krupek 15 493 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 Są tu pewnie osoby, które są obeznane w lataniu, cenach biletów itd. Planuję lecieć w lato do Szkocji. Do tej pory latałem na Wyspy zawsze we wrześniu i wychodziło tanio. W tym roku chciałem polecieć w lipcu lub sierpniu, ale ceny biletów zaczynają się od 250 zł w jedną stronę. Myślicie, że mogą jeszcze potanieć, czy jedyna szansa na tańszą opcję to tylko wrzesień? Cytuj
Maciejjy 92 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Hej. Mysle, ze moze byc taniej, ale cudow bym sie nie spodziewal. W ogole era bardzo tanich lotow juz sie chyba skoczyla i coraz trudniej znalezc naprawde fajne polaczenia. Pamietam jak kilka lat temu lecialem do Afryki za jakies 100zl Teraz takich promocji nie spotykam. 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Oj są wciąż tanie loty Po prostu więcej ludzi się do nich przekonalo i szybciej znikają ze stron internetowy/sklepow, nawet nie zauwazysz ich Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 21 lutego 2015 Autor Opublikowano 21 lutego 2015 No w zeszłym roku leciałem do Londynu za 8 dych, ale we Wrześniu, teraz chciałbym lipiec/sierpień. No w zeszłym roku leciałem do Londynu za 8 dych, ale we Wrześniu, teraz chciałbym lipiec/sierpień. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 18 lipca 2018 Autor Opublikowano 18 lipca 2018 Jakie polecacie strony do sprawdzania lotów oprócz Skyscanner? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 Każda porównywarka ma inne ceny, szukałem dwa razy bilet do Kanady i ten sam lot tym samym przewoźnikiem ceny wahały się między porównywarkami 100-500zl. Suma Summarum najtaniej wyszło bezpośrednio na stronie lotu. Tak jak chłopaki piszą teraz więcej ludzi zna motyw tanich biletów i szybko się rozchodzą. Polecam fly4free Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 (edytowane) Ja korzystałem ostatnio z flipo.pl.. Wychodziło najtaniej (do Islandii) Poza tym tam mają fajna zakładkę z "promocjami" - w tym roku znajomek na Maltę poleciał za grosze. Edytowane 18 lipca 2018 przez Banny 2 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 18 lipca 2018 Autor Opublikowano 18 lipca 2018 Jak to jest, że na przykład wyszukuję loty przez skyscanner i przenosi mnie Flighttix, albo Tripair i cena biletu tam jest sporo niższa niż u przewoźnika? Jest gdzieś jakiś haczyk, czy o co chodzi? /? Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 18 lipca 2018 Opublikowano 18 lipca 2018 (edytowane) Spróbuj fru.pl, elegancko wyszukuje najtańsze połączenia i ma fajną opcję +/- 2 dni gdzie pokazuje to samo połączenie i ceny ale w przeciągu kilku dni. Nie trzeba za każdym razem zmieniać dat jak szukasz tego samego lotu ale w innym terminie Może skyscanner pobiera jakąś prowizję i stąd inna cena? Edytowane 18 lipca 2018 przez mcp Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 18 lipca 2018 Autor Opublikowano 18 lipca 2018 Na Fru.pl właśnie wyszukało mi sporo droższe, na skyscanner są wyjątkowo niskie, szczególnie jeśli chodzi o pośrednika Flighttix. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Kiedy bukujecie bilety na urlop, z jakim wyprzedzeniem? Upatrzyłem sobie na przyszły rok Rodos ale bilety trzymają ceny równo i nie wiem czy ryzykować i czekać czy jednak zmienić kierunek. W ogóle na Kretę/Kos bilet ok. 500 zł, a na Rodos już 1200 zł, byłem przekonany, że to Kreta jest bardziej oblegana turystycznie. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 24 listopada 2018 Opublikowano 24 listopada 2018 Ja zazwyczaj kupuje na poczatku roku, a dlugi urlop planuje sobie przewaznie w okolicach wrzesnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi