Luqat 966 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Wiadomo, że kasy im nie brakuje, ale chyba lepiej te parę milionów mieć niż nie mieć, nawet jak ma się miliardy. Poza tym to też kwestia prestiżowa. Mistrzowski od lat zespół, dwa asy w bolidach, a tu obaj się rozbijają, w garażu chaos i ledwo fuksem łapią punkty. No raczej nie przystoi, szczególnie przy takiej okazji. Się pokazali Edytowane 29 Lipca 2019 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 nie moge sie doczekac, az kvyat wbije za gaslyego po wakacyjnej przerwie i wlaczy torpedo mode w rbr 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jeżeli wbije, to w przyszłym sezonie, bo nie sądzę aby ktokolwiek poleciał w trakcie sezonu. Poza tym wolę torpedo mode niż zamuła mode Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 no to co? Gio out Kub in w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 no ale ten Gasly to jest fatalny, widać, że Max zjada go na śniadanie. To pokazuje tylko jak Riccardo jest dobrym kierowcą, że dawał radę Maxowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dopiero teraz obejrzałem, bo odciąłem się kompletnie od informacji. Nie ma co, ale od zawsze mówię, że F1 + klasyczny tor + deszcz (a najlepiej zmienny) = genialne widowisko. Tutaj wychodzi szczęście, spryt no i umiejętności kierowcy. Mercedesy pokazały, że w trudnych warunkach ledwo zipią, Hamilton mega fart, że w ogóle do mety dojechał, a brak info dla Bottasa, że Hamilton przed chwilą wyleciał na pierwszym zakręcie to też spore niedopatrzenie. Vettel dał pokaz, myślę że jakby były ze 2 kółka jeszcze to by doszedł Maxa, który w tym całym zamęcie był największym szczęściarzem. No i punkcik dla Robcia również bardzo cieszy.Nie wiem czy w tym sezonie zobaczymy już coś lepszego, ale jeśli tak to będzie grubo. Taką F1 chce się oglądać, nieprzewidywalną! Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W środę jadę na Hungaroring, mam nadzieję, że tam będzie wyścig sezonu! Ale proszę bez ulewy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 3 minuty temu, szejdj napisał: W środę jadę na Hungaroring, mam nadzieję, że tam będzie wyścig sezonu! Ale proszę bez ulewy Może po drodze spotkasz ekipę renault Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 z duzym wyprzedzeniem kupowales bilety @szejdj? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 27 minut temu, Figuś napisał: Może po drodze spotkasz ekipę renault Ponoć Hulkenberg prowadził 11 minut temu, -Q- napisał: z duzym wyprzedzeniem kupowales bilety @szejdj? w grudniu chyba, jak tylko ogłosili Kubice i ruszyła sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Red Bull depcze po piętach Ferrariemu McLaren i Renault rozdzielone przez Toro Rosso Williams z jednym punkcikiem Gdyby nie Leclerk to powiedziałbym, że Red Bull wyprzedzi ferrarke w generalce, chyba że znów sie porozbija. Cyrila to wypierdzielą, szkółka RB dołączyła do walki, tak to walczyli z McLarenem. Bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 ciekawe czy leclerc dojedzie kiedys wyscig do konca Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Chyba już raz czy dwa dojechał, ale mogę się mylić Cytat Red Bull depcze po piętach Ferrariemu ...komu?? Cytat Gdyby nie (Leclerc) - Gasly (fixed) to powiedziałbym, że Red Bull wyprzedzi ferrarke w generalce, chyba że znów sie porozbija. P.s. Nie wiem jak się przekreśla na mobilce. Protip mile widziany Edytowane 30 Lipca 2019 przez Luqat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 23 minuty temu, Luqat napisał: Chyba już raz czy dwa dojechał, ale mogę się mylić ...komu?? P.s. Nie wiem jak się przekreśla na mobilce. Protip mile widziany Ferrariemu - zobaczyłem takie przeinaczenie i mi sie spodobało Leclerk - remix jak każdy inny. Charles sam o sobie pisze na tt „Lelerc” Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Szanse 50/50. Trzymam kciuki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W dniu 28.07.2019 o 17:10, PiPoLiNiO napisał: Ależ wyścig! Zdecydowanie jeden z najlepszych w ostatnich latach. Głupia deszczowa loteria. Da się to zrobić też bez deszczu, np. dając losowe kary kierowcom w czasie wyścigu, np. przejazd przez pitlane. W dniu 28.07.2019 o 17:15, Basior napisał: Super wyścig! Powinni podlewać te tory obowiązkowo przed każdym wyścigiem ;-) . Robert 12, brak Merca w pierwszej 10 i 7 rozwalonych aut. Tu chodzi o LOTERIĘ, a nie o deszcz, podlewanie nie pomoże, ot przed bolid Hamiltona chlusnąć wiadrem wody, może się zabije? I będziesz szczęśliwy, ileż ciekawych ujęć. Mniej radykalnie deszcz musi lać losowo, a nie stabilnie, więc postawić wozy strażackie ... W dniu 28.07.2019 o 23:02, Kron997 napisał: Nie ma co liczyc na kolejne pkt. Kubica zdobył te punkty dzięki awariom i błędom innych ekip, nie zrobił tego jak Max, wyprzedzając I robiąc bączka - fartownego, bez kary, nie to co Hamilton który stracił na tym minutę i nie to co Bottas, który za mniejszy błąd stracił wszystko. Kubica może wygrać wyścig, już był raz taki beznadziejny Niemiec, który był na czele stawki, a był dużo gorszy od kolegi z zespołu (bodajże zwykle 1-2 sek) i oczywiście najgorszy bolid. Ale po wielu okrążeniach Safety Car zjechał i Niemiec spadł. Jak dobrze pójdzie to tak mogą jechać 30 okrążeń do mety. A jak tu być pierwszy? Prosto: Safety Car redukuje straty i zmienić dobrze opony wtedy nawet Kubica zmiażdży Mercedesa, warunki muszą być tak loteryjne by tylko najgorszy zespół zdecydował się na ogromne ryzyko. PS. Niedawno przypominali jak to Glock pomógł Hamiltonowi wygrać MŚ, pomógł uślizgiem Tyle, że ja tam naliczyłem bodajże 8 mocnych uślizgów, on tam walczył o życie, jedynie mógł Hamiltona zatrzymać rozbijając się o niego, tracił bodajże 30 sekund na okrążeniu, więc ci co zjechali i tak go dogonili w jedno. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie wiem w ogóle co chcesz nam przekazać tym postem. Wyczuwam jakieś rozgoryczenie xd Nieważne czy to była LOTERIA czy ustawka czy LOTERIA czy cholera wie co albo LOTERIAAAA. Był to jeden z najlepszych wyścigów kiedykolwiek wg prawie wszystkich oglądających. Taki jest fakt, nie wiem co Ci w tym przeszkadza. Brzmisz jakbyś przegrał mnóstwo hajsu na zakładach z tego powodu. Odniosłeś sie do mojego posta i... Nic nie rozumiem z tego co wyklikałeś, serio 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 no nic, ja zaraz startuje z ziomkami. pora zaliczyc swoj pierwszy wyscig f1 w zyciu. szkoda ze to juz nie czasy wyjacych v8, a tym bardziej v10 bo bym sie tam posikal ze szczescia, jak maly chlopak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wrzuć później jakieś pamiątkowe screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 13 godzin temu, Andżej napisał: no nic, ja zaraz startuje z ziomkami. pora zaliczyc swoj pierwszy wyscig f1 w zyciu. szkoda ze to juz nie czasy wyjacych v8, a tym bardziej v10 bo bym sie tam posikal ze szczescia, jak maly chlopak Liczę na wrzutki z toru Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 No RUS niewiele zabrakło. Ktoś się orientuje w jakich specyfikacjach jeździli kierowcy Williamsa? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Niby mieli mieć te same usprawnienia dzisiaj. Ale różnica duża jak na te same... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 No Russel odjechal Kubicy ostro. Wyglada to tak: Merc >>> RB/F >>>>>> reszta >>>>>>> Rusell >>> Kubica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi