Hubert249 4 274 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Chyba czas najwyższy założyć ten temat. W końcu biblioteka dobrych tytułów na Jedynego jest coraz większa, to i zakupowych dylematów coraz więcej Edytowane 20 lutego 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Bierzcie Sunset. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Sunset Overdrive + Forza Horizon 2 = <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 kalimbe ktoś grał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Przedłuża mi się pobyt w UK. Roboty dużo, czasu mało a na dodatek muszę tutaj dzielić telewizor z rodziną. Więc szukam czegoś w co mogę pograć cały dzień, potem porzucić na kilka albo odpalić z doskoku ( wbić lvl, pobujać się po mieście ) albo typowe 7/10 które aż tak mnie nie wciągnie, żebym myślał o wzięciu urlopu Wyścigi odpadają ( mam FH2 i FM5) sport też ( mam FIFA 15) wszystkie klimatyczne straszaki również nie . Do tego potrzebuję nocy, słuchawek i spokoju. Moje typy - Ryse - Lords of the Fallen -Thief -Wolfenstein - Destiny - Metro Redux - sunset overdrive ale to raczej wolałbym ograć w PL Edytowane 20 lutego 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Sunset Overdrive Wolfenstein Ryse - tylko pewnie to bedzie pierwsza duza gra w GwG o ile beda wrzucac duze tytuly Metro Redux dosc przyjemne reszty nie ogralem jeszcze Edytowane 20 lutego 2015 przez kubson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Są już jakieś przecieki, typy co do marca w GwG? SO na ile godzin z lizaniem murów ? kocham zaglądać w każdy zaułek w grach z otwartym miastem ( o ile jest ciekawe ofc ) Edytowane 20 lutego 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pharaun 13 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Polecam Wolfenstein'a, świetna gra, można przechodzić na różne sposoby, no i, jeśli lubisz lizać mury, to też znajdziesz tu coś dla siebie. Metro też dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 SO na ile godzin z lizaniem murów ? ja mam 65h zaliczone i tak myślę że do 100 dobiję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Ryse zdecydowanie najkrotsza ze wszystkich gier i mozna fajnie sobie dawkowac jeden etap na wieczor. Wiecej i tak nie dasz rady xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Combo SO+ FH2 GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Przedłuża mi się pobyt w UK. Roboty dużo, czasu mało a na dodatek muszę tutaj dzielić telewizor z rodziną. Więc szukam czegoś w co mogę pograć cały dzień, potem porzucić na kilka albo odpalić z doskoku ( wbić lvl, pobujać się po mieście ) albo typowe 7/10 które aż tak mnie nie wciągnie, żebym myślał o wzięciu urlopu Wyścigi odpadają ( mam FH2 i FM5) sport też ( mam FIFA 15) wszystkie klimatyczne straszaki również nie . Do tego potrzebuję nocy, słuchawek i spokoju. Moje typy - Ryse - Lords of the Fallen -Thief -Wolfenstein - Destiny - Metro Redux - sunset overdrive ale to raczej wolałbym ograć w PL Ryse bym nie polecał. Metro Redux - jak nie grałeś chociaż w pierwszą część, to polecam. Bardzo klimatyczna gra. W Sunseta właściwie nie grałem, ale jeśli lubisz sandboxy, a masz dosyć gier, gdzie wszystko samo się robi, to może być strzał w 10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 @chris Granie w Sunseta po polsku to moze byc zly pomysl, wiekszosc zartow i memow opiera sie mocno o j. angielski i obawiam sie ze ciezko byloby im to jakos sensownie przeniesc na polskie realia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Korci mnie do zakupu Halo MCC. Głupio się przyznać,ale nie grałem w żadną część. Dobra jest kampania w tej serii ? W multika nie będę grał,tylko kampania Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Jak nie obchodzi cię multik to tymbardziej warto, bo kampanie działają bez zarzutu i są mega. Masz 40h grania. Co do Ryse to zależy w jakiej cenie, gra jest strawna pod warunkiem jak grasz 1 rozdział na wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Granie w Sunseta po polsku to moze byc zly pomysl, wiekszosc zartow i memow opiera sie mocno o j. angielski i obawiam sie ze ciezko byloby im to jakos sensownie przeniesc na polskie realia. ja gram po polsku, źle nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) Też myślałem o założeniu tego tematu, zwłaszcza, że wczoraj jechałem wymieniać gierki i nie byłem pewny co do pewnych wyborów, no ale ktoś mnie ubiegł. Korci mnie do zakupu Halo MCC. Głupio się przyznać,ale nie grałem w żadną część. Dobra jest kampania w tej serii ? W multika nie będę grał,tylko kampania Są tacy, którzy całkowicie olewają multiplayera i zagłębiają się niemalże tylko w single player, tudzież co-op. Kampania to coś, co mnie wciągnęło do tej gry. Dziś wpadł kumpel, przyniół drugiego pada - mieliśmy grać w jakieś multi, ale pod odpaleniu co-opa w H2A z założeniem "max jedna misja, bo cos nie chce mi się dziś w to grać" - grę wyłączyliśmy po trzech. Piszę to trochę przez pryzmat bycia psychofanem, ale niektóre z części Halo są nieśmiertelne, moim zdaniem każda z tych części jest w tej kolekcji. Do tego multi, spartan ops, playlisty, zbieranie czaszek/terminali, forge, theatre... Granie w Sunseta po polsku to moze byc zly pomysl, wiekszosc zartow i memow opiera sie mocno o j. angielski i obawiam sie ze ciezko byloby im to jakos sensownie przeniesc na polskie realia. ja gram po polsku, źle nie jest Przeszedłem SO na polskim dubbingu i ani przez moment nawet nie pomyślałem o zmianie języka. Edytowane 23 lutego 2015 przez Humulin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 21 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Korci mnie do zakupu Halo MCC. Głupio się przyznać,ale nie grałem w żadną część. Dobra jest kampania w tej serii ? W multika nie będę grał,tylko kampania Ja przeszedłem wszystkie części oprócz oczywiście H2A. Ale nie wyobrażam sobie nie kupić kolekcji Szefa. Mimo swojej ogromnej popularności Halo jest bardzo specyficzną serią. Ten klimat albo pokochasz albo znienawidzisz Dla mnie są to gry kultowe i myślę, że każdy posiadacz Xboxa powinien chociaż spróbować. Mroku ostro ciśniesz w CoD, więc pewnie najbardziej spodoba Ci się Halo 4 ( piękna i dynamiczna )a najmniej część pierwsza ( nieskończone błądzenie po nieskończonej ilości korytarzy) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 Wolf z doskoku jest spoko, bo wciąga, level nie są długie a i nie trzeba jakoś poważnie się wkrecać w fabułe i gameplay bo raczej ot taka wesoła łupanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 22 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2015 Chris nie mogę się zgodzić, bo sam można powiedzieć, że jestem codowiczem (chociaż z roku na rok coraz mniejszym), a mimo to kampania Halo 1 znacznie bardziej mi się podobała od Halo 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Jest promocja na Giana Sisters. Brać "na później" czy olać? Średnia na MC jest nawet całkiem ok. obejrzałem gameplay jednak podziękuję Edytowane 8 marca 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 26 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2015 (edytowane) Jutro ide na wyprzedaż do Game, chcę kupić dwie gry i waham się między : Diablo III vs LotF ( Nigdy nie grałem w żadne Diablo, Lord podoba mi się na gejplejach no i DarkSouls na zawsze w moim serduszku <3 ) Far Cry 4 vs Halo MCC ( FC 1-3 to dla mnie 9/10 , wszystkie Halo ograne, oprócz H2 ale jako prawie fan uniwersum wstyd nie mieć tej kolekcji ) Edytowane 26 marca 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2015 Diablo 3 wciaga strasznie + troche osob z forumka gra coopa Halo MCC - 4 kampanie + multi ktore w koncu smiga = <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 26 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2015 Tylko Diablo 3 + MCC. Lordsy strasznie zabugowane, FC4 jak grales w poprzednia czesc to jakbys gral tez w ta (i wszystkie inne gry Ubi przy okazji). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2015 Podbijam, Diablo 3 + MCC. Halo 2 to prawilny remake, więc jak nie grałeś wcześniej, to zakup obowiązkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi