PIOTR8642 30 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Tak że okradli go z 8 tytułu. 3 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 W dniu 17.12.2021 o 19:00, Luqat napisał: Co te buty Pewnie jakaś jego kolekcja, no ale coś nie pykło chyba Myslalem ze on ma takie ochraniacze z siatki jak sie nakłada w szpitalach na buty Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 grudnia 2021 Opublikowano 24 grudnia 2021 Oponiarz to zwykły dzieciaczek obrażony na cały świat. Zawsze tak było że jak mu idzie to było fantastycznie, jak nie to wina wszystkiego dookoła. Z resztą nawet podczas wyścigu kiedy mówił odnośnie Pereza o "dangerous driving" tylko udowodnił jak słaby psychicznie jest. btw 1 1 Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 24 grudnia 2021 Opublikowano 24 grudnia 2021 W dniu 17.12.2021 o 12:12, Luqat napisał: Mam nadzieję, że przynajmniej nie będzie tak, że jeden zespół będzie znacząco przed innymi.(...)Chciałbym mocnego Ferrari, żeby chłopaki mogli się wykazać i mieliby takim składem dużą szansę na tytuł konstruktorów. Z drugiej strony McLaren mógłby wrócić do czasów świetności Duże zmiany duża niewiadoma. Przypominam jak średni 7-my Red Bull stał się potęga (Brawn GP krótko ale istotnie, bolid za pieniądze przeciętnej 9-tej Hondy), a Ferrari przeciętne, to zmiany z 2009. Mercedes też wystrzelił po dużych zmianach. Sukces Ferrari mnie nie zdziwi, McLaren ma małe szanse skoro ma cudzy silnik i walczy z producentem. W dniu 22.12.2021 o 22:30, PIOTR8642 napisał: Tak że okradli go z 8 tytułu. Jestem fanem uczciwości jak ty (np. nie oglądam piłki nożnej z powodu fauli), więc przywróćmy uczciwe wyniki: -Abu Dhabi - Luis 25 pkt, Max 19 -Silverstone 0:0 (kara 10 sek to za mało za wysłanie rywala do szpitala i wygranie) -Hungaroring - wyobraźmy sobie że Perez taranuje Luisa na starcie w Abu Dhabi, kto powinien dostać karę? Perez + Max + RB. Tak samo na Hungaroringu Luis niewinny ale zyskał bardzo dużo, zatem Max 2, Luis 18, Bottas 0 pkt, ale 18 i 30 pkt kary dla Mercedesa, suma Luis 0, Bottas -30. Dlatego Mercedes zrezygnował ze sprawy sądowej. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 24 grudnia 2021 Opublikowano 24 grudnia 2021 Podsumowanie sezonu f1 xd 1 Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 6 godzin temu, Arek_ napisał: Jestem fanem uczciwości jak ty Raczej watpie. Róznica miedzy takimi jak ja, a takimi jak ty polega na tym, że wy usprawiedliwiacie sobie okradzenie Lewisa z 8 tytułu w ostatnim wyścigu tym, że Maxiu też niby w poprzednich wyścigach został skrzywdzony albo przez sędziów, albo przez Lewisa. I tak sie pocieszacie że niby w ten sposób jednak zasłużył na tytuł bo lista krzywd jakiej doznał jest dłuższa niż ta którą miał Lewis w trakcie sezonu. A dla mnie sprawa wyglada tak. że nawet gdyby ostatni wyścig potoczył sie tak, że obaj kierowcy zastąpili by sie miejscami tzn Lewis byłby wolniejszy, Lewisowi pomagałby Bottas, Lewis na ostatnim okrażeniu zmieniłby opony przez SC, a Max jechał na zajechanej twardej mieszance i w wyniku decyzji Masiego o oddublowaniu to Lewis wyprzedziłby Maxa na ostatnim kołku... to twierdziłbym wtedy że to Max został okradziony ze pierwszego swojego tytułu. Rozumiesz teraz róznice między mną a tutejszymi forumowymi niby ekspertami? Oni usprawiedliwają sobie błędną decyzje sędziego która doprowadziła do utraty 8 tytułu innymi błednymi decyzjami bądź zdarzeniami w ktorych ucierpial Maxiu w trakcie sezonu. A dla mnie okradzenie z tytułu to po prostu okradzenie. I nie ma tu usprawiedliwienia. I dla mnie nieważne jakiemu kierowcy sie to przydarzyło, bo gdyby to Max stracił w ten sposób swój pierwszy tytuł to twierdziłbym wtedy, że to on został okradziony. A nie robił wyliczanki że to Lewis został w trakcie sezonu bardziej pokrzywdzony i dlatego należy mu sie 8 tytuł. 2 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 Przeczytałem z nadzieją pierwszą linijkę i ma dość xd Cytuj
Boomcio 4 050 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 (edytowane) Del. Edytowane 25 grudnia 2021 przez Boomcio Cytuj
drozdu7 2 788 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 Z tą ilością miejsc na podium to Max pobił jakiś rekord f1 chyba nie? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 7 godzin temu, PIOTR8642 napisał: Raczej watpie. Róznica miedzy takimi jak ja, a takimi jak ty polega na tym, że wy usprawiedliwiacie sobie okradzenie Lewisa z 8 tytułu w ostatnim wyścigu tym, że Maxiu też niby w poprzednich wyścigach został skrzywdzony albo przez sędziów, albo przez Lewisa. I tak sie pocieszacie że niby w ten sposób jednak zasłużył na tytuł bo lista krzywd jakiej doznał jest dłuższa niż ta którą miał Lewis w trakcie sezonu. A dla mnie sprawa wyglada tak. że nawet gdyby ostatni wyścig potoczył sie tak, że obaj kierowcy zastąpili by sie miejscami tzn Lewis byłby wolniejszy, Lewisowi pomagałby Bottas, Lewis na ostatnim okrażeniu zmieniłby opony przez SC, a Max jechał na zajechanej twardej mieszance i w wyniku decyzji Masiego o oddublowaniu to Lewis wyprzedziłby Maxa na ostatnim kołku... to twierdziłbym wtedy że to Max został okradziony ze pierwszego swojego tytułu. Rozumiesz teraz róznice między mną a tutejszymi forumowymi niby ekspertami? Oni usprawiedliwają sobie błędną decyzje sędziego która doprowadziła do utraty 8 tytułu innymi błednymi decyzjami bądź zdarzeniami w ktorych ucierpial Maxiu w trakcie sezonu. A dla mnie okradzenie z tytułu to po prostu okradzenie. I nie ma tu usprawiedliwienia. I dla mnie nieważne jakiemu kierowcy sie to przydarzyło, bo gdyby to Max stracił w ten sposób swój pierwszy tytuł to twierdziłbym wtedy, że to on został okradziony. A nie robił wyliczanki że to Lewis został w trakcie sezonu bardziej pokrzywdzony i dlatego należy mu sie 8 tytuł. Dajcie mu medal Sprawiedliwy Wśród Narodów Świata 1 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 064 Opublikowano 25 grudnia 2021 Opublikowano 25 grudnia 2021 Tegoroczne rozmowy przy świątecznym stole 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 W dniu 25.12.2021 o 02:53, PIOTR8642 napisał: Raczej watpie. Róznica miedzy takimi jak ja, a takimi jak ty polega na tym, że wy usprawiedliwiacie sobie okradzenie Lewisa z 8 tytułu w ostatnim wyścigu tym, że Maxiu też niby w poprzednich wyścigach został skrzywdzony albo przez sędziów, albo przez Lewisa. I tak sie pocieszacie że niby w ten sposób jednak zasłużył na tytuł bo lista krzywd jakiej doznał jest dłuższa niż ta którą miał Lewis w trakcie sezonu. A dla mnie sprawa wyglada tak. że nawet gdyby ostatni wyścig potoczył sie tak, że obaj kierowcy zastąpili by sie miejscami tzn Lewis byłby wolniejszy, Lewisowi pomagałby Bottas, Lewis na ostatnim okrażeniu zmieniłby opony przez SC, a Max jechał na zajechanej twardej mieszance i w wyniku decyzji Masiego o oddublowaniu to Lewis wyprzedziłby Maxa na ostatnim kołku... to twierdziłbym wtedy że to Max został okradziony ze pierwszego swojego tytułu. Rozumiesz teraz róznice między mną a tutejszymi forumowymi niby ekspertami? Oni usprawiedliwają sobie błędną decyzje sędziego która doprowadziła do utraty 8 tytułu innymi błednymi decyzjami bądź zdarzeniami w ktorych ucierpial Maxiu w trakcie sezonu. A dla mnie okradzenie z tytułu to po prostu okradzenie. I nie ma tu usprawiedliwienia. I dla mnie nieważne jakiemu kierowcy sie to przydarzyło, bo gdyby to Max stracił w ten sposób swój pierwszy tytuł to twierdziłbym wtedy, że to on został okradziony. A nie robił wyliczanki że to Lewis został w trakcie sezonu bardziej pokrzywdzony i dlatego należy mu sie 8 tytuł. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 5 godzin temu, Kmiot napisał: Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 A gdzie Bottas? Wszedzie sie zgadzaja kto najlepszy byl w 2021 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 A czy spytali Piotrka osiem cztery sześć dwa? Cytuj
Gregorius 483 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Z Russelem to ich "trochę" poniosło.Vettel przed Perezem to wolne żarty.Ogólnie Gasly i Alpine jechało ponad stan i miejsa uzasadnione ale Ferrari za wysoko. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 064 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Zainteresowanie f1 w Laponii nie przeszło bez echa 3 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Pytanie do osób które były na gp węgier. Czy warto brać bilety na trybunach czy śmiało można te stojące wokół toru? Cytuj
D.B. Cooper 3 064 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 No właśnie, w nadchodzącym sezonie chcę się wybrać na GP. Koperta o nazwie F1 zapełnia się o 100 zl co miesiąc już od ponad roku, więc na jakiś budżetowy wyjazd się uzbiera. Gdzie jechać? Myślałem o Węgrzech lub Belgii, bliżej chyba nic nie ma. Chyba, że znowu Niemcy wypalą. Jaki jest orientacyjny koszt biletów? Reszta to hotel na jedną noc i przejazd, nie wiem czy ekipę uzbieram jest opcja, że pojadę sam, lub z żoną Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 na silverstone tylko 2H lotu więc też całkiem przyjemnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi