Ryuk 1 479 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Ciekawe czy Kevinek wreszcie bana dostanie, debil jebany 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Ciekawe czy Kevinek wreszcie bana dostanie, debil (pipi)any Magnussen nawywijal i spada na tysiac. Oba Haasy rozwalone, brawo Kevin, klasa!Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Cytuj
suteq 183 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Szkoda że nie ma już Guenthera, on by go pewnie wypierdolił z Haasa po tym co teraz odjebał xD Co za kretyn jebany Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Ocon też niezły debil, gdzie on się tam pchał... Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Co tu się odjebało? Hassy i Alpiny w formie. Ciekawe czy wymienią bandy. No i najszczęśliwszy Sainz. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja No jak będą bandy wymieniać to godzinka lekko. Jeszcze Sainzowi 3 miejsce przywrócili, to akurat trochę dziwne. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja No jak będą bandy wymieniać to godzinka lekko. Jeszcze Sainzowi 3 miejsce przywrócili, to akurat trochę dziwne. Dlaczego dziwne? Restart bedzie w tej samej kolejnosci co zaczynali. Nie zrobili pelnego okrazenia wiec zliczane jest tylko ustawienie ze startu.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Niesamowite to Monako, jednak idę na dwór bo emocje jak na rybach, po co to dalej jest w f1 to nie wiem. Jadą wolno, bo i tak nikt cie nie wyprzedzi, ekstra xD 1 2 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Nie wierze, że pośrednie opony wytrzymają 70 okrążeń. Jak nie bedzie jakiejś okazji do wymiany to pod koniec bedzie bieda u Maxa. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Wyscig rozstrzygnie sie w pitstopach. Klasyka Monaco.Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja O kurwa zasnąłem Uff nic nie przegapiłem Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Niby człowiek się spodziewał nudy, no ale to co wyczyniają z tym żółwim tempem to już jest przesada Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Ta żółta flaga to z powodu wyprzedzania? Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja 2 minuty temu, bountyhunter napisał(a): Ta żółta flaga to z powodu wyprzedzania? Raczej ktoś w dyrekcji wyścigu przysnął na chwilę i przypadkowo włączył przycisk... Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja FIA pokazuje, ze nie maja jaj zeby dac kierowcy race ban. Szef Alpine za to mowi o konsekwencja dla Oconka Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Niech Stroll chociaż coś zrobi, inaczej koniec nadziei na cokolwiek. Chyba najgorszy wyścig jaki widziałem... Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Usnąłem, obudziłem się i nadal to samo. A nie, sorry, sierżant wyprzedził Ciczenga. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Najgorszy wyścig ostatniej dekady? Były nudne wyścigi, ale takiej tragedii jak dzisiaj to już dawno nie pamiętam. Albo ten gunwo tor wywalą z kalendarza albo wprowadzą tu z jakieś 5 obowiązkowych pit stopów bo w obecnej formie nie da się na to patrzeć. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 maja Opublikowano 26 maja Wróciłem z dworu, a tu nic się nie zmieniło xD Koniec tej męki, oby faktycznie od 2026 zabrakło tego toru. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 maja Autor Opublikowano 26 maja Jak chcecie akcji w Monako to polecam niższe klasy. Dzisiaj w F2 działo się i to dużo. F1 jest po prostu za duże na ten tor. Bolidy strasznie urosły. Żeby coś się działo musieliby poszerzyć całe Monako proporcjonalnie. Sam wyścig raczej nie zniknie. Ekskluzywne wydarzenie dla bogatych elit i hatfu celebrytów. Tor który jest od samego początku istnienia tego sportu itd. Ścigania tu nie ma od lat no ale prestiż, luksus i przepych musi być. 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi