Opublikowano 3 marca 201510 l Tym razem Ekstrima kupowałem w Empiku (wraz z pozostałą prasą o grach - całe trzy sztuki), a więc mogłem sobie wybrać okładkę. Serii MK nie lubię (bo nie lubię bijatyk), ale po chwili namysłu padło na wersję czarną. Bo... bo tak. Zawartość - przeczytałem dopiero jakieś 30 stron, póki co jest (jak zawsze) dobrze Choć główne mięcho wciąż przede mną. Dział Retro ponownie odrobinę większy - jeah!
Opublikowano 4 marca 201510 l Super numer SUPER. Butcher jak zwykle wymiata. ( Felieton ) jest MOC Czekam na kolejny numer PSXExtreme : )
Opublikowano 5 marca 201510 l Zawartość numeru bardzo fajna, idealnie spasowało ze wszystkim co chciałam przeczytać.
Opublikowano 9 marca 201510 l Czy używanie mocno pejoratywnego określenia "żabojady" w odniesieniu do Francuzów w tekście pisanym przez Butcha nie jest zbyt .... odważne? Mimo wszystko pewne kanony poprawności powinny być zachowane.
Opublikowano 9 marca 201510 l Mam pytanie, czy w tekście o Naughty Dog są jakieś spojlery Uncharted? Mam chęć ruszyć z tą serią a nie chciałbym sobie czegoś popsuć.
Opublikowano 9 marca 201510 l Dżujo cytuje wypowiedź jednego z devów o pewnym etapie z U2. Tylko tyle.
Opublikowano 10 marca 201510 l Naprawdę dobrą robotę odwaliliście. Nareszcie mogłem się również nacieszyć przedstawieniem nowego sprzętu dla graczy. Tego właśnie mi najwięcej brak (w branży PC to podstawa ), a konsolowy rynek w tej materii wcale nie jest pusty