Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj wrzuciłem post dziennikarza z tvp sport o tym że słowa Orlenu o „wieloletnim angażu” są prawdą i w przyszłym roku na 100% Orlen będzie z Alfą

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 477 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Jakoś smutno sie tego słucha wiedząc, że Kubica już nie wróci do F1

Opublikowano
7 godzin temu, Patricko napisał:

Gdzieś czytałem ploty, że Orlen chce się wycofać po tym sezonie z F1, a wtedy Robert nie ma szans na fotel. No, ale to ploty...

I tak nie ma szans na fotel, Orlen zostanie z Alfą for sure, to dobra reklama.

Opublikowano

Q1 a Kubica 20. Bo Mazepin pizda sie buja po calym torze. 

Kubica out - 19. Na starcie. 

Jutro sprint więc Robo nadrobi

Opublikowano

Sajgon totalny. 

Temu już projekcja za mocno wchodzi

Opublikowano

Rok temu PP miał Lewis z 1:18:887

Teraz 1:09;5 i Pole Position :|

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

Czekam na czas kiedy Kubica po męsku powie: dzisiaj pojechałem ch..jowo, wybaczcie. 

Opublikowano

Kubica słabiutko. Nie bez powodu mówiło się przy okazji testów z Renault w 2017, że nie wzięli go głównie przez brak tempa na 1 kółku. 

Opublikowano

comment_1631291056broEHey1SX4aF7qx3EEatG

Jeszcze wyżej, jeszcze musisz.

Opublikowano

Upodlania Valteriego ciąg dalszy.Po wygranych kwalifikacjach cyk zmiana silnika, i start z końca stawki w Niedzielę:notbad:

Ciekawe jak zachowa się w jutrzejszym sprincie jadąc o nic.

https://www.formula1.com/en/latest/article.bottas-takes-p1-in-qualifying-but-is-set-to-start-sundays-italian-gp-from.3yi55U2Ny24Ou2UJjVruWO.html

Opublikowano

Ostatnim tak toksycznym zespołem był chyba RB za czasów Vettela i Ferrari za Schumachera. Najwyraźniej idzie w parze z mistrzostwami.

Opublikowano

Tempo wyścigowe Roberta (6czas w treningu) dają nadzieję na jakąś walkę. No i purpurowy pierwszy sektor. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Polecam całą nitke tego Pana, były pracownik McLarena. Fajnie wyjaśnia to co widać po wypadku

Chyba wszyscy inni kierowcy mieli problemy bo nie wierze, że Beta Romeo tak szybko jeździ

Edytowane przez Kron997

Opublikowano

No uwaga, zaraz lecimy. Sekundy. 

Yuki wyjebał Kubice 

Gasly stracił przednie skrzydło i wyleciał w bandy

Ham 4. 

uuuuuu

FAKIN KUBIKA IDJYT XDDDD

Edytowane przez Kron997