Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 477,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
34 minuty temu, Kron997 napisał:

Słuchajcie, czy wy też macie kłopoty z obrazem i buforowaniem Streamu z Eleven Sports? GP Monaco oglądałem na raty - co chwila restart telewizora. Jak to działa na laptopie?

na playerze wgl nie bylem w stanie ogladac bo co odswiezenie to bylo sciecie :( byl problem z tym GP

zakladam ze wiekszosc pytajacych o F1 TV chce jezdzic wyscigi z KUbica...odpalcie sb na yt jego onbordy i zobaczcie ze ta usluga pozostawia wiele do zyczenia :lapka: czeste zawieszki, siatkowanie obrazu itp.  Pisze tylko o Robercie, inni kierowcy moze maja lepszy przekaz

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Kubica 0,8s za wszystkimi, no bolid mi sie nie kleil znowu nie wiem czemu dajcie mje Ferrari

Opublikowano

Ciekawe jak tym razem Ferrari pomoże Hamiltonowi wygrać wyścig.

Opublikowano

A za pół roku jak się sezon skończy to internet znów zacznie zalewać fala insynuacji co dalej z Kubicą? 

Ja go już skreśliłem. Zastanawiałem się dlaczego bolid nie jedzie a okazuje się że to nie bolid tylko Robert i jednak jego kaleka dłoń nie jest w stanie już reagować na poziomie kierowców F1. 

Williamsa też olewam i wole powspominać ich gdy byli na szczycie niż ślepo wierzyć gdy są gównem. 

Opublikowano

Ja tam mam jeszcze nadzieję, że ma po prostu słabszy bolid od Russella i że w końcu się odbije od dna. Zobaczymy po sezonie czy ktoś go będzie chciał w zespole. Jeśli tak to spoczi, jak nie, to przynajmniej będzie wiadomo, że po prostu już się nie nadaje na F1.

Opublikowano

Moim zdaniem Kubicy brakuje ewidentnie tempa i związane jest to z 8 letnią przerwą od wyścigów. Russel w tym czasie nie wysiadał z bolidów. Podobna sytuacja była po powrocie Schumachera gdy był objeżdżany przez Rosberga. Być może jeszcze Kubica odzyska swoje tempo a być może nie. Ręka chyba nie ma tu większego znaczenia. 
Kanada jest podobna do Monaco, więc jest szansa, że Robert nie będzie ostatni dzisiaj. 

Opublikowano

Bardziej pewnie o ściany przy wyjściu z zakrętów.

Natomiast, co do tej ręki, to jeszcze się Wam to nie znudziło? Jeśli nie dawałby rady, to jak zostałby mistrzem WRC 2 w swoim PIERWSZYM sezonie startów?? Tam się kręci "trochę" więcej kółkiem i "trochę" bardziej rzuca, c'nie? Nie mówiąc o tym, że to było ledwie DWA lata po wypadku, kiedy nie był jeszcze tak wyrehabilitowany. :bye2:

Opublikowano

Uwielbiam jak przed każdym wyścigiem mówią, że będzie arcyciekawa rywalizacja... Beczunia [emoji1787]

Opublikowano
Uwielbiam jak przed każdym wyścigiem mówią, że będzie arcyciekawa rywalizacja... Beczunia [emoji1787]
I dlatego na drugim ekranie będę oglądał mecz Portugalia Holandia [emoji16]
Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał:

18 kółek i Vet już dubluje Kub emoji2357.pngemoji2357.pngemoji2357.pngemoji2357.pngemoji2357.png

Kubice to chyba na 16 dublowal. Na 18 byl Rusell 

Opublikowano

No to sobie wygrał Seb. Lewis chyba kupuje sobie szczęście na kilogramy.

Co do f1tvpro, to sobie odpuściłem, bo nie chciało mi pobrać kasy z karty, więc wziąłem sobie na miesiąc Eleven i póki co, wszystko śmiga. Gdyby tylko kto inny komentował, bo szkoda słuchać.

Opublikowano

Chyba jednak uda się dojechać bez zdublowania przez Russella