Szymek 1 048 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 @Kron997ja tak jak i Ty buszuje dziś po necie i na którejs stronce na fb widziałem screnna z twitta. Zabij mnie ale nie przypomnę sobie gdzie to było bo dużo dziś tego przerzuciłem. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 no piękny jest. Powinni tak jeździć do końca sezonu Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 2 godziny temu, Szymek napisał: To jak już tak latamy to podobno Vettel ma zrezygnować Wgl ten zbieg okoliczności że Robert w czwartek czy piątek w siedzibie Orlenu, weekend przed tv i rowerem miał być a tu Kimi z koronką. Lepszego toru na pożegnanie Robert nie mógł dostać jeśli pojedzie. Pierwsze pudło w 3 starcie które było całkowicie przycmione rezygnacja Michaela. Orlen syp ta kasa i jazda bo tych startów w Williamsie to się nie dało oglądać. Podobna historia była z Perezem przed transferem do Red Bulla. Też nagle Covid, dwa wyścigi opuścił, wielce mydlenie oczu że chcą się pozbyć Albona a nagle Perez ogłoszony. Tutaj może być podobnie, chociaż trudno mi w to uwierzyć ale ściskam za Roberta kciuki mocno, bo facet zasługuje na to żeby pojeździć jeden pełny sezon. Nie chcę żeby Monza była jego ostatnim wyścigiem. Bardzo chciałbym aby się jakimś cudem udało. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 I to jeszcze w weekend ze sprintem w sobotę Pamietajcie, że kwalifikacje zatem w piątek 1 2 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 No i bym przegapił, dziena Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 (edytowane) Cały weekend z onbordem Roberta powiem wam że jak oglądałem cały wyścig z nim to nie zrobił ani jednego błędu. Żadnego blokowania czy przesadnych kontr a stint na twardej mieszance miał naprawdę bardzo dobry. Pierwszy raz jechał na obu mieszankach na tym torze Jeden weekend z f1tv i chyba nie wrócę do e11. Edytowane 8 września 2021 przez Szymek Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 No ja już od 3 lat z f1tv. Nie wyobrażam sobie powrotu do rodzimych kanałów. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Płace 50zł miesięcznie za Canal+ pakiet sportowy aby tylko oglądać F1. za 50euro mam cały rok. Tyle pieniędzy w błoto xd Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Cały rok plus możliwość oglądania o dowolnej porze w dowolny dzień jeśli nie mogłeś obejrzeć. Plus całkiem fajne archiwum. No w sumie jedyny spory minus to brak appek na konsole czy tv. Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Kusicie tym F1. Ja oglądam na laptopie poprzez play now eleven i podpinam łapka pod tv za pomocą kabla. Czy F1 pro też można spokojnie tak oglądać? Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 No, ale f1tv pro ma jeden duży minus, live z kwali czy wyścigu tylko na jednym urządzeniu. Chyba, że się coś zmieniło? Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Może nie każdy zagląda, z powrotroberta.pl. 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 13 godzin temu, Patricko napisał: No, ale f1tv pro ma jeden duży minus, live z kwali czy wyścigu tylko na jednym urządzeniu. Chyba, że się coś zmieniło? nigdy tak nie było zazwyczaj mam live puszczony na jednym urzadzeniu a na drugim onboard/live timing Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 16 minutes ago, Ps4Player said: Może nie każdy zagląda, z powrotroberta.pl. Williams ma potwierdzonego Albona i Latifiego. Nie wierzę też, że GIO odpadnie z Alfy a szansę na to, że fotel w takim układzie miałby dostać KUB uważam za znikome. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Kubica nie dostanie fotela, nie ma o czym marzyć. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Liczę, że pokona Giovinazziego, to byłoby piękne zwieńczenie.... chociaż szczerze mówiąć liczę na cud i angaż w 2022.. Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Wrzuciłem to bo mnie rozbawiło, ale szanse Kubicy to dla mnie 50 na 50. Ofkors musi się wykazać na Monzy, ale o to jestem spokojny po GP Holandii. A to całe biadolenie, ze szanse Roberta są minimalne na podstawke, znaczą dla mnie tyle co nic. Równie dobrze Alfa może podbijać stawke i chce wycisnąć ostatnie soki z Orlenu w ten sposób. Dla mnie wszystko się może zdarzyć, nie będe ani zdziwiony,ani zaskoczony jak to pójdzie w jedną czy drugą strone. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 nigdy tak nie było zazwyczaj mam live puszczony na jednym urzadzeniu a na drugim onboard/live timingNo to czemu w oficjalnym FAQ napisane jest, że live tylko na jednym urządzeniu? Live timing można na osobnym, ale relacja tylko na jednym. Sugeruje się tym co tam piszą, także jak będzie następny wyścig to sprawdźcie czy możecie oglądać normalną relację z komentarzem na więcej niż jednym urządzeniu jednocześnie. Cytuj
Santi 29 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Wrzuciłem to bo mnie rozbawiło, ale szanse Kubicy to dla mnie 50 na 50. Ofkors musi się wykazać na Monzy, ale o to jestem spokojny po GP Holandii. A to całe biadolenie, ze szanse Roberta są minimalne na podstawke, znaczą dla mnie tyle co nic. Równie dobrze Alfa może podbijać stawke i chce wycisnąć ostatnie soki z Orlenu w ten sposób. Dla mnie wszystko się może zdarzyć, nie będe ani zdziwiony,ani zaskoczony jak to pójdzie w jedną czy drugą strone.To, że Alfa opóźnia wybór kierowcy do drugiego fotela dla mnie oznacza, że Robert jest nadal w grze, oby pozytywnie się to zakończyło, bo nie oszukujmy się to już będzie ostatnia szansa na podstawowego kierowcę w F1 dla Roberta, trzeba mocno trzymać kciuki za negocjacje Orlenu, wiadomo muszą wejść z dużą większą kasą niż dotychczas, ale stać ich na to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Gdzieś czytałem ploty, że Orlen chce się wycofać po tym sezonie z F1, a wtedy Robert nie ma szans na fotel. No, ale to ploty... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi