gekon 1 787 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Mam na dysku z milion gier, a dziadowski komputer oczywiście zapisuje sejwy w naj(pipi)owszych możliwych miejscach, o których nikt poza samymi twórcami windy nie słyszeli, to w moich dokumentach, to w folderach samych gier, w program files, appdata i innych, nazywając sejwy oczywiście czyms w stylu "ifjfjfjf84843d". Chcę zrobić reinstalkę systemu. Nie tracąc oczywiście stanów z gier. Jak sobie z tym poradzić? Wszystko przerzucać ręcznie? Jest może jakiś sposób, żeby sejwy trzymać w jednym folderze na innym dysku niż systemowy? Cytuj
czapa 670 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Steam trzyma savy w chmurze tylko sprawdź które Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Polecam Game Save Manager do tego typu zadań - zbiera save'y z przeróżnych gier (nawet te z sejwami z chmury) i możesz je wpakować gdzie chcesz. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 trzyma w chmurze jesli mu kazales/pozwoliles Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Dokładnie sprawdź , które save trzyma steam bo mimo że każda nowa gra powinna wspierać save w chmurze to niestety tak nie jest i moje save do dark souls 2 wyparowały. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Mam podobny problem na telefonie i dlatego czekam że zmiana softu, aż ukoncze rozpoczęte gry. Tobie też polecam, pokonczyc to wszystko co możliwe, a z resztą dać sobie spokój. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi