Luqat 969 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Przecież nikt nie musi Roberta usprawiedliwiać Jak nie będzie mógł albo chciał pójść do jakiegoś zespołu, to będzie robił co innego. Niektóre rzeczy zależą od niego, a inne nie. Tak siak, będzie robił to, co będzie mu dawać radość. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Jesli Latifi dostanie superlicencje (a zanosi sie, ze tak) to Roberta w F1 juz nie zobaczymy (moze w 2021). Mam nadzieje, ze nie raidy wybierze tylko cos na torze. Usprawiedliwienie juz ma - jezdzenie Williamsem nie jest frajda, wiec 'obie strony zadecydowaly' bedzie 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Uważam iż kontekst sprawy Roberta jest wszystkim znany, wydawało mi sie że nie muszę o tym wspominać ale chyba musze Robert od 8 lat starał sie o powrót do F1. W wywiadach podkreślał, że to jest miejsce gdzie chce być (na torze f1) bo to kocha i do tego zmierzał. Dotarł do F1 ale no nie wiem czy da sie czerpać coś więcej niż frustracje z bolidu Williamsa. Mówie o gruncie pod usprawiedliwianie przez Cezarego bo to jego fanatyczny obrońca. Ale masz rację @Luqat, to tylko i wyłącznie jego decyzja i jego potrzeby. Trzymam kciuki, kibucuję z całego serca i jestem dumny z Roberta, chcę go widzieć w F1 przez lata i będę znów go śledzić w niedziele z podniesionym tętnem ale nie zmienia to moich nitek wątpliwości odnośnie fotela. Boję sie, że jednak odejdzie z formuły. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Kron997 napisał: Haas mówi że Robert jest niezdecydowany i oni za niego nie podejmą decyzji. bo wiedza ze Robert ma mozliwosc przedluzenia kontraktu z Williamsem. Nawet jak sie dogadali to tego nie oglosza bo Robert ma kontrakt z Williamsem. Robert dzis powiedzial ze ma perspektywy na cos fajnego w przyszlym roku a mysle ze jazda tym czyms w Willamsie to nie jest nic przyjemnego. Jak dla mnie Haas. Przypomne ze ich sponsor tytularny wysmiewal ich bolid na social mediach i tu ma jakas decyzja zapasc na Monzie. Osobiscie jakos nie wierze ze Haas zdecyduje sie na Hulka...pragne przypomniec ze nie przepadaja z Magnussenem za soba Ogolnie wszedzie byle nie Williams bo to ani radosci z ogladania Roberta ani sledzenia wyscigu bo czlowiek tylko (pipi)i pod nosem xD Edytowane 30 sierpnia 2019 przez Szymek Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Podobno Kimi dostał w ryj od jakiegoś holendra w pobliżu padoku. Obecnie tylko relacja świadków, brak oficjalnego info Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 podejrzewam że gdyby nie to że jest kierowcą i w trakcie pracy to by Kimi zwyczajnie mu oddał Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 3 godziny temu, Szymek napisał: bo wiedza ze Robert ma mozliwosc przedluzenia kontraktu z Williamsem. Nawet jak sie dogadali to tego nie oglosza bo Robert ma kontrakt z Williamsem. Robert dzis powiedzial ze ma perspektywy na cos fajnego w przyszlym roku a mysle ze jazda tym czyms w Willamsie to nie jest nic przyjemnego. Jak dla mnie Haas. Przypomne ze ich sponsor tytularny wysmiewal ich bolid na social mediach i tu ma jakas decyzja zapasc na Monzie. Osobiscie jakos nie wierze ze Haas zdecyduje sie na Hulka...pragne przypomniec ze nie przepadaja z Magnussenem za soba Ogolnie wszedzie byle nie Williams bo to ani radosci z ogladania Roberta ani sledzenia wyscigu bo czlowiek tylko (pipi)i pod nosem xD Nie wiem skad takie rewelacje Mi sie wydaje, ze niestety po sezonie dla Roberta, a szkoda. Mimo fatalnych wynikow milo sie go ogladalo. Widac, ze Robert nie wyciska wszystkiego z auta (nawet Latifi szybciej dzis sie krecil - wiem, FP to jest) i mu kaza oszczedzac auto, ale cmon. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Apropo czasu to fajnie że Robertowi lusterko nie odpadlo A mi się wydaje że Orlenowi bardzo się spodobało w F1. Polecam obejrzeć wywiad ze Stainerem na tvp sport gdzie mówi że sam bardzo chętnie by poznał plany Roberta. Wgl troche jadą w materiale na Williamsa xD Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Nie podnoście hajpu bo zaraz uwierzę w miejsce w Haasie. Wole sie miło rozczarować Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Nie da się miło rozczarować. Raczej zaskoczyć 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2019 spoko sobota. Ham w bandzie podczas P3, szkoda że tak słabo przywalił Robert teraz bawi się w świecę dymną bo dupa mu się zapaliła. przynajmniej nic nie odpadło. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Ciekawe czy Merc chciał spalic Kubicę aby zdążyli poskładać Hamiltona Cytuj
Kaczi 826 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 3 minuty temu, Kyo napisał: Ciekawe czy Merc chciał spalic Kubicę aby zdążyli poskładać Hamiltona no tu wszystko może się wydarzyć.... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2019 jak tylko Kub wybrał papieża to Borowczyk od razu zaznaczył żeby teorii spiskowych nie snuć więc... tak, coś jest na rzeczy Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Figus uprzedzil...to jest normalnie złoto xD Leclerc dobrze cisnie. Są jutro szanse na deszcz?? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Wiem że to temat F1 ale w F2 wielka tragedia podczas wyścigu.Kierowca Anthoine Hubert nie żyje Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 (edytowane) Halo nie pomogło? Super, że indycar w przyszłym sezonie ma zamiar iść w stronę szyby tzw windshield. Bardzo spoko i retro to wygląda: Spoiler Niestety to z pierwszych testów na nastepnych będzie i szyba i halo: Edytowane 31 sierpnia 2019 przez devilbot Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 1 godzinę temu, devilbot napisał: Halo nie pomogło? Pokaż ukrytą zawartość Niestety to z pierwszych testów na nastepnych będzie i szyba i halo: Niestety to bylo inne uderzenie. Po stracie kontroli i uderzeniu w bande jego samochod wrocil na tor gdzie zostal trafiony przez innego.kierowce. wiec na e dosc ze banda uszkodzila auto to jeszcze dostal boczne uderzenie, ktore rozerwalo samochod. Bardzo zly zbieg okolicznosci Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Po wprowadzeniu Halo zapomnieliśmy, że kierowcy może coś się stać. Niestety to wciąż niebezpieczny sport. Jak widać bolid rozpruł się na wszystkie strony Szkoda chłopaka, rocznik 96 Jest nagranie wywiadu w którym Hamilton brał udział, właśnie wtedy doszło do tej katastrofy, aż człowieka wzdryga gdy Lewis przygląda sie ekranowi poza kadrem i odstępuje od wywiadu. No i co teraz? Kolejne narady, kolejne analizy i testy. Jak zapobiec takim rozerwaniom bolidów? Bolidy F2 dużo sie różnią od aut F1? Po Halo miał być spokój ale wciąż bolidy gnają po 340kmh i pojawiają sie losowe sytuacje nie do przewidzenia więc... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Sądzę że bolidy f2 nie są tak samo bezpieczne jak F1 nie te pieniądze i nie ta technologia , choć oczywiście mogę się mylić Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Przy takiej prędkości i takim uderzeniu, a potem jeszcze dobiciu to żadna obecna technologia nie pomoże. Nie wiem co by tam musiało być, żeby dać mu chociaż cień szansy na przeżycie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 września 2019 Opublikowano 1 września 2019 Te dobicie go załatwiło rip. On prawdopodobnie stracił nogi jeszcze w bolidzie, tu chyba najlepsza analiza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi