Sydney 38 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 No to trzymamy kciuki za młodego w drugiej części dnia, za niezawodność bolidu i za Roberta w jutrzejszym dniu, który mam nadzieje, że dalej będzie obniżał czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Młody dziś potwierdził że Williams ma obecnie najwolniejsze auto. Szykuje nam się trudny początek sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ano „jesteśmy krok za wszystkimi”. Heh kto by się spodziewał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A tak bardziej dosadnie : "Sklamalbym, jeśli powiedziałbym że nie mamy najwolniejszego samochodu. Taka jest rzeczywistość." Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ja tam jestem pozytywnie nastawiony. Po tym co się działo rok temu, gdzie samochodem nie dało się w ogóle jeździć w tym roku mimo ogromnych opóźnień samochód jeździ regularnie, bez usterek. Samochód jest wolny, ale przynajmniej zespół wie dlaczego a nie tak jak rok temu jakieś totalnie konstrukcyjne problemy mieli. Nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ponarzekać zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Po testach można stwierdzić że nie ma co się emocjonować...walki Williamsa to my nie doświadczymy. Szkoda...widać po Robercie że jest mocno załamany...np Russell jeździł wczoraj z nowym skrzydłem, dziś Robert ze starym, bolid nie może zbierać tarek bo grozi to awarią a przez ostatnią godzinę trenowali sb pit stopy. Ogólnie dramat i jest dużo gorzej niż w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Co Paddy spier.dolił, gracze w F12019 naprawią wychodzi na to że jedyne co mogą ugrać obaj Panowie to w jeździe w deszczu. Pierwsze słyszę żeby bolid nie mógł jeździć po tarkach, trochę cyrk czytam wypowiedzi Roberta po skończonym dniu i to nie jest normalne kiedy kierowca mówi o tym że nie był w stanie czegoś zrobić bo bolid i jego części (ich brak, zużycie) na to nie pozwoliły... Edytowane 1 Marca 2019 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ogolnie sam Robert potrzebuje czasu aby wrocic do formy (i nie mowie o innym stylu jazdy), a auto wszyscy wiedza jakie jest - gowniane z ta roznica, ze troche lepiej sie prowadzi. Zobaczymy czy przestana byc p19-20 (nie liczac DNFow) po 4tym wyscigu bo obecnie nawet nie starajac sie za bardzo po czasach oceniac jakosci bolidu to widac, ze bardzo odstaja od reszty (roznice po 2s+ to duzo i zadne "nie patrzcie na czasy" tutaj nie da, bo to za duze roznice sa miedzy reszta). W tzw. sandbagging nie uwierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 To co Panowie? Idziemy wszyscy razem skoczyć z krawężnika? Nie będzie już nic, nic, nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Beda wyscigi i trzeba rowniez innym kierowcom tak jak wczesniej (zanim Roberto wrocil) kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 3 godziny temu, Szymek_PL_ napisał: Po testach można stwierdzić że nie ma co się emocjonować...walki Williamsa to my nie doświadczymy. Szkoda...widać po Robercie że jest mocno załamany...np Russell jeździł wczoraj z nowym skrzydłem, dziś Robert ze starym, bolid nie może zbierać tarek bo grozi to awarią a przez ostatnią godzinę trenowali sb pit stopy. Ogólnie dramat i jest dużo gorzej niż w zeszłym roku Akurat z dzisiejszego dnia nie można wyciągać wniosków, bo Robert jeździł jakimś ulepem zamiast bolidu, poskładany na prędce bez części zamiennych, których zespół nie zdążył przygotować na testy. Nie mógl atakować tarek, bo bolid był złożony na trytytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 No niestety po ostatnim roku liczyłem że wyciągną wnioski i w tym roku z Kubicą będzie walka o środek stawki a tu zapowiada się znów ogon. Po całych tych testach i opóźnieniach sam Kubica stwierdził że jest przygotowany w 20% no bo jak ma być inaczej skoro mało jeździł ale oczywiście Janusze F1 myślą że oni mają bolidy w garażach i jeżdżą nimi kiedy chcą. Szkoda mi Kubicy bo sam cieszyłem się że wraca ale początek sezonu to będzie walka nie na torze ale z samym bolidem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To dopiero bedzie filmowy scenariusz Najpierw powrot do F1 , potem awans na kierowce , potem problemy z bolidem ale sie nie poddaje i zajmuje miejsca wyzsze niz Russel i walczy czasami z posiadaczami lepszych samochodow Kolejny sezon mocny srodek stawki Po zakonczonym kontakcie Ferrarri daje mu jeden sezon jako usmiech historii a on zdobywa w nim Mistrzostwo Swiata Wszystko idzie zgodnie z planem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Kubica to na ten moment po skończonym obecnym sezonie ma szanse na bycie inżynierem wyścigowym. Nikt nie da mu szansy na kolejny sezon ścigania się (no chyba że obecny pracodawca). Któraś z innych ekip co najwyżej mogłaby o nim pomyśleć jako potencjalnym kierowcy gdyby ten wyczyniał cuda na torze ale z obecnym ulepem to jest poprostu niewykonalne i tyle. Także bajka F1 dobiega końca a obecny sezon to jej ostatni rozdział dla Roberta. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Wczoraj przed druga seria, tez mowili ze Kubacki i Stoch sa poza konkursem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 @Sydney podaj mi numery totka na środę, bo potrzebuję trochę gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jakby wszystkiego było mało to Williams nie uzyskał zgody na korzystanie z części rozwiązań aerodynamicznych. Lusterka, a także jak podaje włoski motorsport przednie zawieszenie używane przez zespół zostały uznane za niezgodne z regulaminem FIA. Ale będzie pizda w Australii Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Zaczyna się robić bardzo, ale to bardzo niewesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 edit // niedoczytalem, ze wspomniane o zawieszeniu rowniez. Ja nie wiem co ten Paddy Lowe robil, ale coraz bardziej sie pograza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nizes sie upasc juz nie da, wiec czy jest czy nie bedzie go - nic nie zmieni. Pewnie tymczasowo czesc jego obowiazkow spadnie na Roberta, a ktos bedzie na slepo klepal podpisy pod tym co Robert powie "Ok". Z tego co kojarze, to chyba w F1 (i ogolnie) nie mozna pelnic dwoch funkcji jednoczesnie (kierwoca + dyrektor techniczny np.)? Sa na samym dnie, wiec jest to szansa dla kogos kto molgby wyprowadzic ich z tego dna - nic nie tracac, a jedynie majac szanse zyskac na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Robert złapał dodatkową pracę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Oj Padi Loł, ciekawe jak bardzo pod górkę będzie robił Williamsowi ze względu na wciąż bycie jego współudziałowcem i ile jeszcze trupów wyleci z szafy Claire Edytowane 7 Marca 2019 przez Sydney Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi