Opublikowano 13 grudnia 20222 l Capito odszedł z Williamsa, ale zapewne przyjedzie do Audi, bo był powiązany chyba z VW.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Seidl idzie do Saubera, a Stella zastąpi go w Mclarenie. Może Binotto do Williamsa? No i ciekawe czy Capito z FXem gdzieś przejdą czy zostawią F1. No dzieje się. Ruch prawie jak na rynku kierowców i to całkiem zaskakujące ruchy. Ciekawe kto na tym dobrze wyjdzie. Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Luqat
Opublikowano 15 grudnia 20222 l https://powrotroberta.pl/2022/12/oficjalnie-schumacher-na-przeczekanie-w-mercedesie.html
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Mówią, że przeczeka tam na Audi ale to dopiero '26, więc do tego czasu może wypaść z F1. Wiemy jak to bywa teraz, będą wchodzić z F2 do F1 a on będzie jak Giovinazzi albo jeszcze gorzej, także chyba koniec snów o sukcesach. No chyba, że kogoś skusi kasa od sponsorów.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l A Toto krzyczał "Michale, nie, Michale proszę nie, to nie w porządku."
Opublikowano 26 grudnia 20222 l To był obowiązek. F1 bez Sokoła w PL nie ma sensu. Pytanie teraz kto będzie drugi, bo boję się, że to będzie borówa...
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Viaplay można cebulić na 2 osoby. Ja sie podpiąłem pod znajomego który to ma w abonamencie telefonicznym.
Opublikowano 26 grudnia 20222 l 6 godzin temu, D.B. Cooper napisał: Do końca roku jest promocja na pakiet roczny za 33.25zł W sensie 33,25 miesięcznie, jakby ktoś miał wątpliwości. 5 godzin temu, gtfan napisał: Plotki chodzą ze drugim będzie Jermakow. Podejrzewam też ze mogą w jakiejś roli zatrudnić Budnika albo Pokrzywinskiego bo w sumie już któryś z nich komentował indy. Do studia by się nadali. Mogliby nawet obu albo wymiennie, bo obaj komentowali Indy z Jermakowem. Sądzę jednak, że wezmą właśnie Maćka i nie zdziwię się jak Aldona też dołączy.
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Viaplay można cebulić na 2 osoby. Ja sie podpiąłem pod znajomego który to ma w abonamencie telefonicznym. I tylko wtedy ma to sens.W każdym innym przypadku F1 TV pro wychodzi taniej.
Opublikowano 30 grudnia 20222 l W dniu 26.12.2022 o 12:36, D.B. Cooper napisał: No i co wykupujecie dostęp? Ciekawe czy na wp pilot będzie dostępne Jak? Przecież Eleven 1234 to pakiet dawany wszystkim, w tym kablówkom czy Orange, powiązany z Polsat od 2018. Jeśli Via będzie to w chorej cenie. W dniu 26.12.2022 o 12:54, maciucha napisał: Od 4 lat tylko f1tv za ok. 150zl na rok. Czemu tak tanio? Ja tu widzę 49,99 Euro dla Polski (lub 26,99 nie na żywo). W dniu 27.12.2022 o 00:21, mattaman napisał: I tylko wtedy ma to sens. W każdym innym przypadku F1 TV pro wychodzi taniej. Tyle, że dla wielu osób po angielsku nie ma sensu. Ja nieco znam, LA Noire i inne potrafię sensownie przechodzić. Ale potrzebne są napisy (nawet ang), w takim tempie, bez napisów wszelkie wywiady tracą sens. W każdym razie biorę F1 Pro (o ile złodzieje z Viaplay nie obniżą kryminalnej podwyżki o ~300%, reszta mnie nie interesuje, na wp pilot oglądałem tylko F1). Oczywiście też można ściągnąć PL z neta (ale to zwykle opóźnienie 1-2 dni).
Opublikowano 31 grudnia 20222 l No jak ktoś nie zna angielskiego w stopniu pozwalającym swobodnie oglądać transmisję i wywiady to sorki, ale pozostaje viaplay.W kablówkach czy C+ dodają za grosze. Aktualnie w UPC jest za 10zł/mies.