Opublikowano 13 listopada 20222 l Jeszcze Mercedes zrobi jakiegoś fikołka, żeby Russell skończył za Hamiltonem.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Będzie dublet Mercedesa, Hamilton z każdą chwilą zbliża się do Pereza, a Perez o dogonieniu Russela nawet nie może śnić
Opublikowano 13 listopada 20222 l No oby walka, a nie tylko przepuszczenie Bambo po triumf w Brazylii. #blessed
Opublikowano 13 listopada 20222 l Bottas to by sam puścił Hamiltona, a tutaj mają zagwozdkę. Z jednej strony ich perspektywiczny kierowca na lata, a z drugiej wielokrotny mistrz. Jak to będzie wyglądać jak jedyny wyścig w sezonie o 1 miejsce przejebie z drugim kierowcą?
Opublikowano 13 listopada 20222 l Perez zamiast siedzieć na dupie Hamowi to zostawia kilka długości za nim przed samym startem...
Opublikowano 13 listopada 20222 l Godzinę temu, D.B. Cooper napisał: To Perez już chyba z vicemistrzem Ale się wygłupiłem
Opublikowano 13 listopada 20222 l Mercedesy dostały zielone światło na ściganie. więc końcówka może być ciekawa
Opublikowano 13 listopada 20222 l Spokojnie. Oby Jurek to dowiózł. Dowiezie. A Fernando - cóż, z P17 na P5 w wieku 41 lat.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Już Max mógł sobie darować i puścić Pereza, jak sam potrzebuje to błaga przez radio
Opublikowano 13 listopada 20222 l tak też myślę że Max odleciał, te punkty dla niego i tak nic nie znaczą. Nie mniej fajnie że Jerzy ogranał
Opublikowano 13 listopada 20222 l Ot, Formuła 1. W tym sporcie nie dominują przyjemniaczki. Multi 21, Seb!
Opublikowano 13 listopada 20222 l 12 minutes ago, Grze(pipi) said: Ot, Formuła 1. W tym sporcie nie dominują przyjemniaczki. Multi 21, Seb! Rok temu jakoś Perez mu pomógł w ABU ale maksik zapomniał. Imo niczego innego się po nim nie spodziewałem.
Opublikowano 13 listopada 20222 l w historii Red Bulla dawno nie było tak dobrego drugiego kierowcy jak Perez, więc w mojej opini Max mógł odpuścić
Opublikowano 13 listopada 20222 l No Max trochę stracił w moich oczach. Chyba ma jakieś wewnętrzne zasady, że uznaje wyprzedzanie tylko podczas walki. Tylko wypadałoby też takich darmówek się nie domagać. Teraz Perez się uniesie i w przyszłym sezonie nie będzie reagować na polecenia zespołowe, po czym zostanie usunięty z RB.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Wątpię, że Perez się uniesie. Wie, że jak go wywala to nie bardzo będzie miał gdzie iść. Nawet gdyby Ham miał przejść na emeryturę po 2023, to raczej będą polować na LEC No chyba, że Nick to rzeczywiście będzie talent na miarę ham czy maxa Edytowane 13 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 13 listopada 20222 l Szkoda, że nie wiemy o jakich argumentach i powodach mówił Max. Może wypłyną za jakiś czas. Pewnie "sportowe" zasady uczciwej walki na torze, szkoda tylko, że cierpią na tym zasady drużynowe i koleżeńskie. Cóż, nie zyskał na tym nic, a stracił wizerunkowo i prawdopodobnie partnera chętnego do współpracy. Teraz tylko czekać aż karma wróci. Ogólnie wyścig turbo nudny, ale u mnie ogólnie jakakolwiek ekscytacja skończyła się już kilka GP temu, jak WC zapewnił sobie Max.
Opublikowano 13 listopada 20222 l Autor ojej. kolejny zadufany w sobie kierowca F1 z kompleksem boga okazał się chujem. no panowie no