Lipa 521 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 SimCity nie udało się być dobrą grą, a za niecały miesiąc premierę ma Cities Skylines. Mam nadzieje, ze nie znudzi się po kilku godzinach gry. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Tak samo myślałem o Cities XXL, nuda. Ale zobaczymy tą gierkę, może czymś się wyróżni. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Czyli zupełnie to samo co w SimCity, tyle że można powiększać swój "kwadrat". Obczaić można. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 17 lutego 2015 Autor Opublikowano 17 lutego 2015 Zamówiłem w niedzielę wieczór na gry online edycję deluxe za 99 zł, a na drugi dzień jej cena podskoczyła o 30 zł. Na Allegro możecie kupić chyba za ~55 zł, ale aktywacja przez VPN Cytuj
django 549 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Ehh, wyglada niezle, ale te DLC z dupy mnie odstrasza. I te odblokowywanie kolejnych opcji wraz z przyrostem ludnosci ale uznaje, ze wpadli na genialny pomysl grania bez trzymania za raczke do wybrania z opcji. Nawet wymagania nie sa takie duze to na moim lapszrocie raczej pojdzie... No nic, czekam na premiere i opinie graczy. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 10 marca 2015 Autor Opublikowano 10 marca 2015 Mamy hit. Metacritic - 88/100. Już się ściąga! Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 no gra na streamach wygladala bardzo przyjemnie wiec tez sie skusilem i jak narazie wrazenia pozytywne. Cytuj
Kosmos 2 749 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Rozumiem, że da się spokojnie wybudować miasto na co najmniej milion mieszkańców ? Po ostatnim simcity jestem zrażony. Najbardziej oczywiście 3 i 4 mi się podobały. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Limit wynosi 1 milion. Ale Colossal Order mowi,ze wiekszosc graczy nie bedzie wstanie osiagnac takiej ilosci ludzi w miescie. 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 11 marca 2015 Opublikowano 11 marca 2015 Jak optymalizacja, gra ktos na starszym/slabszym sprzecie? Kusi mnie to niesamowicie, piracic mi sie nie chce a szkoda zeby sie dusilo. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 marca 2015 Opublikowano 12 marca 2015 Wymagania to ta gra ma. Nie wygląda jednak aż tak źle na low. Na moim lapku z końca 2012 śmiga średnio, 15-20 fpsów do tego rodzaju gry wystarcza. Ciekawe co się będzie działo jak miasto się rozrośnie... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 No właśnie też się zastanawia ale nie wiadomo że mój laptop się nie zjara przy większym mieście Cytuj
django 549 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 Cisnielo wiec kupilem na GMG VIP, dziala ok chociaz miasto narazie dosc male (gra sie dwa razy wysypala i stracilem postep wiec polecam mod na autosave). Nie podoba mi sie to co myslalem - odblokowywanie kolejnych elementow ktore mozemy wybudowac. Na pierwsze miasto jeszcze zrozumiem, ale kazde kolejne bede raczej zaczynal z modem na odblokowanie wszystkiego bo nie trawie takich ograniczen. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 Gra ściągnąłem w ramach testów by nie utopić kasy jeśli na lapku nie pójdzie, i po chwili wywala na ekranie artefakty i teraz pytanie czy to wina cracka czy mojej karty ? bo nie wiem czy kupować Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 marca 2015 Opublikowano 24 marca 2015 Świetna gierka, nie umiem się oderwać. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ja wczoraj zakupiłem oryginał by wesprzeć twórców szkoda tylko że mam dalej te problemy z grafiką bo gra jest miodna choć sądzę że trochę łatwiejsza niż seria SimCity Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Main features: Day and Night Cycle: Day and night changes in the city and affects citizen schedules. Traffic is visibly slower at night and some zoned areas do not work with full efficiency, further easing the traffic. Service vehicles move around as usual. A free update for all users. Leisure specialization: Commercial areas can specialize in leisure activities. Leisure areas are especially active during the night, but work like regular commercial areas during the day. Beach specialization: Commercial areas such as beach bars and restaurants, small marina and fishing tours on the shoreline can specialize in beach activities. Expanded City Services: Criminals will now be taken to Prison from Police buildings. Taxi service will help citizens and tourists travel around the city. Cargo hubs are harbors that accept cargo trains straight to the terminal. International airport is a huge airport, allowing much more traffic than the previous airport. It has a metro station attached to it. Bus terminal allows citizens to transfer to other bus lines in the terminal building. New transportation options: Bikes and dedicated bike lanes and bike ways let citizens opt for a faster alternative to walking. Bus lanes can be used to help the public transportation run smoother. https://www.paradoxplaza.com/cities-skylines-after-dark?___store=eu Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Zaqair 2 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Dodatek do Cities Sylines za 4.99$ na amazon http://www.amazon.com/gp/product/B015RMHO18 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Dodatek do Cities Sylines za 4.99$ na amazon http://www.amazon.com/gp/product/B015RMHO18 Dzieki!, nawet na Steam Sale tej ceny nie osiaga wiec wzialem z amazona Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Szczerze mówiąc to zje,bali dając cykl dzień/noc za darmoszkę, bo teraz to w sumie mam ochotę, ale nie wiem po miałbym brać ten dodatek Jedyne co może być kuszące to ścieżki rowerowe, które mają potencjał odkorkować ulice, a to mi się wydaje największe wyzwanie w tej grze (odkorkowywanie ulic). Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Najważniejsze to w sumie dobrze zaplanować miasto od zera, choć faktycznie, ciężko z tymi korkami jest. Cytuj
Kosmos 2 749 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja z kolei największe problemy mam z elektrycznością. Jednak gra mi się bardzo podoba. Dużo lepsza od simcity, właściwie naprawia i dodaje to czego w SC zabrakło. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/snowfall-patch-notes-1-3-0-release-information.908934/ Nowy dodatek jest, CS: Snowfall. Jak dla mnie lipa w ch,uj. After Dark kupiłem tylko dlatego, że spodobało mi się jak dodali dużo w darmowym update'cie i słuchali społeczności. To jest jakieś gów,no. Jedyna fajna rzecz to tramwaje, śnieg jest permanentny i za darmo nic ciekawego właściwie nie ma. Nie kupuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi