Opublikowano 12 maja 20195 l Jeśli ma być taki paździerz to może rzeczywiście Robert niech próbuje gdzie indziej... Ale jeszcze za wcześnie na takie spekulacje.
Opublikowano 12 maja 20195 l Najlepszy moment wyścigu to jak na TVP komentator stwierdził "no ale chociaż Kubica miał był lepszy czas najszybszego okrążenia. 1:23..., a Russell 1:2..., a nie przepraszam. Jednak Robert wolniejszy o ponad sekundę" xdd
Opublikowano 12 maja 20195 l 2 godziny temu, Patricko napisał: Jeśli ma być taki paździerz to może rzeczywiście Robert niech próbuje gdzie indziej... Ale jeszcze za wcześnie na takie spekulacje. Moze jak wiecej Teamow sie pojawi to wtedy wroci... A tak swoja droga to dominacja Mercedesa robi sie strasznie nudna i smutna - dzis ilu, 9-10 zdublowali przed samochodem bezpieczenstwa? Gdyby nie to, to by byla jakas rzez z +laps.
Opublikowano 12 maja 20195 l No ale w kwestii nudy to musimy mieć pretensje do wszystkich tylko nie do Mercedesa, który robi kosmiczną robotę. Red Bull, Ferrari, Renault to nie biedaki tylko firmy z za(pipi)istą kasą, więc niech się (pipi)a wezmą w końcu do roboty.
Opublikowano 12 maja 20195 l Nie mam do Merca pretensji bo tak jak napisales - to nie ich wina. Renault to jest zawod sezonu jak na razie.
Opublikowano 12 maja 20195 l Ogólnie za 2 tygodnie może być ciekawe pierwsze okrążenie, a właściwie jego początek, a potem znowu nuda. Jedynie kolizje miga uratować wyścig w Monako.Za to już kolejnych wyścigów może nic nie uratować niestety [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51]
Opublikowano 12 maja 20195 l Nie mam do Merca pretensji bo tak jak napisales - to nie ich wina. Renault to jest zawod sezonu jak na razie.Tak ja zrozumiałem, że nie masz pociagnalem tylko temat :]
Opublikowano 14 maja 20195 l Czy nowego toru GP Holandii Nie bylo przypadkiem w driveclub? https://www.instagram.com/p/BxcHlk6gyXw/?utm_source=ig_web_copy_link
Opublikowano 21 maja 20195 l W wieku 70 lat zmarł Niki Lauda. https://eurosport.tvn24.pl/f1,116/niki-lauda-nie-zyje-trzykrotny-mistrz-swiata-formuly-1-mial-70-lat,937379.html
Opublikowano 25 maja 20195 l Po nie udanym treningu obawiałem się że nasz Team może być wyżej w klasyfikacji ale na szczęście kwalifikacji pokazały gdzie miejsce Williamsa.
Opublikowano 26 maja 20195 l Pokory? Wczoraj go wydupczyli to dzisiaj walczy. Jak by nie zahaczył kołem to każdy by pisał, że kozak.
Opublikowano 26 maja 20195 l Nie lubię typa, co poradzę. Mało brakowało, a by Hulkowi wyścig zepsuł.Robert robi blokady na torze XD
Opublikowano 26 maja 20195 l A mógłby najlepszy wynik w sezonie... bo wątpię żeby gdziekolwiek indziej zrobili taki wynik....