Opublikowano 11 marca 20169 l Nie ma takich. Są 3 fajne ale 2d lub 2,5 d Ori, Max i kalimba . Jak chcesz coś w 3d do poskakania to Sunset ale to nie platformówka tyle że tpp z dużą ilością skakania . A jak chcesz coś ala mario to znajdziesz to na wii u a nie w tym dziale
Opublikowano 11 marca 20169 l Dzięki za odp. kurde brakuje mi jakiejś gry typu Spyro na nowego Xbox'a..oby coś zrobili fajnego Edytowane 11 marca 20169 l przez zagroo
Opublikowano 11 marca 20169 l w rare replay nie ma nic w tym klimacie? banjo? co z volgarr the viking?
Opublikowano 11 marca 20169 l Autor Dzięki za odp. kurde brakuje mi jakiejś gry typu Spyro na nowego Xbox'a..oby coś zrobili fajnego takie rzeczy to tylko na Nintendo panie.
Opublikowano 11 marca 20169 l Psx ma R&C, Wii ma Mario itp. Trochę Microsoft odstaje pod tym względem. Przecież takie gry to esencja grania na konsoli:)
Opublikowano 20 marca 20169 l jakieś przyjemne gry z otwartym światem na xkorkiego? gta 5, wiechu, dead rising 3 posiadam śpiące psy? dying light? saint row 4?
Opublikowano 20 marca 20169 l Ja polecam sleeping dogs. Świetny klimat hong kongu i filmów z Jackie Chanem
Opublikowano 20 marca 20169 l Jeszcze Fallout 4 i ewentualnie ostatni Batman, jeśli nie odrzuca cię jeżdżenie Batmobilem i nadmiar zabawy czołgami.
Opublikowano 21 marca 20169 l jakieś przyjemne gry z otwartym światem na xkorkiego? gta 5, wiechu, dead rising 3 posiadam śpiące psy? dying light? saint row 4? Sunset overdrive ?
Opublikowano 21 marca 20169 l No jak nie grałeś w Sleeping Dogs to bierz tylko model jazdy to katastrofa. Poza tym świetna gierka, ale nie wiem jak ten port im wyszedł.
Opublikowano 21 marca 20169 l No jak nie grałeś w Sleeping Dogs to bierz tylko model jazdy to katastrofa. Poza tym świetna gierka, ale nie wiem jak ten port im wyszedł. Biedny po 30fpsów tylko.
Opublikowano 21 marca 20169 l Sunseta też mam. Bardziej pasują mi klimaty sleeping dogs/saints row niż fallouta No nic, zobaczymy co tam m$ wrzuci na spring sale Może w gwg zawita sr4 he he, ostatnio za 25 zł wisiał
Opublikowano 25 marca 20169 l Sunseta też mam. Może w gwg zawita sr4 he he, ostatnio za 25 zł wisiał :potter:
Opublikowano 31 marca 20169 l Jak wypieli?? Przeciez tam nie ma tylko kombat pakow z postaciami. A tak mozna normalnie smigac. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 marca 20169 l W styczniu porzucili te gre i nie zamierzają zalatac trybu sieciowego... Nastepny patch i bugfixy będą w mortal kombat XL.
Opublikowano 3 maja 20168 l Ktoś może coś więcej napisać na temat Oxenfree? Jest teraz obniżka i można kupić za 47 zł.
Opublikowano 3 maja 20168 l U mnie na jakąś setkę znajomków nikt w to nie grał i w sumie się nie dziwię, bo gra chyba na ~ 3h, a wyjściowa cena to 70 zł. Przeginają z cenami cyfrowych gier w tej generacji.
Opublikowano 3 maja 20168 l Ale zapowiadała się dość fajnie ale nie na tyle fajnie żeby dawać to 70zł