Ryuk 1 480 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 (edytowane) Ferrari lamie serce bardziej niz jedna laska Edytowane 10 lipca 2022 przez Wolfie_ Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 Zabrakło okrążeń, ale ferrari dzisiaj bardzo szybkie, zasłużone zwycięstwo. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 No szkoda, ale RB ewidentnie odstawał dzisiaj. Dobrze, że się jedna ferrarka zesrała, bo mocno by się w punktach odbili. Niech tam Newey pracuje ostro, żeby tempo odzyskać. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 To trochę wygląda, jakby to Ferrari podkręciło tempo, bo w sumie Red Bull wciąż nad 3 miejscem miał 40 sekund przewagi, więc nie licząc Ferrari, to tempa mieli aż nadto. Może włączyli "tryb ekonomiczny", by oszczędzać podzespoły na tym etapie sezonu i kontrolować przewagę w klasyfikacji. Za to Ferrari musi gonić, możliwe, że jakieś ustawienia na limicie (stąd silnik Sainza się zapalił jak pochodnia). Wygrana Leclerca zasłużona, ale Ferrari wciąż niepewne i nieregularne. Nigdy nie wiadomo co im za chwile odjebie. A Mercedesy może nie najlepsze tempo, ale są szalenie równe, praktycznie bezawaryjne i metodycznie dowożą punkty. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 Niech sie roszadują w tabeli, tym lepiej dla sezonu. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 O kurwa prawie jak chłopaki z baraków XD Umknęło mi to Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Welna 1 094 Opublikowano 10 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 lipca 2022 Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec W poniedzialek filmy i opowiesci 8 4 2 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 (edytowane) @Welna i jak wrażenia, nudno nie było? Edytowane 10 lipca 2022 przez Kaczi Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 (edytowane) Wrazenia super. Dla kogos kto pierwszy raz byl na f1 to jest to zajebiscie fajne przezycie Sam powoedzmy event jest taki jak.kazde inne duze sportowe wydarzenie (parkingi organizacja etc.) Ale stalo na najwyzszym poziomie. Mimo tylu ludzi wszystko super sprswnie, kibelki czysciutkie, ilosc gastro i picia na tyle duzo ze nie bylo kolejek. Przy torze sporo atrakcji konkursowo zabawowyxh natomiast na samym torze... Pojechalismy z Bratem i jego zona, Moja Zona z moja corka i tesciowa. Niestety cora za mala byla na taki tlum a przedewszystkim na taki huk, wiec finalnie juz pierwszegp dnia musielismy zrezygnowac z jej obecnosci na torze( wzielismy tez dodatkowo Babcie wiec nie bylo wielkoego problemu, liczylismy sie z taka sytuacja) corka musi poczekac jeszcze mysle z 3 lata. Pierwsze wrazenie petarda. Wejscie na trybune i juz sam odglos F3 ktorr widzielismy jako pierwsze super cie nakreca. Zabawa na trybunach , muzyka, zapach hamulcow przy naszym torze. No jest to cos co zycze kazdemu aby doswiadczyl. Pokazy samolotwo, spadochroniarzy, jeszcze.innych Redbulowych sportowcow extra. A no i to miejsce samo w sobie jest przepiekne. Napewno kiedys to powtorze, moze na innym torze. Teraz juz na kwaterze, szykujemy sie do odpoczynku i jutro powrot. Na polach namiotowych jest balanga non stop. Jak ktos wybierze sie bez dzieci to i duzo taniej i jeszcze bardziej pochlonie go atmosfera Edytowane 10 lipca 2022 przez Welna 4 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 Czad. Ja najbliżej f1 byłem jak Kubica w Gdyni jeździł Williamsem z 2012 (a tak naprawdę to chyba był pomalowany Lotus jak dobrze pamietam). Stałem przy samej barierce na prostej i V8ka zapierdalajaca, wyjąca może 1m ode mnie zrobiła piorunujące wrażenie. No i zapach palonej gumy z benzyną Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 lipca 2022 Autor Opublikowano 11 lipca 2022 panowie ale bądźmy poważni. gdyby to max albo checo się palili to oni własnymi siurkami by ich gasili. co tam jakiś lamus w czerwonym, za nich nie mają premii 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 @Welnapowiedz kiedy rezerwowałeś bilety i jak cenowo to wyszło? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 (edytowane) Kupilismy okolo 2 miechy temu. 4 bilety na full week na t10 (drugie najlepsze miejsca po trybunie glownej. Kat 2) nominalnie kosztowaly 335e sztuka ale my kupilismy przez global.ticket za jakies 450e za sztuke. (jesli chcecie kupic w cenie nominalnej to trzeba zamawiac odrazu po opublikowaniu kalendarza na 2023) To samo tyczy sie hoteli , najlepiej to teraz zamowic na 3 weekendy i potem odwolac dwie rezerwacje bo jest juz poprostu drogo. My mieszkalismy w Erzberg Alpon Resort w wiekszej odleglosci, niemniej sam dojazd bezproblemowy wiec nie ma sensu sie chyba blizej pchac. Miejscowka tam na 6 osob kosztowala od srody do poniedzialku 1000e wraz z podatkami, recznikami i sprzataniem. 160e sniadania i kolacje dla 2 osob( wykupilismy dwa zeby mala miala gotowe jedzenie gdy my bylismy jeszcze na f1) Zakupy robilismy nornalnie w sklepie dla nas na sniadanie i kolacje + alko itd. Na evencie 4,80e browar. Idzie tego wypic przez caly dzien ale jest mozliwosc wziac sobie wlasna lodowke i jedzenie ze soba wiec da sie to ogarnac duzo taniej. 1/2 kurczaka z rozna np 10e Frytki 3e, sznycel 6e Jedzenie nie bylo raczej drogie. Gadzety na torze sporo drozsze niz w necie przed. Kupilismy koszulki i czapki i zestaw ten kosztowal 55e a na samym evencie koszulka dla corki 60e. Smycze 20, bluzy 90e Dojazd my robilismy dwoma suvami i to nie najbardziej ekonomicznymi to masz 1000km razy twoje spalanie. Winieta czechy winieta austria to razem chyba 20e My z corka robilismy jeszcze w tamta strone nocleg przed granica. Bo ppzno wyjechalismy i mala marudzila wiec nieprzewidziany wydatek. Spozywka wg uznania. Bo mozesz sie zapakowac zarciem z polski i nic nie kupowac, chociaz to osobiscie mysle bez sensu bo sklepowe ceny to sa takie same tam. Pole namiotowe jak gadalem z holendrami to ogarniali po 200e za 4 dni od auta (wiec mogli miec i 100 osobowy namiot w teorii, ale praktycznie to z bagazem jedno auto to raczej 3 max 4 osoby) U konikow bilety na 3 dni 500+ przed torem. Ps. W razie gdybys chcial ladowac helikopterem, albo czarterowym samolotem pod torem( jest tam lotnisko)to tych ludzi akurat nie pytalem. pakiet full vip okolo 25tys od osoby za sam tor bez hotelu. to sie akurat dowiadywalismy bo chcemy Monze zrobic na trybunie glownej ale cena nas skutecznie odwiodla od tego pomyslu Szacuje, ze mnie cala impreza kosztowala okolo 10-11 tys pln. 2/3 domku po mojej stronie, reszta wydatkow to my i nasza podroz, jedzenie picie wacha winiety hotel.w polsce i wydatki na torze. Za 6 dni calego wydarzenia dla mnie. F1 uwazam za przystepne cenowo w porownaniu z innymi topowymi wydarzeniami sportowymi. Dla przykladu 3 dni na Real Barca poszlo okolo 7 tys za jedna osobe Atletico Liverpool okolo 5,5tys za 3 dni Real Inter 6-7k za 4 dni ale tam bylem ze znajomym wlochem i wiecej pilismy Edytowane 11 lipca 2022 przez Welna 2 2 3 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 @Welna 25k zł i wejście na Pit Lane? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 5 minut temu, Kron997 napisał: @Welna 25k zł i wejście na Pit Lane? Ta, na pewno złotych xdd Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 Tak 10-11 tys kosztuje glowna trybuna z pit walk (w czwartek) Jak chcesz obsluge, wejscie na pitline, przewoz tirami na paradzie kierowcow przed itd to 25k pln bez hotelu Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 13 lipca 2022 Opublikowano 13 lipca 2022 Ja jade na Hungaroring za 100e postać na trawie i już mnie nosi bo sie nie moge doczekać 4 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 20 lipca 2022 Opublikowano 20 lipca 2022 Niech oni już zamkną mordę. Hipokryci, rozwydrzone wyrośnięte bachory 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi