłopak zupełnie mi jest obojętny, wolałbym żeby Gasly się załapał w czymś lepszym. Jaka beka, jeden bolid na starcie [emoji1787]
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Myślę że Merc zrobił to specjalnie bo już im głupio było Uff Mazepin udpadł
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Jedna nadzieja ze Hamiltonowi sie zagrzeje silnik w tym pociagu. Merce nie sa zrobione do jechania z tylu i Bottas juz kilka razy mial takie problemy.
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Co do uja? 10 sekund stop & go za prędkość w boxach, a wyebanie przeciwnika na bandę przy prędkości 300km/h 10 sekund...
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Teraz, Patricko napisał: Co do uja? 10 sekund stop & go za prędkość w boxach, a wyebanie przeciwnika na bandę przy prędkości 300km/h 10 sekund... Co wolno wojewodzie....
Opublikowano 1 sierpnia 20213 l Maxowi chyba nie jedzie się najlepiej skoro ma problemy z HasemNa razie to tylko Ham Alfę wyprzedził chyba. Wykrakałem, Mad Max w akcji [emoji16]