Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Do żółtej flagi bardzo fajnie było. Dobrze widziałem, że Williams wtedy wymienił opony tylko Russelowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Tak, Roberta ściągnęli kilka kółek po SC, ale nie wiem czy tylko opony czy coś się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Uwazam, ze RK jechal bardzo bardzo dobrze i gdyby nie pech z Giovi, to bylby w okolicach 15 miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Gdyby ściągnęli Roberta do garażu podczas SC to tak mogłoby być. A tak Russell dostał "darmowy" pit stop i już wtedy było wiadomo, że jeśli nic się nie wydarzy ,to Robert będzie z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Cytat Myślałem, że kierowca, który jest z przodu, ma priorytet w strategii - powiedział Polak tuż po przekroczeniu mety do inżyniera Williamsa. Usłyszał w odpowiedzi: - Pogadamy o tym, jak wrócisz Heh.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 No trochę się w(pipi)iłem jak włożyli Robertowi benis w dupala Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 https://streamable.com/lg232?fbclid=IwAR2YJbQBzaE9NforaJmUhIBbaD5FUwJg3VC3kKmDi2i-OVqSjE4k4Cticn4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Godzinę temu, maciucha napisał: https://streamable.com/lg232?fbclid=IwAR2YJbQBzaE9NforaJmUhIBbaD5FUwJg3VC3kKmDi2i-OVqSjE4k4Cticn4 Niech zna swoje miejsce polaczek Swoja droga lepiej ulozyl sie wyscig (specyfika), ale za dwa tygodnie pewnie znowu po staremu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Przynajmniej podali jak na tacy info, że Russell rzeczywiście jest faworyzowany. I później jeszcze ten Giovinazzi. Ehh, biednemu zawsze wiatr w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Hamilton narzekający przez ostatnią godzinę wyścigu na opony, podczas końcowego wywiadu mówi - "i tak bym nie zjechał" To było oczywiste, bo by spadł na 4-5 miejsce, ale dobrze podsycało rywalizacje pomiędzy nim a Verstappenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 3 godziny temu, Hela napisał: Hamilton narzekający przez ostatnią godzinę wyścigu na opony, podczas końcowego wywiadu mówi - "i tak bym nie zjechał" To było oczywiste, bo by spadł na 4-5 miejsce, ale dobrze podsycało rywalizacje pomiędzy nim a Verstappenem. Szkoda, ze ten drugi go nie skasowal ostatecznie Wtedy to by bylo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Rok temu pewnie tak właśnie by się skończyło. Największym rozczarowaniem sezonu dla mnie do tej pory jest Mattia Binotto, widać że nowa rola go obecnie przerasta. Nie ma jeszcze jaj do podejmowania trudniejszych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Hamilton narzekający przez ostatnią godzinę wyścigu na opony, podczas końcowego wywiadu mówi - "i tak bym nie zjechał" To było oczywiste, bo by spadł na 4-5 miejsce, ale dobrze podsycało rywalizacje pomiędzy nim a Verstappenem. Mercedes doskonale wiedział, że dojedzie na tych oponach. Cała reszta to tylko szopka pod publiczke, nic więcej. Te opony jeszcze by z 20 kółek wytrzymały. Ten tor niestety to nieporozumienie i rywalizacja kończy się na kwalifikacjach, szczególnie że bolidy są jeszcze większe i nie ma szans wyprzedzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 https://www.facebook.com/MercedesAMGF1/videos/430054504214775/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Rozpier.dala mnie kolczyk Hamiltona za każdym razem, lepiej mu w kasku. Liczę na wygraną Bottasa w Kanadzie i mocną rywalizację pomiędzy oboma kierowcami Mercedesa do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 No milo by bylo jakby Bottas wygral w Kanadzie. Jakies ploty kraza, ze: Williams bedzie (pewnie po przerwie wakacyjnej) mial bardzo duzo mocnych upgradeow (taaaa... jasne, ciekawe jak sie spisza wzgledem pozostalych teamow :P) Vettel rozwaza koniec kariery po tym roku (watpie, bo z tego co kojarze to chyba kontrakt ma do konca 2020?). Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Plotki, ploteczki, plotunie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Team Williams zakonczyl karierę w Grudniu 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Pytanie do użytkowników f1tvpro. Czy apka działa dobrze? Da się oglądać? Nie tnie? Dobra jakość? Pytam bo różnych opinii się naczytałem, a chciałem przetestować. No i jak jest z transmisją. Zaczyna się przed samym wyścigiem czy wcześniej? Jest to jakoś połączone np. z feedem Sky? Gridwalk Martina itp. Wyczytałem też, że można w razie jakby się nie spodobało w ciągu tygodnia zrezygnować. Jeśli tak to czy zwracają kasę czy pobierają dopiero po tygodniu. Z góry dzięki za odpowiedzi i sorki za potok pytań. Jeszcze jedno. Apka działa na smart tv? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Bywają problemy, nawet często. Czasem mam tylko telefon do oglądania i mam problemy z zalogowaniem albo włączeniem aplikacji. Jednego weekendu w ogóle nie dało się oglądać. Jak już działa to działa dobrze, transmisje są długo przed wyścigiem, wszystkie live timingi, onboardy. W skrócie: bywają problemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 4 godziny temu, Luqat napisał: Pytanie do użytkowników f1tvpro. Czy apka działa dobrze? Da się oglądać? Nie tnie? Dobra jakość? Pytam bo różnych opinii się naczytałem, a chciałem przetestować. No i jak jest z transmisją. Zaczyna się przed samym wyścigiem czy wcześniej? Jest to jakoś połączone np. z feedem Sky? Gridwalk Martina itp. Wyczytałem też, że można w razie jakby się nie spodobało w ciągu tygodnia zrezygnować. Jeśli tak to czy zwracają kasę czy pobierają dopiero po tygodniu. Z góry dzięki za odpowiedzi i sorki za potok pytań. Jeszcze jedno. Apka działa na smart tv? Bardzo roznie. Jesli chodzi o wersje na telefon - ja musze sie wylogowac za kazdym razem i ponownie zalogowac - inaczej nie laduje mi opcji "play stream" nawet. Czasem sa problemy globalne z bufferowaniem. W tym sezonie nie dalo sie ogladac jednego wyscigu w ogole (dali refund wartosci jednego miesiaca suba). Nie ma appki na smart tv - ja robie tak, ze odpalam w przegladarce i podpinam pod TV. Ta w Smart TV przegladarka chyba ma problemy z ich strona (nie pamietam). Poza powyzszymi - solidnie i fajnie, ale brakuje mi bardzo PiP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jak po czymś takim możesz podsumować, że jest solidnie i fajnie? Przecież to jest nędza i rozpacz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Słuchajcie, czy wy też macie kłopoty z obrazem i buforowaniem Streamu z Eleven Sports? GP Monaco oglądałem na raty - co chwila restart telewizora. Jak to działa na laptopie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi