Opublikowano sobota o 17:561 dzień no to się sam pozamiatał Lando. Ale onboardy z tego toru to jest sztos
Opublikowano sobota o 18:111 dzień Max ładnie wykręcił, szkoda mi trochę Russela. Zobaczymy co jutro Norris zrobi.
Opublikowano sobota o 18:131 dzień start będzie kluczowy, zwłaszcza na tym torze oraz Safety Car jeśli jakiś będzie
Opublikowano sobota o 21:331 dzień Świetne i wyrównane kwalifikacje. Ciekawe jak te osiągi przełożą się na tempo wyścigowe. Lando mi akurat nie szkoda, ściana na własne życzenie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Takie pytanko- apka elevenu na tv (samsung)- też macie ustawioną "niską" jakość obrazu, pomimo że klikacie na "full hd" i ogólnie tak to wygląda? Teraz na to zerknąłem i zauważyłem.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ja nie wiem jak to Leclerc robi ale całkiem się trzyma na tych mediumach
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor Norris też ładna reaktywacja. Oskar naprawdę imponuje spokojem i egzekucją założeń. nie wiem czy to zdrowe tak wszystko zamrażać w sobie (kiedyś to jebnie) ale chłop ma naprawdę chłodną głowę.ja wiem że w tym sporcie trzeba też być cwaniakiem ale Max zaczyna mnie już wkurwiać z tymi divebombami byleby nos był z przodu. na multi w gierce fajnie ale takie chamskie intencjonalne olewanie limitów toru i zyskiwanie dużej przewagi powinno być mocniej karane.