Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze Mercedes zrobi jakiegoś fikołka, żeby Russell skończył za Hamiltonem.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 476,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Będzie dublet Mercedesa, Hamilton z każdą chwilą zbliża się do Pereza, a Perez o dogonieniu Russela nawet nie może śnić 

Opublikowano

No oby walka, a nie tylko przepuszczenie Bambo po triumf w Brazylii. #blessed

Opublikowano

Bottas to by sam puścił Hamiltona, a tutaj mają zagwozdkę. Z jednej strony ich perspektywiczny kierowca na lata, a z drugiej wielokrotny mistrz. Jak to będzie wyglądać jak jedyny wyścig  w sezonie o 1 miejsce przejebie z  drugim kierowcą?

Opublikowano

Perez zamiast siedzieć na dupie Hamowi to zostawia kilka długości za nim przed samym startem...

Opublikowano
Godzinę temu, D.B. Cooper napisał:

To Perez już chyba z vicemistrzem

Ale się wygłupiłem

Opublikowano

Spokojnie. Oby Jurek to dowiózł. Dowiezie.

A Fernando - cóż, z P17 na P5 w wieku 41 lat.

FEugSvpWUA8db_-.jpg.49113212d877df91c8a74971d40f2d73.jpg

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

tak też myślę że Max odleciał, te punkty dla niego i tak nic nie znaczą. Nie mniej fajnie że Jerzy ogranał

Opublikowano

Ot, Formuła 1. W tym sporcie nie dominują przyjemniaczki.

Multi 21, Seb!

Opublikowano
12 minutes ago, Grze(pipi) said:

Ot, Formuła 1. W tym sporcie nie dominują przyjemniaczki.

Multi 21, Seb!

Rok temu jakoś Perez mu pomógł w ABU ale maksik zapomniał. Imo niczego innego się po nim nie spodziewałem. 

Opublikowano

w historii Red Bulla dawno nie było  tak dobrego drugiego kierowcy jak Perez, więc  w mojej opini Max mógł odpuścić 

Opublikowano

No Max trochę stracił w moich oczach. Chyba ma jakieś wewnętrzne zasady, że uznaje wyprzedzanie tylko podczas walki. Tylko wypadałoby też takich darmówek się nie domagać. 

Teraz Perez się uniesie i w przyszłym sezonie nie będzie reagować na polecenia zespołowe, po czym zostanie usunięty z RB.

Opublikowano

Wątpię, że Perez się uniesie. Wie, że jak go wywala to nie bardzo będzie miał gdzie iść. Nawet gdyby Ham miał przejść na emeryturę po 2023, to raczej będą polować na LEC No chyba, że Nick to rzeczywiście będzie talent na miarę ham czy maxa 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Szkoda, że nie wiemy o jakich argumentach i powodach mówił Max. Może wypłyną za jakiś czas. Pewnie "sportowe" zasady uczciwej walki na torze, szkoda tylko, że cierpią na tym zasady drużynowe i koleżeńskie.

Cóż, nie zyskał na tym nic, a stracił wizerunkowo i prawdopodobnie partnera chętnego do współpracy. Teraz tylko czekać aż karma wróci.

Ogólnie wyścig turbo nudny, ale u mnie ogólnie jakakolwiek ekscytacja skończyła się już kilka GP temu, jak WC zapewnił sobie Max.

Opublikowano
  • Autor

ojej. kolejny zadufany w sobie kierowca F1 z kompleksem boga okazał się chujem. no panowie no :reggie: