Colin 1 974 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Opublikowano 2 grudnia 2020 7 godzin temu, szejdj napisał: Moim zdaniem George jest teraz TOP3 kierowców... ... w zestawieniu kierowców Williamsa i Haasa. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 George jeszcze przed "wjeżdżeniem sie" w F1 w testach Mercem potrafił wykręcać czasy lepsze niż pole position.... Z drugiej strony ta klątwa punktów...jak to połączyć? Juz wiem, Rusałka wygra wyścig ale potem zostanie zdyskwalifikowany Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 1 minutę temu, Magik napisał: George jeszcze przed "wjeżdżeniem sie" w F1 w testach Mercem potrafił wykręcać czasy lepsze niż pole position.... Z drugiej strony ta klątwa punktów...jak to połączyć? Juz wiem, Rusałka wygra wyścig ale potem zostanie zdyskwalifikowany Wystarczy, że wystartuje jak zwykle, zamiesza się w jakiś incydent w środku stawki (w końcu nieprzyzwyczajony, zazwyczaj jest na samym końcu ) i załatwione. A na serio to życzę mu dobrze. Mam nadzieję, że pokaże się z dobrej strony i kto wie, może stanie się konkurencją dla Hamiltona, którą Bottas nie potrafi być. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Ja myślę, że teraz wróci do swojej piaskownicy. W F2 zdaje się praktycznie zawsze startował z czoła stawki i tyle go widzieli, stąd też może obecnie ma kłopoty i w tłoku nie ogarnia. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Opublikowano 2 grudnia 2020 Godzinę temu, Chmielinski napisał: w końcu nieprzyzwyczajony, zazwyczaj jest na samym końcu śmiechłem mocno jak kiedyś Lando grał na swoim strimie jakiś symulator po czym wyjął telefon i zadzwonił do Russella: Dżordż? tak? no siema, startuję ostatni... masz jakieś wskazówki bo masz największe doświadczenie na tej pozycji tłok tłokiem ale inni kierowcy też nie zawsze wiedzą jak się zachować. za bardzo patrzą do przodu, za mało na boki, norma z tyłu. są nieprzewidywalni i później jest jak jest. btw dla mnie ten weekend to też świetna okazja dla Merca aby ogarnąć Bottasa. ogarnąć albo ograć. jeśli VB wygra pod nieobecność Hama, objedzie Maxa i odskoczy Russellowi to będzie miał jakieś prawo głosu. jeżeli dżordż go ogra i/lub polegnie z Maxem to już na dobre pokażą mu budę w koncie z numerem 2 i stfu z tym ujadaniem o walce o mistrzostwo. o argumencie przy następnym kontrakcie już nie wspomnę. jeżeli Russell da dupy to będzie wiele wymówek na jego korzyść, Bottas nie ma żadnej i to pewnie na nim jest teraz większa presja. to + konfiguracja toru dadzą naprawdę ciekawy show. ten rok jest popaprany ale te wycieczki po różnych nietypowych torach dobrze zrobiło F1. Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Dodałbym, że to jeden z najciekawszych sezonów ostatnich lat. Niestety od 2021 znów szykuje się monotonia. 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 6 godzin temu, szejdj napisał: oj coś zmyślasz chyba Albo nie jedz tyle masła albo użyj czasem gugla do czegoś pożytecznego i sprawdź. 1. W Austrii (w drugim wyścigu czyli GP Styrii - to też Austria była c'nie?) zakopał się, ale nie na pierwszym okrążeniu, tylko zaraz po restarcie (mea culpa) i spadł na koniec stawki i do potem na dystansie wyprzedził tylko asa Latifiego. Startował z 11 pola i miał jeden z tych przypadków, gdzie się tylko nie stracił, ale wyprzedził na starcie Vettela, a po chwili był nawet ósmy. Koniec końców spuchł. https://powrotroberta.pl/2020/07/upiory-2019-wrocily-jedziemy-gp-styrii-z-george-russellem.html Nawet jest wideło jakbyś nie zauważył. 2. Na Mugello dojechało 12 kierowców, a przed ostatnim restartem Jerzy był 9ty i znów, spadł o 2 pozycje, a wystarczyło utrzymać chociaż jednego z nich za sobą. Nie liczę tego, że dojechał przed zepsutym Romanem tylko. Znowu nie pykło. https://www.crash.net/f1/feature/944579/1/f1-driver-ratings-tuscan-grand-prix Następnym razem oglądaj wyścigi na trzeźwo i sprawdzaj sam, skoro nie pamiętasz. P.s. Zdania zaczynamy wielką literą, a kończymy kropką. W środku bywają też znaki przestankowe, jak np. przecinki. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Aaa to jak Ty ten wyjazd(na pierwszym okrążeniu, na szybkim łuku, atakując inny samochód po zewnętrznej) uważasz za znaczący błąd to OK, zwracam honor, lepiej jakby nie atakował wcale. Jakby takie wyjazdy liczyć każdemu kierowcy w stawce to chyba nikt poza Lewisem by nie miał czystego konta. A co do Mugello to też nie uważam tego, że Russel został wyprzedzony przez Ferrari jako błąd kierowcy. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) polecam weść w post i przeczytać tłumaczenie w pierwszym komenatarzu. Roman wszystko wyczerpująco opisuje. Edytowane 3 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 18 minut temu, Mitra napisał: Nieśmieszne. twoj status rowniez Cytuj
drozdu7 2 730 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 To Russell taki szybki czy po prostu każdy wsiadający do Mercedesa odjeżdża Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 No raczej nie bo Valteri jednak w mercedesy nie umie Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Jest 2 w generalce przecież, przed nim tylko mercedes Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Godzinę temu, Kaczi napisał: No raczej nie bo Valteri jednak w mercedesy nie umie nie w ogóle xd Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 grudnia 2020 Fełłałi strong u eklerki znowu coś padło, Vet tanczy. Gdyby VB potrafił w Merca to już dawno miałby wicemistrzostwo zapewnione i dojeżdżał tuż za plecami Hama a nie w ciemnej dupie jak to nierzadko bywa. edit: ja wiem że czasówki w treningach nie są miarodajne w porównaniu z kwalifikacjami ale jutro może być wesoło Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 zapowiada się nader ciekawie jutro i pojutrze, raz że fajny tor a dwa że Dżordż w Mercedesie. Hamilton na takim torze to chyba wszystkich by zdublował i w tym kontekście to troche szkoda chłopa. Tutaj wywiad z Russellem przed GP Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Obstawiam że Russel znajdzie sie na podium, a po cichu liczę że wygra. Pękne ze śmiechu gdy na zmiane opon wjedzie do Williamsa xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi