Patricko 1 397 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Dojechać, a wyprzedzić to dwa różne światy. Już jedzie za Albonem jakiś czas. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Genialna końcówka, brawo Gasly! Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 6 września 2020 Opublikowano 6 września 2020 Załapałem sie dopiero na ostatnie okrążenie. Troche niedowierzałem w tabele. Co tu sie odyebało? Czekam na skrót na yt bo mózg aż boli Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 września 2020 Autor Opublikowano 6 września 2020 Ło panie, za dużo do opowiadania, to trzeba zobaczyć. Ferrari zgon, Ham i Antonio wjechali do zamkniętych boksów, Bottas co nie potrafi jeździć bez magicznych trybów silnika, czerwona flaga po dzwonie Eklerki. To tak na szybko. Szacun dla Pierra że się nie obsrał i utrzymał restart. Zasłużył chłopak. W RB pewnie trochę żałują podmianki za Albona, który ma słaby sezon. Czekam na Mugello. Tam gwoździe do trumny Ferrari będą wyjątkowo głośno wbijane. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 września 2020 Autor Opublikowano 9 września 2020 Perez opuszcza Racing Point, czyli jednak możliwe że Sebix go zastąpi Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Czyli to czego się wszyscy spodziewali. Oby trochę się ogarnął i robił fajne wyniki. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Nie jestem przekonany czy różowi napewno zrobili upgrade kierowcy :-P Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Vettel zachował sie jak stary pies jedynak do którego Pan przyniósł szczeniaczka. Odwalał schizy na torze, żeby zwrócić uwage na siebie, że to on jest numero primo w tym teamo bo przekraczał granicę, wielokrotnie, żeby pokazać Eklerkowi gdzie jego miejsce a jedyne co pokazał to debilizm oraz piękne bączki. W Astonie będzie numerem 1 i 3/4 więc raczej mu nie odyebie. Chociaż też nie jestem tego pewny, bezdomny Ocon zdobył fotel w Renault a odzywa sie do swojego inżyniera i do Cyryla jak do paziów. Będę śledzić Vettela w Astonie z dużym zainteresowaniem. Podejrzewam, że będzie generatorem punktów ale czy będzie ponad Strolem to nie mam pojęcia Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Safety car już w pierwszym okrążeniu Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Co tu się odpyerdala Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Jak na razie największa role odgrywa SC oraz Bottas Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Jeszcze jedna zadyma i nie będzie się kto miał ścigać Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 (edytowane) Start co najmniej ciekawy. Już dwa auta odpadły Edytowane 27 września 2020 przez D.B. Cooper Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Kara dla Hama, wybornie Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 września 2020 Autor Opublikowano 27 września 2020 i tak szkoda że tak mało. kurna wywalić mercedesy i będzie w końcu ciekawie. sainz ładnie nie wycelował :x Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 No i Lewis zbiera dalej karniaki. Jeszcze dwa punkty i odpocznie, a ma na ich wyłapanie cztery wyścigi. Poza tym jak na 14ty sezon, to słabo zna przepisy, skoro chciał doliczyć karę po wyścigu. Natomiast co do RP, to karma is e bicz. Dają synkowi te poprawki, a on je namiętnie rozbija. Ciekawe, czy za dwa tygodnie znowu dostanie apgrejd jako jedyny, jeśli tylko jeden wyprodukują. Brawo dla nich, niech dalej klepią Lensa po pleckach, to wyjdzie im napewno na zdrowie. Już się nie mogę doczekać przyszłego sezonu i doskonałej pary kierowców w zespole. Na pewno spindoktor i kraszmaster będą walczyć z Mercedesem o miszcza Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 27 września 2020 Opublikowano 27 września 2020 Jak RP utrzyma formę z obecnego sezonu to i tak będzie sukces. Co do wyścigu to niestety połowę przespałem, czego właśnie bałem się po tym SC... Kacapland, obok Francji, to najnudniejszy wyścig sezonu, ten tor powinien wylecieć z kalendarza. Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 No i Lewis zbiera dalej karniaki. Jeszcze dwa punkty i odpocznie, a ma na ich wyłapanie cztery wyścigi. Poza tym jak na 14ty sezon, to słabo zna przepisy, skoro chciał doliczyć karę po wyścigu. Natomiast co do RP, to karma is e bicz. Dają synkowi te poprawki, a on je namiętnie rozbija. Ciekawe, czy za dwa tygodnie znowu dostanie apgrejd jako jedyny, jeśli tylko jeden wyprodukują. Brawo dla nich, niech dalej klepią Lensa po pleckach, to wyjdzie im napewno na zdrowie. Już się nie mogę doczekać przyszłego sezonu i doskonałej pary kierowców w zespole. Na pewno spindoktor i kraszmaster będą walczyć z Mercedesem o miszcza Stroll się nie rozbił, tylko wjechał w niego Leclerc (identycznie jak Hamilton w Albona w Brazylii bodajże i wtedy dostał za to karę a tutaj Charles nie dostał nic). Miał znacznie lepszy start od Pereza i na pierwszym zakręcie jechali obok siebie. Jestem pewien, że dojechałby na metę obok niego.Śmieszy mnie to jak ktoś patrzy na Strolla jedynie pod kątem tego kim jest jego ojciec. Trzeba mieć klapki na oczach, żeby nie zauważyć, że jest to dobry kierowca. Będziemy mieli okazję to zobaczyć w przyszłym sezonie. Sam jestem fanem Vettela ale może mieć problemy z tym płatnym kierowcą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi