Hela 1 962 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 (edytowane) On 9/29/2021 at 8:02 AM, Kron997 said: Przeglądam sobie zaległe newsiki z F1 i trafiam co chwile na Nikite z niepełnosprawym chłopcem. Zalew żenujących komentarzy odnośnie PR Haasa żeby odbudować reputacje po nagraniu Nikity z insta. Ludzie jadą Nikite za to że wrzucił filmik z koleżanką jak łapie ją za cyca. Od tamtego czasu mają go za gwałciciela i symbol uprzedmiotowania kobiet. Poprawność polityczna zeżarła ludziom mózg. Nikita na torze jest jaki jest ale od czasu tego głupiego nagrania nawet te wariaty ze wścieklizną widzą w jego ludzkich gestach gwałt i patologie. Kto nie złapał koleżanki za cyca albo dupę? Za to że sie czasem dobrze bawie z koleżanką i co miesiąc wpłacam na Siepomaga kwalifikuje mnie jako skurwysyna odbudowującego moralność bo se bzikam? Nie oglądałem F1 gdy były grid girls. Cymbały sie nie rzucały że kierowcy obejmują kobiete albo patrzą im sie na dupe? Albo że tryskają w nie szampanem a to niewłaściwe bo myślą podczas tego o wytrysku na ich twarz? Internet powinien być dostępny dopiero po przejściu egzaminu na inteligencje razem z psychotestami Jego po prostu nie da się lubić. Nawet pomijając wymienioną wyżej i w twoich oczach wyolbrzymioną sytuację, typ wygląda i zachowuje się jak rozwydrzony dzieciak z bogatym tatusiem. Do tego na torze jest klaunem. Nie dość, że stworzył w tym sezonie wiele niebezpiecznych sytuacji, w tym dla swojego kolegi z zespołu, to nie bez powodu mamy też https://mazesp.in/ Dodatkowo: Nikita Mazepin has accrued the most penalty points of any rookie this year, having earned one apiece in Portugal and Spain – for ignoring blue flags and then impeding Lando Norris in qualifying respectively – while he was handed three more in the Austrian Grand Prix for failing to slow sufficiently under double yellows. https://www.formula1.com/en/latest/article.how-many-penalty-points-have-all-20-f1-drivers-got-and-what-did-they-get.3rFAlHELKARrdjzveVONuC.html#:~:text=Nikita Mazepin has accrued the,slow sufficiently under double yellows Edytowane 30 września 2021 przez Hela Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Nie chcę jakoś specjalnie bronić Mazepina, bo uważam że jest jednym z tych kierowców, którzy bez ogromnych pleców w postaci ojca nie doszedłby do F1, ale nie on pierwszy i nie ostatni, a jego zachowanie na torze wcale nie jest jakieś skandaliczne. Obaj z Schumacherem wchodzą sobie w drogę i nie przestrzegają ustaleń wewnątrz zespołu. Max czy Michael Schumacher też stwarzali sytuacje niebezpieczne, doprowadzając nawet do zmian w regulaminie (wielokrotna zmiana kierunku na prostej, zmiana kierunku w trakcie hamowania) i jakoś ludzie raczej im przyklaskiwali. Wyraźnie widać, że cała nagonka wywodzi się z tego nagrania, o którym wspominał @Kron997, moim zdaniem też zdecydowanie rozdmuchana przez nadmiernie wyczuloną społeczność twitterową. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 września 2021 Opublikowano 30 września 2021 Być może sytuacja nie była tak skandaliczna bo cała akcja miała miejsce w gronie przyjaciół. Koleżanka próbowała nawet go bronić, że to były koleżńskie wygłupy. Problem w tym, że Mazepin jako kierowca F1 jest nie tylko osobą publiczną ale także celebrytą. Niestety ale ludzie (w tym często młodzi) nietrafnie interpretują takie zachowania za przykład do naśladowania. Nie zawsze takie rzeczy zaczynają się z tego powodu dziać za zgodą drugiej osoby. To dosyć delikatny temat, który dzieli wąska linia i choć Ty, czy ja możemy zrozumieć to zachowanie w pewnym stopniu jako wygłup, tak nie powinno być ono odbierane za standard. Nie powinno być publiczne. Dlatego jak najbardziej uważam, że przegiął niestety pałę. Ostatnio któryś z wydawców miał aferę z molestowaniem (było kilka ostatnio, ale wydaje mi się, że chodziło o Paradox), gdzie szef przyznał się, że przekroczył granicę przywoitości. Nie wyjaśnił szczegółów ale z wypowiedzi można się domyśleć, że mogło chodzić o żartobliwy komentarz w stronę koleżanki, która była jednocześnie pracownicą. Fajnie jest mieć szefa kumpla ale gdy jedna ze stron poczuje się za swobodnie może niechybnie palnąć coś głupiego. Część osób pewnie powiedziałaby - no nic w tym złego mieć koleżeńskiego szefa, owszem ale problem, że na stanowiskach osoby mogą podświdomie czuć podelgłość wobec przełożonego mogą prowadzić do bardzo źle odczytanych intencj przez przełożonego a później masz skandal. Także nawet przesadzona reakcja społeczności internetowej jest bardziej potrzebna niż jej brak. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Mówcie co chcecie ale zawsze jak widze ich razem to mam beke Ciekawe czy Kviata zaprosili na imprezke żeby popilnował córeczki 2 Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Jak się kochają, to chuj z nimi. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 No ja strasznie zły jestem na Maxa za to. Mam nadzieję, że się ogarnie jeszcze, to przecież taki fajny chłopak. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Jego życie, jego wybory. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Jakby Max został zdegradowany do Apha Tauri to by sie wzięła za Pereza XD Zajeżdżam teraz redaktorem z pudelek.pl, ale co poradze że mnie bawi panna co skacze po kierowcach którzy stoją lepiej. Dobra, kończe temat. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Ja nie widzę problemu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Z jakiej to okazji? Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Pożegnanie z Hondą. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 19 minut temu, MaZZeo napisał: Z jakiej to okazji? W tym terminie miało być GP Japonii i chcieli w ten sposob podziękować Hondzie za współpracę. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 (edytowane) Ominął mnie news o rozstaniu z Hondą. Skąd wezmą następny silnik? Edytowane 7 października 2021 przez Kron997 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 19 minut temu, Kron997 napisał: Ominął mnie news o rozstaniu z Hondą. Skąd wezmą następny silnik? Od Hondy xD niby robią coś własnego ale pod czujnym okiem Hondy. Ciekawie może być od 2025 bo wywalony zostaje mguh i mają wejść nowi producenci. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 października 2021 Autor Opublikowano 7 października 2021 tworzą własny dział silnikowy ale cały know how i własność intelektualną czerpią od hondy. mają też sami stać się dostawcą silników. może nowe bolidy i nowe silniki dadzą też nowe emocje. szczególnie gdyby jeden pajac poszedł już na emeryturę 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 (edytowane) Bottas z pol, Max drugi i Hamilton z 10 miejsca przez karę, a dziś był najszybszy. Jeszcze pewnie do podium dojedzie. Gasly lepszy od Pereza. Edytowane 9 października 2021 przez D.B. Cooper Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 6 minut temu, D.B. Cooper napisał: Bottas z pol, Max drugi i Hamilton z 10 miejsca przez karę, a dziś był najszybszy. Jeszcze pewnie do podium dojedzie. Gasly lepszy od Pereza. Ham to chyba z 11 skoro ma - 10 miejsc Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Tak jak mówisz Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Nie zdziwię się jak zacznie padać i farciarz znowu wbije na pierwsze miejsce... Oby Max szybko łyknął ciapę Bottasa i odjechał w siną dal. Perez po raz kolejny obejchany przez Gaslyego. Cytuj
REZOK 1 019 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Poratuje ktoś linkiem do wyścigu? Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Poratuje ktoś linkiem do wyścigu?http://strims.world/f1/ 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Jak to jest za Japończyk potrafi Hama zatrzymać na kilka okrążeń, a Strolla i Norrisa bierze w dwóch jakby ich dublował…. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Gaslyego też objechał jak małe dziecko... Yuki na razie najlepiej się pokazał. Perez to pewnie wyleci z toru bo się wystraszy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi