MEVEK 3 467 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Siemka. Prosze o pomoc w dobraniu dobrej kamery w przyzwoitej cenie do autka. Chce nagrywac jazde w HD, bo nigdy nie wiadomo co mnie spotka na drodze. pozdrawiam i czekam na linki, zdjecia, porownania. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 http://www.agito.pl/wideorejestrator-mio-mivue-508-5111-1010983.html- to jest minimum imo, chyba, że masz większy budżet, wtedy można szukać modelu z GPSem, który czasem się przydaje. Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Mam test z motoru, wygrała kamera Mio MiVue 568 Touch, zaś Prestigio Road Runner 530A5 została wyróżniona za najlepszy stosunek jakości do ceny. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Olej te wszystkie mio i inne kamerki. Do 600zl ciezko o cos lepszego niz chinczyk G1WH - poszukaj recenzji. Prosto z chin sciagalem je za 150zl. Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Mi zależało na tym aby nie było widać zbytnio tej kamery także polecam model B40 / A118, jakość taka sama jak polecany powyżej model G1WH, czyli bardzo dobra. Cytuj
Arkady 1 009 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Odkopuje temat, bo pojawiło się pełno nowych modeli. Potrzebuje kamerki samochodowej, musi mieć czujnik ruchu, bo chyba bardziej się przyda w nocy kiedy stoi na parkingu niż na drodze. Znowu u dziewczyny na osiedlu pojawił się jakiś pojeb, kilka lat temu ktoś podpalał auta, teraz wybija szyby, więc czujka to podstawa. Cena? Nie mam pojęcia, na bank nie chce żadnej chińszczyzny. Orientujecie się za czym można się rozglądać bądź wręcz przeciwnie, z miejsca odpuścić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi