Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Przegięta jest ta ferrarka w tym sezonie, przypomina marca z poprzednich lat
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Ale Leclerc z tytułem to byłoby też pikne Dzisiaj pierwszy test Russella, czy jest paziem czy nie Edytowane 10 kwietnia 20222 l przez drozdu7
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Nie wiem jak wasze odczucia, ale dla mnie wyścig by nudny. Jedyna fajna akcja to punkt Albona
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Ehh, szkoda Maxa, znowu... Muszą czym prędzej ogarnąć ten bolid, bo Merc już jest tuż tuż za nimi, a będzie tylko gorzej.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Autor dzisiaj o północy powtórkę sobie obejrzę, wolałem się wyspać. po wynikach widzę że merc ogarnął nieco dupy. wielka szkoda maxa i sainza. do tego widać udanie spatchowali mclarena.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Powoli robi się one man show z Leclerkiem Oby Red Bulle jakoś ogarnęły tą niezawodność, bo jeszcze 1 taki wynik i będzie można grawerować nazwisko mistrza.
Opublikowano 22 kwietnia 20222 l Sam tytuł "Pole Position", w przeciwieństwie do sprintów z zeszłego sezonu, zdobywa zwycięzca dzisiejszej sesji,miejsce na gridzie w Niedzielę determinuje jednak sam sprint. Zmiana raczej z tych dla porządku statystycznego.
Opublikowano 22 kwietnia 20222 l Autor 5 czerwonych flag i haas na 4 miejscu mercedes nadal wunderbar, tak trzymać
Opublikowano 22 kwietnia 20222 l 3 godziny temu, Gregorius napisał: Sam tytuł "Pole Position", w przeciwieństwie do sprintów z zeszłego sezonu, zdobywa zwycięzca dzisiejszej sesji,miejsce na gridzie w Niedzielę determinuje jednak sam sprint. Zmiana raczej z tych dla porządku statystycznego. Raczej dla bałaganu, chyba że przywrócą Schumiemu za Monako 2012
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l Ogólnie nudny tor, oczekiwanie na ten jeden punkt drs i w sumie tyle.
Opublikowano 23 kwietnia 20222 l Sprinty w zeszłym sezonie to był ogromny przerost formy nad treścią za to dzisiaj zajebiste ściganie. Jako umiarkowany krytyk sprintów zmieniam zdanie i czekam na więcej