Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 476,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
  • Autor

gdyby ostatnie sezony tak nie klęczeli przed każdym wyścigiem to może by mieli coś więcej niż tylko drogiego resoraka. 

jeden weekend jaskółki nie czyni ale lekceważyć nie można. zobaczymy jak jutro na długim dystansie sobie poradzą.

Opublikowano
9 godzin temu, ginn napisał:

To Perez zachował się jak amator, czy coś tam z bolidem nie zagrało? 

Było coś nie tak z bolidem...pare razy w fp3 wylatywał z zakrętów na ostrzejszych dohamowaniach. Mocno się skarżył. Ogolnie wyglądało jakby pierwszy raz siedział w bolidzie f1.

Opublikowano

Świetny wyścig. Na początku myślałem, że Max będzie miał problem, ale szybciutko zostało wszystko wyjaśnione. Nawet bez żadnego SC objechałby merce bez większego problemu. Domyślam się, że miał problem z dogrzaniem opon, a merce chodzą lepiej w chłodniejszych warunkach.

Jednak to co się działo na końcu to istna parodia. Robienie startu z miejsca na 2 kółka do końca nie mogło skończyć się dobrze. Mogli puścić rolla i zostawić ostanie kółko na walkę i byłoby ok. Chciałbym powiedzieć, że może FIA wyciągnie wnioski, ale wszyscy wiemy, że tak się nie stanie. Byłem w szoku, że poszli po rozum do głowy i przywrócili kolejność sprzed startu.

Opublikowano

No to wznowienie wyścigu na dwa okrążenia, kiedy wiadome było, że każdy będzie cisnął, to trochę parodia. No ale ogólnie emocje były, spoko się oglądało.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde ja byłem w 2019 roku i było super, camping pink polecam. Niestety w tym roku się zagapiłem i już nie ma biletów :(

Opublikowano

Pamiętajcie że w piątek są kwalifikacje do niedzielnego wyścigu. Natomiast w sobotę kwalifikacje w nowym formacie do sprintu oraz sam sprint...fajnie się to zapowiada, mniej treningów a więcej ścigania:)

Opublikowano

Strasznie namieszali. No, ale przynajmniej więcej F1 co mnie cieszy. Zobaczymy jak kierowcy to odbiorą, bo już poprzednie Sprinty średnio im pasowały.

Opublikowano

Russel poza Q3, Hamilton był na styku, żeby wypaść. Ależ będą objeżdżać tego merca w niedzielę.

Opublikowano

Lec P1 :notbad: I tak nie dowiezie :reggie:

Edytowane przez D.B. Cooper