Opublikowano 12 grudnia 20213 l Ja pyerdole ten płacz Merca, że Perez niebezpiecznie jeździ... Przecież ten zespół to jest parodia, z farciarzem ze wsparciem FIA na czele.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Ale co z tego. 3.5s już. Sędziowie zakończyli ten wyścig na 1 okrążeniu.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Chyba tylko jakiś Safety Car może tu pomóc w końcówce bo tempa wyraźnie RB brakuje.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Szkoda tego przekrętu z pierwszego okrążenia, ale nawet jeśli ten czarny kutas musiałby oddać pozycje, Max nie utrzymałby go za sobą, zdecydowanie gorsze tempo mają Red Bulle.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l No, ale przegrana w walce, a przez to że FIA musi mieć czarnego mistrza to dwie różne sprawy i zupełnie inaczej by się to oglądało. Teraz już czekam na koniec i do widzenia.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Ja zacznę kibicować FIA, żeby doyebała jak najbardziej rywali biednego bamboleo, bo jak to tak.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Trzeba koło 1s na kółko żeby go dopadł. Opony Maxa też wiecznie trzymać nie będą. Dawaj Max! Pokaż tym khurwom!
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Ja jestem zdegustowany. Pewnie nie znam się tak na f1, ale jak słyszę te narzekania że ktoś zbyt ostro jeździ i wogóle, kiedy jest piękna walka to tym bardziej głupieje. To ściganie teraz to tylko zabieranie się w strudze i wyprzedzanie na prostych? Jeszcze Toto błagający o brak SC. Żeby nie było to Mercedes jest dziś po prostu szybszy, ale cała ta otoczka jest fatalna
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Te błaganie o brak SC to przecież jakaś kpina była. Zostało 10 kółek i przewaga ponad 13 sekund. Nie ma raczej o czym marzyć. Należy tutaj pogratulować zespołowi sędziowskiemu, pięknie ustawili sezon, nawet nie udawali kogo wspierali. Fatalny wizerunek F1, memy będą grube.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Jedynie kapeć możr nas uratować. Jeśli do tego nie dojdzie to Max niesty Hama nie dogoni