Opublikowano 11 listopada 20222 l pech ze go obróciło z powrotem na piach, ale dzięki temu KMag ma szansę na P1
Opublikowano 11 listopada 20222 l Autor fookin legend już pozamiatane, czy tam wymopowane. @Kaczi nie pech tylko gazował niepotrzebnie, za szybko chciał wrócić marginesem i go obróciło jak amatora. z drugiej strony dość długo piłował kiedy już wpadł w żwir i kopał się głębiej. jest więc szansa że coś z gazem się zepsuło po tym rajdzie bo wytelepało go solidnie.
Opublikowano 12 listopada 20222 l Niezłe tempo wyścigowe Mercedesa, no to jak nie jutro, to już się chyba nie uda w tym sezonie.
Opublikowano 12 listopada 20222 l No no mercedesy z pierwszego rzędu, ciekawe na co pozwolą Russelowi, który dziś był mega szybki. Alpine i Aston Martin jak zwykle odjebali kabaret wewnątrz zespołów. Ile można?
Opublikowano 12 listopada 20222 l Autor Stroll sumiennie walczy o tytuł największego zjeba w padoku. Gdyby tatuś miał trochę jak i rozumu to by utemperował debila bo nie dość że szkodzi innym to sobie o zespołowi. Szkoda że dla Alonso ten zespół to po prostu plan emerytalny, parę lat temu kiedy lubił gnębić ludzi to pięknie by zeszmacił młodego.
Opublikowano 12 listopada 20222 l Stroll miał w swojej karierze momenty, ale ten sezon to festiwal żenady i debilnych manewrów w jego wykonaniu. Dobrze, że stary nie widzi. Spoiler Oby tylko w przyszłym sezonie nie zabił Fernando. Ocon mimo chamskiej jazdy na limicie chyba aż tak głupi nie jest.
Opublikowano 12 listopada 20222 l Gasly też wielokrotnie już pokazał,że psycha łatwo mu siada także spodziewam się ostrych spięć wewnętrznych w rywalizacji z Oconem. Ogólnie Gasly top3 rozczarowań sezonu,a tak świetnie sobie radził rok temu.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Przegapiłem pole K-Maga, bo stwierdziłem, że już po sezonie i nic ciekawego się nie wydarzy. Teraz tego błędu nie popełnię. Pamiętacie PP Hulka z 2010? Też Brazylia i okoliczności podobne.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Perez niech powalczy o P1. Max rzeczywiście miał w uj mało miejsca, no ale też nie wiem na co liczył przy Hamie obok. Dzieje się [emoji16]