Opublikowano 19 marca 20223 l Witam, po obejrzeniu jednego wyścigu, gdzie czarny płaczek Hamilton został zdewastowany przez potężnego chada Maxa Verstappena, będę oglądał nowy sezon Formuły 1, pozdrawiam!
Opublikowano 20 marca 20223 l Większość głosów w tym temacie pokrywa sie z moimi oczekiwaniami na ten sezon. Max nr 1, trzymam kciuki za Bottasa i Russela, Hass pokazał jaja pozbywając się rucholi wiec niech zapierdala ile wlezie. Brak zainteresowania nowymi kierowcami, a bliźniaki z ferrari niech mieszają w czołówce.
Opublikowano 20 marca 20223 l Jak Ferrari odpali swoją Grande Strategia w trakcie wyścigu to może być grubo [emoji23]
Opublikowano 20 marca 20223 l Jak oglądacie transmisję? Oficjalnym kanałem Eleven Sport, czy jakieś sprawdzone streamy?
Opublikowano 20 marca 20223 l 10 minut temu, ginn napisał: Jak oglądacie transmisję? Oficjalnym kanałem Eleven Sport, czy jakieś sprawdzone streamy? F1tv
Opublikowano 20 marca 20223 l Wykupiłem jeden miesiąc, sprawdzę jak działa. Jeśli będzie ciekawie to wykupie na rok.
Opublikowano 20 marca 20223 l W dniu 15.03.2022 o 18:32, Kron997 napisał: Znalazłem na TT nową ksywe Maxa wymyśloną przez Hamiltoniarzy Giftstappen XD Jedyna rzecz która wyszła Hamiltonistom E tam. Hamilton ma lepsze: Spoiler nigger
Opublikowano 20 marca 20223 l 17 godzin temu, Kaczi napisał: Hey @PIOTR8642 jak tam podobały się kwalifikacje Bardzo ciekawe. Ale zaraz, nie ma Masiego, to kto obroni Maxia przed Ferrari?
Opublikowano 20 marca 20223 l Widzę ból dupki o Maxa nadal trzyma. Teraz doprecyzowali regulamin wiec nie powinno być kontrowersji z tym związanych
Opublikowano 20 marca 20223 l Mocne te Ferrari Rb, Ferrari, Mercedes walczące o mistrza do końca roku to byłoby coś I Haas drepczący im po piętach Edytowane 20 marca 20223 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 20 marca 20223 l No jeśli gdzieś ma Red Bull porobić Ferrari to chyba w alei serwisowej, coś muszą wymyślić bo ciężko Leclerca wyprzedzić, facet jedzie jak nakręcony A walka z Maxem miodzio
Opublikowano 20 marca 20223 l Ferrarka ma tempo niezłe. Max mocno zaczyna odstawać. Ale do końca jeszcze trochę.