Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 476,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Witam, po obejrzeniu jednego wyścigu, gdzie czarny płaczek Hamilton został zdewastowany przez potężnego chada Maxa Verstappena, będę oglądał nowy sezon Formuły 1, pozdrawiam!

Opublikowano

Większość głosów w tym temacie pokrywa sie z moimi oczekiwaniami na ten sezon. Max nr 1, trzymam kciuki za Bottasa i Russela, Hass pokazał jaja pozbywając się rucholi wiec niech zapierdala ile wlezie. Brak zainteresowania nowymi kierowcami, a bliźniaki z ferrari niech mieszają w czołówce.

Opublikowano

Jak oglądacie transmisję? Oficjalnym kanałem Eleven Sport, czy jakieś sprawdzone streamy? 

Opublikowano
10 minut temu, ginn napisał:

Jak oglądacie transmisję? Oficjalnym kanałem Eleven Sport, czy jakieś sprawdzone streamy? 

F1tv

Opublikowano

Wykupiłem jeden miesiąc, sprawdzę jak działa. Jeśli będzie ciekawie to wykupie na rok. 

Opublikowano
W dniu 15.03.2022 o 18:32, Kron997 napisał:

Znalazłem na TT nową ksywe Maxa wymyśloną przez Hamiltoniarzy

Giftstappen XD

Jedyna rzecz która wyszła Hamiltonistom

E tam. Hamilton ma lepsze:

Spoiler

nigger

Opublikowano
17 godzin temu, Kaczi napisał:

Hey @PIOTR8642  jak tam podobały się kwalifikacje :Coolface:

Bardzo ciekawe. Ale zaraz, nie ma Masiego, to kto obroni Maxia przed Ferrari?

Opublikowano

Widzę ból dupki o Maxa nadal trzyma. Teraz doprecyzowali regulamin wiec nie powinno być kontrowersji z tym związanych 

Opublikowano

Mocne te Ferrari

Rb, Ferrari, Mercedes walczące o mistrza do końca roku to byłoby coś 

I Haas drepczący im po piętach 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

No jeśli gdzieś ma Red Bull porobić Ferrari to chyba w alei serwisowej, coś muszą wymyślić bo ciężko Leclerca wyprzedzić, facet jedzie jak nakręcony 

A walka z Maxem miodzio