Mendrek 570 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Fajny zabijacz czasu. Przemyślany, zabawny, wymagający i wciąga. Ostatni raz przy indyku pixelartwoym, to bawiłem się przy Hotline Miami. A jeśli Mendrek poleca indyka, to musi być wk*rwę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 No i wszystko pozlo sie (pipi)ac. Wylaczylem legitymacyjnie gierke a po ponownym wlaczeniu wyskoczyl error ze save data is corrupted. Mozliwe ze stalo sie tak po tym jak w opcjach wylaczylem auto-synch bo w(pipi)ialo mnie ze wiecznie mi miga ze sie robi save. Pogralem chwile od nowa ale za duzo frustracji wczoraj bylo. Pomecze sie drugi raz ale jak bedzie znowu jakis przypal to odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie zazdroszczę.Moją wersję natomiast dopadła przypadłość wspomnianej zębatki, co rusz pojawiającej się w rogu ekranu. Jaka bzdura, przecież to niemal połowę mapy zasłania. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tez wlasnie mialem ta zebatke w rogu (a na poczatku nie mialem). Mam nadzieje ze to nie jest powiazane bo wczoraj znowu mi sie pokazywala caly czas mimo tego ze wybralem profil bez cross-save'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
capoeritos 0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Swietna gra Ogralem na PS4 ostatnio w weekend. Skonczylem gre majac okolo 120 lvl, ale mysle ze spokojnie mozna bylo szybciej, bo ostatni boss to jakas lama. Udalo mi sie do tego ubic jak narazie tylko jednego clone bossa, ale chyba jeszcze powalcze, bo az chce sie wracac do tej gierki! Moja rada. Czytalem w roznych "poradnikach", zeby wydawac kase ile tylko sie da i nie dawac nic Charonowi, ale ja mysle, ze to bzdura. Bardziej oplaca sie stracic pieniadze dla Charona, niz rozwijak skillle, ktorych nie potrzebujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) a co nam daje oddawanie kasy Charonowi ? Edytowane 11 Lutego 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nic, oddawanie kasy Charonowi to mechanizm wymyślony aby grind złota miał sens. Wchodząc do zamku masz motywacje aby zdobyć wystarczająco dużo złota aby ulepszyć skille lub zamek, jeżeli nie zdobędziesz wystarczająco dużo oddajesz ją Charonowi i nic nie zyskujesz Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) To swietny pomysl capoeritos, zeby zamiast inwestowac w skille je wyrzucac Edytowane 11 Lutego 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
capoeritos 0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To powiedz mi jaki ma sens wrzucanie pieniedzy w skille, ktorych nie potrzebujesz, jesli podnosi to cene WSZYSTKICH skilli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To powiedz mi jaki ma sens wrzucanie pieniedzy w skille, ktorych nie potrzebujesz, jesli podnosi to cene WSZYSTKICH skilli? hm? Z tego co wiem, to kupienie skilla podnosi tylko cenę tego skilla, którego właśnie kupiłeś... Chyba, że się mylę, nie grałem już dawno w RL Cytuj Odnośnik do komentarza
capoeritos 0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jesli by tak bylo, to oczywiscie mialbys racje, ale sprawdzilem u siebie wczoraj i po podniesieniu jednego skilla, wzrosly mi tez ceny na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Przy zakupie skilli podnosi sie level postaci i tym samym level potworow wiec wbrew pozorom nie ma sensu robic nic na sile bo mozna sobie troche zaszkodzic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ocho, no to widze że zayebiście zyebałem :F da rade skasować save i zacząć od zera? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Gra nie jest trudna, dasz rade ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
capoeritos 0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Orzeszek jak mysle ze nie ma sensu bawic sie w zaczynanie od nowa. To nie gra gdzie kilka zle ulokowanych punktow popsuje ci zabawe. Przynajmniej przy pierwszym przechodzeniu. P.S. Pelna zgoda co do niebieskiej sygnaturki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jesli by tak bylo, to oczywiscie mialbys racje, ale sprawdzilem u siebie wczoraj i po podniesieniu jednego skilla, wzrosly mi tez ceny na innych. W takim razie zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 same here. Dobrze ze jestem na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ocho, no to widze że zayebiście zyebałem :F da rade skasować save i zacząć od zera? Na glownym ekranie mozesz nacisnac Select i mozesz stworzyc sobie nowy profil. Ale jak jestes na poczatku to nie ma opcji zebys sobie powaznie zaszkodzil. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Orzeszek jak mysle ze nie ma sensu bawic sie w zaczynanie od nowa. To nie gra gdzie kilka zle ulokowanych punktow popsuje ci zabawe. Przynajmniej przy pierwszym przechodzeniu. P.S. Pelna zgoda co do niebieskiej sygnaturki Szkoda tylko, ze juz ich nie produkują. mam ostatnia chyba To jak z tymi ulepszeniami, inwestować, czy nie ? Edytowane 11 Lutego 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie wiem ile w tym prawdy ale zębatka kręci się dłużej bo są przeciążone serwery. Początkowo nie uświadczałem takich błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Inwestowac ale z glowa. Ja zrobilem co trzeba zeby dostac klase Hokage (bardzo duzy dmg) a tak to rozwijam HP, DMG i Armor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 ludzie nie badzcie januszami =/grajcie jak chcecie i tyle, tutaj nie da się niczego zepsuć, bo gra jest dobrze zaprojektowanaprzeszedłem ją z 6 razy, wymaxowałem wszystkie skille i nawet na chwile nie zajrzałem do poradnika czy gdziekolwiek do siecigrać grać i jeszcze raz grać, a nie przejmowac sie, ze w co inwestowac =/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Hah jakie janusze xD Dahaka dobrze prawi, rozkoszującej sie gra bo naprawdę warto. Ja poki co skończyłem 3 razy. Jeden z najlepszych indyków w jakie przyszło mi grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 zwyzywali Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 chodzi tylko o to zeby grac a nie rozkminiac, bo szczerze to ja nawet nie zauważyłem ze kupując jakies skille cena innych wzrasta, tylko rozbudowywalem zamek na spokojnie teraz jedynie została mi mana do skompletowania wszystkiego Aha u sobie nie zauważyłem żeby zębatka kręciła sie cały czas i 99% gry ukonczyłem palladynem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi