Skocz do zawartości

PSX Extreme 211

Oceń okładki PSX Extreme 211 36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 211 (Sub-Zero / biała)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 211 (Scorpion / czarna)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Urzekla mnie twoja historia.

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 17,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat w temacie  działu Headshot mam całkowicie odmienne zdanie. Ten typek z jutuba jest na maksa irytujący na wizji, i dokładnie, a może nawet bardziej, irytujący na pismie. Nie chcę, żeby PE szło w

• Popieram (z tym typem z YT). Facet co trzecie słowo wrzuca przecinek w postaci "kur.wa". Nie żebym był jakiś świetoje.bliwy, ale to jest już prostactwo, mogące zimponować chyba tylko gimberom w bluzac

• Bądźcie poważni. Porownywac CDA do PE? Extrim jest kilka klas wyżej, co to za herezje w ogóle? Inna kategoria wagowa. NIech CDA zrezygnuje z dodawania gier i spróbuje wytrwać na rynku rok. Wtedy pogad

Opublikowano

Tym razem Ekstrima kupowałem w Empiku (wraz z pozostałą prasą o grach - całe trzy sztuki), a więc mogłem sobie wybrać okładkę. Serii MK nie lubię (bo nie lubię bijatyk), ale po chwili namysłu padło na wersję czarną. Bo... bo tak. Zawartość - przeczytałem dopiero jakieś 30 stron, póki co jest (jak zawsze) dobrze :) Choć główne mięcho wciąż przede mną. Dział Retro ponownie odrobinę większy - jeah! 

Opublikowano

Super numer SUPER. Butcher jak zwykle wymiata. ( Felieton ) jest MOC

Czekam na kolejny numer PSXExtreme : ) 

Opublikowano

Zawartość numeru bardzo fajna, idealnie spasowało ze wszystkim co chciałam przeczytać.

Opublikowano

Tekst 20 gier Playstation ma znamiona kultowego. Swietna robota.

Opublikowano

Czy używanie mocno pejoratywnego określenia "żabojady" w odniesieniu do Francuzów w tekście pisanym przez Butcha nie jest zbyt .... odważne? Mimo wszystko pewne kanony poprawności powinny być zachowane.

Opublikowano

Mam pytanie, czy w tekście o Naughty Dog są jakieś spojlery Uncharted? Mam chęć ruszyć z tą serią a nie chciałbym sobie czegoś popsuć.

Opublikowano

Dżujo cytuje wypowiedź jednego z devów o pewnym etapie z U2. Tylko tyle.

Opublikowano

Naprawdę dobrą robotę odwaliliście. Nareszcie mogłem się również nacieszyć przedstawieniem nowego sprzętu dla graczy. Tego właśnie mi najwięcej brak (w branży PC to podstawa :P), a konsolowy rynek w tej materii wcale nie jest pusty ;)