Opublikowano 10 września 20222 l Niech Latifi wypierdala razem ze swoją Lavazzą. Figurant pay driver, zajmuje miejsce De Vrisowi
Opublikowano 10 września 20222 l Autor Kolejny weekend w którym Latifi sam udowadnia jakim jest lamusem. Niech też mu kontrakt wydymają i Nycka biorą na te parę wyścigów żeby chłop się rozgrzał przed 2023.
Opublikowano 10 września 20222 l Latifiemu pozwalam dojeździć ten sezon tylko przez wzgląd na Abu Dhabi 2021 i najpiękniejszy finisz sezonu w historii. Potem może wypierdalać
Opublikowano 11 września 20222 l 10 godzin temu, Kron997 napisał: Bottasowi już nie chce sie jeździć Ogólnie Alfa po fajnym początku mocno cienko teraz.
Opublikowano 11 września 20222 l Trochę komedia z tymi karami. Gasly w wywiadzie mówił, że nie ma pojęcia na której jest pozycji i czeka aż ktoś mu powie. Trochę muszą ogarnąć ten regulamin, bo jest połowa sezonu, a wszyscy wyczerpali się już z puli.
Opublikowano 11 września 20222 l "Wizualizacja" przesunięć https://giant.gfycat.com/ZigzagTartClumber.webm
Opublikowano 11 września 20222 l 29 minut temu, Kron997 napisał: Russel wziął sie za postery xd Lepsze niż plakaty do polskich filmów
Opublikowano 11 września 20222 l Apka Canal+ dała dupy u mnie na TV, ktoś z was też tak ma? dobrze, że na kompie działa Co jest z tą jakością? Tylko 720p mam
Opublikowano 11 września 20222 l 7 minut temu, Kron997 napisał: Apka Canal+ dała dupy u mnie na TV, ktoś z was też tak ma? dobrze, że na kompie działa Co jest z tą jakością? Tylko 720p mam Też oglądam na kompie i u mnie jest od początku bez problemów, w najwyższej dostępnej rozdzielczości.
Opublikowano 11 września 20222 l Max już 6s do LEC, szybko odrabia. W dodatku opony u LEC pod koniec będą już mocno dojechane Skończyłem pisać post a już jes 4.8 O Ferrari jednak zjechało
Opublikowano 11 września 20222 l Trzymam kciuki za punkcik dla De Vrisa Oczywiście odpowiednio zagłosowałem na DOTD
Opublikowano 11 września 20222 l Leclerc jakie bieda tempo. Liczyłem na lepszy pojedynek ale Ferrari ewidentnie siadło po tych nowych regulacjach podłogowych. Szkoda