Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, Figuś said:

jak nie ma wyjścia to ta stronka https://strims.top/  jest najlepszym wyborem, tylko bez dobrego adblockera nie podchodź

A to znam jak puszczam sobie Ekstraklasę nie wiedziałem że F1 też bangla 

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 476,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Aston faktycznie wygląda na mocny. Stroll pierwszy zakręt pokonuje niczym Kubica nawroty. Jak inżynier poprosił go o inna linie przejazdu to powiedział że nie da rady. Mieczak :D Robert to jednak był kozak że dawał radę jeździć te wyścigi 

Opublikowano

Się zobaczy ale akurat Bahrain w drugim treningu dosc dobrze pokazuje tempo. Im więcej teamów w czubie tym lepiej a osobiście liczę na fajne wyścigi z udziałem Alonso jeśli faktycznie będą wysoko. 

Opublikowano
W dniu 2.03.2023 o 22:12, Figuś napisał:

jak nie ma wyjścia to ta stronka https://strims.top/  jest najlepszym wyborem, tylko bez dobrego adblockera nie podchodź

trzeba będzie na lapku oglądać, bo po kablu na tv to rozmazana sraka. No ale za darmo to nie będę narzekał. :cebula:

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Oby sezon dostarczył. 

Liczę na dramy, łzy, nieuczciwe zagrywki no i oby Kubica wrócił. 

SuperMax rozjebie znowu

Opublikowano

To życzę wszystkim udanego sezonu! Jedziemy :cool2:

Moje życzenie na ten sezon: pierwsza wygrana Lando Norrisa.

Edytowane przez bountyhunter

Opublikowano

Dla dobra sezonu trzeba liczyć, że ogarnie się Mercedes. Bo nie ma co się oszukiwać, pozostali mogą mieć swoje momenty, ale nie zagrożą Red Bullowi i będzie kolejny łatwy tytuł dla Verstappena.

Opublikowano

Kliencki zespół przed fabrycznym [emoji1787] Oby tylko ten Aston wytrzymał wyścig i ból dupy u Merca będzie srogi.

Opublikowano

Mega słaby McLaren. Oba mogły odpaść już w Q1. Bottas lepszy czas na używanych gumach niż chińczyk na nowych. Szykuje się kolejne "łatwe" mistrzostwo Maxa. Cieszy że reszta stawki wydaje się dość zbita. 

Znając Ferarke jutro Alonso na podium :)