Skocz do zawartości

Rogue Legacy

Featured Replies

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ludzie nie badzcie januszami =/ grajcie jak chcecie i tyle, tutaj nie da się niczego zepsuć, bo gra jest dobrze zaprojektowana przeszedłem ją z 6 razy, wymaxowałem wszystkie skille i nawet na chwile

• Dla mnie arcymag,smok i licz są mocno bezużyteczni. Zrobiłem NG++ i na NG+++ to już jest hardcore i trochę się musiałem pomęczyć by dozbierać brakujące schematy. Zrobiłem prawie wszystko oprócz tych r

• Podstawa w runach to dla mnie 1 latania, 2-3 wysysania życia&many,a reszta dowolna np. osłabienie wrogów lub premia do złota. Do tego dużo trzeba ładować w hp i dmg. Ogarnięcie latania też jest k

Opublikowano

No ja na tym 211 lvl chyba za pierwszym podejściem, walka trwała jakieś 15 sekund.

Opublikowano

ja tam wczoraj przeszedłem na 100 levelu, wystarczy mi tej gry ;) 

Opublikowano

Zacząłem Game 3+, ale chyba na tym zakończę, bo mój hipek jest maksymalnie skokszony i w sumie granie arcymagiem z atakiem wronami ograniczało się game 2+ do wejścia do pomieszczenia i za zamym progiem nawalania kółka, a wrony rozwalały wszystko w parę sekund.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Męczę od miesiąca, jak tylko mam wolną chwilkę albo nie interesuje mnie film, który żona akurat ogląda :D Wciąga to to, tylko grindować trzeba albo nauczyć się uników :)