Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Kaczi napisał:

No ja nie obejrzałem bo wszyscy w UK oglądają chyba mecz Arsenalu ( ….taki żarcik wiadomo ze CR7). W każdym bądź razie żaden stream mi nie chodził….

I zaoszczędziłeś pół godzinki. Choćby PRowcy F1 się zesrali to ten format jest póki co porażką.Oprócz tragicznego startu Hamiltona, i kłoptów Gaslyego,na torze nie działo się absolutnie nic a jazda odbywała się po sznurku.

• Plusik 1
Opublikowano

Naprawdę chciałem żeby ten sprint nagle miał 50 okrążeń. 

Na silverstone mi sie spodobało. Jednak przez to że było to coś nowego i dodatkowe wydarzenie weekendowe. 

Jednak jestem za tym żeby to wywalić

sweet, ciekawe czy sie pocalowali

Opublikowano (edytowane)

Przestańcie sie już śmiać z Roberta

Chujowy start - pierwsza szykana +1 pozycja, następna +3 pozycje i bang od debila z ADHD Yukiego. Ostatnie dohamowanie wykonał po mistrzowsku. Kubica jest zajebisty.

Edytowane przez Kron997
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, maciucha napisał:

Nie no przecież RK się wbił na chamca i nie zostawił Tsunodzie miejsca. IMO równie dobrze mógłby za to dostać karę. 

Rob już go wyprzedził, więc uważam inaczej. 

Zaraz wyścig. Może to powtórzy a Riccirado łyknie Maxa 

Racjonalnie Hamilton dojedzie do P1, mają najlepszy bolid na tym torze, oby sie nie powtórzyło Silverstone bo Max nie odda miejsca za darmo

Edytowane przez Kron997
Opublikowano

Japierdole ale dobry wyscig sie szykuje

Bottas alpinista, musi przynajmniej zdobyc pkt dla Merca

mclareny ponad Hamem

Max pierwszy a za nim Ricciardo

Kubica ze swoim torpedowym pierwszym okrążeniem

Gasly z Pitlane

Yuki chuj sciagniety do garazu

NAJS

• Lubię! 1
Opublikowano
21 minut temu, Kmiot napisał:

"Klątwa Jednorękiego" najwyraźniej działa w najlepsze.

spacer.png

nie wiem po co tsubasa w ogóle z pitlane ruszał, gaslyego szkoda bo fajnie cisnął. oby cHam jakiegoś kapcia złapał albo na żwirze się poślizgnął :rolleyes:

• Plusik 1