Santi 29 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 A ja wyczuwam brytyjką mafię, Russel jest Brytolem Czystej Krwi. Wyczuwam nacjonalizm ze strony mediów.Bez przesady, Russell jest związany z Mercedesem, a Lando jest nie do ruszenia, nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 (edytowane) Spokojnie, nabijam sie ze spustów mediów. Max, Charles, Lando i Russel zawsze byli postrzegani jako przyszłość F1. Pierwsza trójka ściga sie bolidami, które potrafią walczyć o punkty i o mistrzostwo, a George jeździł, nie oszukujmy sie, bolidopodobnym autem "wyścigowym". Choć w tym roku pukają do top 10, mają dobry rok. Nawet jak nie układało sie w 2019 to nie wieszał psów na rodzimym, brytyjskim zespole (podejrzewam romans z Kler dlatego mówił zawsze dobrze) a to pokazuje zaangażowanie w życie zespołu jaki by nie był. Na bank ją stukał. Jest inteligentny i widać jak przez kombinezon odstaje mu Michałek po dobrych kwalach albo jego szlochanie gdy zdobył punkty, więc ma wyścigowy ogień w sercu. Niby też jest dojrzały ale wszyscy pamiętamy jaką zajebał bułę Psu chociaż to nie była jego wina. Owego Pana ,chyba w Bahrajnie, prawie przeskoczył w kwalifikacjach, więc potrafi grzać. Ale kto w Mercu nie umie? No może Bottas XD Inaczej spoglądamy na Russela bo gdy Kubica był w Williamsie to Kler wykręcała części Robertowi by dać Russelowi. Wszędzie go lubią, w sumie ja też go polubiłem. Zamieni taczke na BOLID F1. I to taki mistrzowski, troche taki American Dream, od zera do milionera. Miło, że Tłtoł wyciągnął mu pechowego kija z dupy i podejrzewam, że to wszystko wszyscy widzą i dlatego to tak wygląda. Trzymam za niego kciuki. Nauczy sie nie psuć startów, nie przestraszy sie One Man Army Verstappena przy obronie i atakach, nie da Jamesowi wejść sobie na łeb, oby nie usiłował wejść w dupkę Lewisowi. Chociaż uważam, że Russel ma być dla Merca następcą cHama. W przyszłym roku nowe bolidy i ekscytujące pierwsze wyścigi. Ciekawe czy jak Russel zdobędzie PP w pierwszym wyścigu i tendencja sie utrzyma to pozwolą mu na walke o tytuł. Edytowane 7 września 2021 przez Kron997 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Nie wiem czemu, ale nie przepadam za Russellem, chyba temu że nagle zrobili z niego złotego chłopca, pomimo że nie różni się poziomem od reszty zbytnio. Miał po prostu więcej farta i tyle... Merc i przyszły sezon zweryfikują. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 11 minut temu, Patricko napisał: Nie wiem czemu, ale nie przepadam za Russellem, chyba temu że nagle zrobili z niego złotego chłopca, pomimo że nie różni się poziomem od reszty zbytnio. Miał po prostu więcej farta i tyle... Merc i przyszły sezon zweryfikują. Kolego chyba oglądasz te wyścigi z kreciej nory. Russel to giga kozak, jak przez 3 lata nie zauważyłeś dlaczego to nawet nie zaczynam tłumaczyć. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Naturalnie, że zauważyłem, ale po prostu go nie trawię i tyle. Miałem też na myśli gości takich jak Lando czy Lecrelc albo nawet Gasly (pomimo, że miał swoją szansę w RB), którzy są również "giga kozakami". Swoją drogą, yebne jak w 2022 zmienią się siły w stawce i Merc będzie w środku. Mało prawdopodobne, ale oby stawka się bardziej wyrównała, bo taki w sumie to ma cel. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 55 minut temu, Patricko napisał: robili z niego złotego chłopca, pomimo że nie różni się poziomem od reszty zbytnio. Miał po prostu więcej farta i tyle... 6 minut temu, Patricko napisał: Naturalnie, że zauważyłem, ale po prostu go nie trawię i tyle. to się zdecyduj Cytuj
Santi 29 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Kolego chyba oglądasz te wyścigi z kreciej nory. Russel to giga kozak, jak przez 3 lata nie zauważyłeś dlaczego to nawet nie zaczynam tłumaczyć. Jak popracuje nad startami to może będzie giga kozakiem, bo na razie w tym elemencie to jest słaby.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Russela też jakąś sympatią nie darzę, jest mi obojętny. Jednak jak nie da się podporządkować pod Hamiltona to go polubię. 1 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Russela też jakąś sympatią nie darzę, jest mi obojętny. Jednak jak nie da się podporządkować pod Hamiltona to go polubię.O to, jak pokaże jaja to zyska w moich oczach, ale obawiam się, że Ham i Merc tak wpłynęli na kontrakt, że przynajmniej przez pierwszy sezon będzie chodził jak w zegarku. Najważniejsze, że coś się dzieje w światku F1. Nie mogę się doczekać nowych bolidów. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Ciężko ocenić precyzyjnie talent Russela po tym jak zamyka stawkę od początku kariery w F1. Na tyle co dało się do tej pory obejrzeć w jego wykonaniu to moim zdaniem nie ustępuje ani Leclercowi ani Norrisowi. Nawet ten jeden wyścig pod nieobecność Hamiltona dużo pokazał. Dostanie konkurencyjny bolid to będzie objeżdżał wszystkich. Ciekaw jestem czy Hamiltonowi starczy motywacji by dalej się tłuc z kolegą z zespołu o każdy punkt. Do tego sam fakt, że Russel zdemolował Roberta już o czymś świadczy, często dokładał mu po 0,5 - 0,7 sekundy w kwalifikacjach. Oczywiście możecie mnie teraz hejtować, ale 2022 to będzie 18 sezon który będę oglądał, więc swoje zdanie mam Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 No jest gość strasznie nierówny, raz robi 2 miejsce w deszczu na Belgii, a innym razem wali spina za Safety Carem, albo leci w żwir, czy objeżdżają go na starcie. Jak Merc znowu zrobi bolid o klasę lepszy to pozostanie kwestia czy pozwolą im na walkę, chociaż chciałbym znów zobaczyć walczące Ferrari, ale jak znam makarony to tam się długo nic nie zmieni, przynajmniej dopóki Harry Potter kieruje zespołem. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 No jest gość strasznie nierówny, raz robi 2 miejsce w deszczu na Belgii, a innym razem wali spina za Safety Carem, albo leci w żwir, czy objeżdżają go na starcie. Wydawało mi się, że ogarniasz co się dzieje w F1. To zdanie wskazuje, że chyba nie do końca. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) Przypomne tylko ze swojego czasu Alonso jezdzil taczkami w Minardi i tez w duzej mierze byl ocenianiu jak radzil sobie na tle kolegi z zespolu i w pojedynczych startach Edytowane 8 września 2021 przez BoryzPL Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Czyli rozwiązał kontrakt z Red Bullem? Taki Williams chyba miał wymóg, że się musi odciąć od nich. Mimo wszystko fajnie, że znalazł miejsce. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Podobno nie, RB ma dorzucić finansowanie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Ten Latifi xddd Nowi włodarze Williamsa zapowiadali skład niezależny od sponsoringu, ale jako że ta kanadyjska parówa dalej tam jeździ to widać na gadaniu się skończyło Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Może chłopak sie rozkręci. lada chwila była 4h temu Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Kurde...rozum jedno ale te info od tego dziennikarza TVP to jednak optymistyczne są w sprawie Roberta i trochę ciśnienie skacze. Jak nie ogłasza Gio na Monzy to jest szansa. No i patrząc po transferach żaden zespół nie zatrudnił debiutanta. To też dużo mówi że potrzeba doświadczonych kierowców przy zmianie przepisów Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) Godzinę temu, maciucha napisał: Gutowski xddd Troche wstyd przytaczać tego debila ale no cóż. Niewiarygodne jaka jest przepaść między Cugowskim a Panem Dzinnikarzem sportowym Mikołajem Sokołem. Co do źródła TVP Sport o kolejnym wyścigu Kubicy na Monzy - TVP jak wszyscy wiemy jest mocno związane z włodarzami oraz państwowym Orlenem. Może rzeczywiście jest coś na rzeczy. Bardzo licze na Kubice, chcociaż ten rzeczywisty ostatni raz w F1 Edytowane 8 września 2021 przez Kron997 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Jezus jaki Hype Train. Chodze i odświeżam media. Conajmniej jakby Kubica walczył o tytuł a ma sie tylko karnąć XD Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Nie no jeśli miałby to być jego ostatni wyścig to piękne koło zatoczyla historia Jak by tak Giovinazziemu wsadził z 0.2 w kwalifikacjach to chyba bym ojcze nasz odmówił z radości. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) To jak już tak latamy to podobno Vettel ma zrezygnować Wgl ten zbieg okoliczności że Robert w czwartek czy piątek w siedzibie Orlenu, weekend przed tv i rowerem miał być a tu Kimi z koronką. Lepszego toru na pożegnanie Robert nie mógł dostać jeśli pojedzie. Pierwsze pudło w 3 starcie które było całkowicie przycmione rezygnacja Michaela. Orlen syp ta kasa i jazda bo tych startów w Williamsie to się nie dało oglądać. Edytowane 8 września 2021 przez Szymek 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Wydaję około 1000zł miesięcznie na ich VERVA DIESEL. Życze sobie aby przekazali te pieniądze Panu Fredowi. Bottas wcinający naszego rodzimego Hotdoga z sosem tysiąca wysp? O mamuniu. Niewiarygodne, że chińczyk w Wuhan dał szanse Robertowi na start. @Szymek a gdzie to takie info lata? Buszuję tu i tam a nic nie widziałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi