Opublikowano 25 października 20195 l Hmmmm, Gutowski krzyczał na tt iż Lafiti dostał najlepszą wersję bolidu Roberta. Ostatnio gdzieś czytałem, że w Meksyku mają mieć te eksperymentalne z Japonii. Podejrzewam, że mają to najnowsze.
Opublikowano 25 października 20195 l Zobaczymy czy założą im w kwalifikacjach i wyścigu, bo Robert miał zadziwiająco dobre odczucia co do tego nowego skrzydła. W sumie mogę tylko zyskać niż stracić a dystans wyścigu to dodatkowe dane jakże im potrzebne, zwłaszcza ze George i Robert dają dobry feedback
Opublikowano 25 października 20195 l Robert powiedział, że nie czuje poprawy bo gęstość powietrza jest inna z uwagi wysokość położenia toru nad poziomem morza. Ogólnie skwitował jazde jako „męczarnie”
Opublikowano 26 października 20195 l podobno Reno stosowalo juz w 2015 roku system za ktorych zostali ukarani xD chyba Roman sie wygadal
Opublikowano 27 października 20195 l Zmaterializowana ignorancja Maxa. Helmut już zmienia kontrakt xd
Opublikowano 27 października 20195 l 4 godziny temu, Kron997 napisał: Zmaterializowana ignorancja Maxa. Helmut już zmienia kontrakt xd za zignorowanie żółtej flagi? Szkoda start będzie mniej ciekawy ale wyścig powinien dostarczyć
Opublikowano 27 października 20195 l Naraził na potencjalne niebezpieczeństwo obsługę toru nie zwalniając na żółtej fladze. Dobra decyzja FIA, mimo że mocno kibicuje Maxowi. Edytowane 27 października 20195 l przez Fanek
Opublikowano 27 października 20195 l Akurat po starcie jest długa prosta, wątpię żeby Max był w stanie odeprzeć atak Ferrari. Tak to FIA zdecydowała już za niego.
Opublikowano 27 października 20195 l Jakub nie zignorował to on i tak to pole position by miał a tak tylko 4 pole startowe
Opublikowano 27 października 20195 l Kubica jak pięknie wyjaśnił Russela. Przed chwilą bił sie z Hamiltonem xD dobry wyścig a to jeszcze nie połowa
Opublikowano 27 października 20195 l Kubicy się chyba po(pipi)aly miejsca i myślał że walczy w czołówce [emoji28]
Opublikowano 27 października 20195 l Russel jak dziecko objechany. Faktycznie wielki talent gdy auta podobnie działają. Skończył się zapas nowych części o skończyło się bycie 19 [emoji23][emoji23]
Opublikowano 27 października 20195 l Mój pupil na dziś - Albon. Chcę go zobaczyć na podium Kubica VS RRussel HAHAHA nieeeee, Ferrari znów dało ciała, 6 sekund w serwisie Leclerka xD Edytowane 27 października 20195 l przez Kron997
Opublikowano 27 października 20195 l Russell już 5,7 sekundy straty do Kubicy . Musi Kubica musi wrócić do starej specyfikacji [emoji1787]
Opublikowano 27 października 20195 l No i ściągnęli naszego do garażu..... i wszystko wróciło do „normy”
Opublikowano 27 października 20195 l No ten William to uberdruciarze Edytowane 27 października 20195 l przez da$io
Opublikowano 27 października 20195 l Zespół „wykrył” przebicie opony w bolidzie Kubicy. Co najdziwniejsze Robert powiedział, że nic nie czuje... śmiech na sali