Magik 1 124 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 łabęęęęędzi śpieew.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ja tylko tak przypomnę że ostatnim kierowcą, który wygrał wyścig dla ekipy naszego rodaka był Pastor Maldonado. Człowiek , który miał własny "licznik" który się resetował po każdej jego kraksie Było to w 2012 roku podczas Gran Prix Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Pamientamy Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Borowczyk jest tak potrzebny w Eleven jak kłaki w dupie. Porażka. Facet mnie zawsze usypiał. Jedyna ekspresja to wtedy kiedy opowiadał o kolorze sukienki jakiejś młodej damy koło padoku... Ekipa Eleven do tej pory dawała radę moim zdaniem. Ale też ciekawe co się porobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 nadal Robert ponad sekunda straty do młodego w FP3. Sam już nie wiem co o tym myśleć ale nadal kibicuje i wierzę. Skończyłem dziś czytać ksiązkę pana Gutowskiego no i nie było tam za wiele jakiś nowych faktów od tych które znałem choiażby czytając wątek poświęcony na forum o Robercie, nie mniej dobra laktura Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Russel nie ogarnia tego auta jeżdżąc w tym co miał Robert. Kolejny obrót w kwalifikacjach Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Młody jedzie bolidem Roberta i nie jest w stanie czystego kółka zrobić. Widać jaka łupa z tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 @Kaczi Jeździ takim gównem, że nikt rozsądny nie oceni na ile to kwestia Roberta czy tylko samochodu. Tego poprostu na ten moment nie da się określić. Dlatego nie ma co bić gówna na pianę tylko cieszmy się sezonem o tym, że Robert w ogóle jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Russel nie ogarnia tego auta jeżdżąc w tym co miał Robert. Kolejny obrót w kwalifikacjach Nie ogarnia, ale i tak będzie szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Już jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Russel kara za wymianę skrzyni. Więc i tak wystartuje ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 U ła, ponad sekunda straty Roberta... Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Russel kara za wymianę skrzyni. Więc i tak wystartuje ostatni. Po tym co widać RUS go i tak objedzie.Mówię to z wielką przykrością, że po tym co się dziś wydarzyło, jak dla mnie jest wszystko jasne jeśli chodzi o "formę" Roberta. I chyba trzeba się z tym pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 1.2 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 1.2 xDTo by było na tyle w kwestii zawsze gorszego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 W przeciągu 15 minut słyszałem już trzy razy "wszystkie znaki na niebie i ziemi"... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Czekam na wywiady i co tym razem poszło nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 14 minut temu, lennox napisał: @Kaczi Jeździ takim gównem, że nikt rozsądny nie oceni na ile to kwestia Roberta czy tylko samochodu. Tego poprostu na ten moment nie da się określić. Dlatego nie ma co bić gówna na pianę tylko cieszmy się sezonem o tym, że Robert w ogóle jeździ. Kiedyś w średnim Renault potrafił robić wyniki ponad stan, w BMW to samo a jednak kolegi z zespołu nie potrafi objechać pomimo że oboje jeżdżą wozem drabiniastym... Ale jakby nie było trzeba się cieszyć i podziwiać bo myślę że zwykli ludzie by się poddali dużo wcześniej niż on. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 W przeciągu 15 minut słyszałem już trzy razy "wszystkie znaki na niebie i ziemi"... to samo miałem właśnie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 ja sobie oglądam stąd https://www.totalsportek.com/f1/mexican-grand-prix-highlights/ i mam boskie sky sports Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Kiedyś w średnim Renault potrafił robić wyniki ponad stan, w BMW to samo a jednak kolegi z zespołu nie potrafi objechać pomimo że oboje jeżdżą wozem drabiniastym... Ale jakby nie było trzeba się cieszyć i podziwiać bo myślę że zwykli ludzie by się poddali dużo wcześniej niż on.Oczywiście, że tak. Ja w ogóle nie rozumiem jak można nie mieć szacunku do Roberta choćby za to jak walczył o siebie. Ale fakty też chyba musimy przyjąć... mimo, że są nie w smak. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Borówa pomylił tor w Walencji z niby tym w Madrycie ???? Ja (pipi)e Eleven co Wy dobrego zrobiliście z angażem tego kretyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Niestety Polsat, a nie Eleven, to jest najgorsze. To tak jak w polskich januszowych firmach (czyli jakieś 90%), masz fajną ekipę, dobrze się robi, po czym wpada szefo i mówi "Zdzichu, dzięki za współpracę, ale Andrzejek cię zastąpi bo kiedyś mi węgiel przywiózł". Reszta nie ma nic do gadania, Zdzichu w dupie, a Andrzejek tylko się uśmiecha pod nosem... Smutne to, ale prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 I to chyba dokładnie tak jest... Faktycznie Polsat, nie Eleven. Zapomniałem, że ich łykneli. Ale ja (pipi)e ... Facet który aspiruje do bycia "Ciszewskim Formuły 1" sprzedaje taki txt w eter... GP Hiszpanii w Madrycie... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Tak wracając do obecnego GP, to coś czuję, że Bottas może iść po majstra jak mu Merc nie zacznie utrudniać życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi